Forum
levi's in reklam super olms
izledım cok guzeldı böle yıllar gecıyo fılan cok gusel
i wanna kill and rape you the way you raped me....
Renault Clio reklamıydı.
Hiç unutmam eleman babasının '84 Cadillac Eldorado limuzinini satıp 30-40 tane clio alıyordu.
Bu reklam gerçekte var olsa Türkiye'de babalar 16lıyı üstüne boşaltırdı oğlunun heralde.
| www.doguhan.net | Copyright since 2003
son levi's reklamı çok güzel olmuş...
bir de trident splash reklamı çok şeker dilinize sürpriz yapııın hehe ![]()
evy bayb die bi bebek reklamı var o makara bişi!!
İçimi Kemiriyor Zifir!!!
ped reklamlarına ayar oluyorum
http://www.huunhuurtu.com/
ipek mobilya nın
garantisi varmı hemide kapı gibi die bi reklamı var en iyi değil ama en komik reklam bence
ÖLMEK İÇİN ÇOK ŞİRİNİM![]()
discovery channel cars and bikes programının fragmanında bi reklam kullanıyor "bizde arabaların sesi böyledir" diye.sanırsam honda reklamı o.çok güzel
peugot un reklamı vardı arabaı çarpıyor falan fil oturtuyor üzerine o güzel bide nike freestyle reklamı güzel
•●...tanımak bir vücudu, yavaşça öğrenmek, alışmak ve kaybetmek..●•
sakız reklamı freshli bişiydi adam bankta oturuyo bi velet geliyo su tabancası mevcut elinde,adamcağız şakalaşıyo çocukla tam o sırada o ferahlatıcıyı atıyo ağzına çocuk basıy tetiğe sanki itfaye hortumu üstüne boşaltılmış gibi bankla birlikte yere kapaklanıyo süpeer ![]()
![]()
![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
sakız reklamı freshli bişiydi adam bankta oturuyo bi velet geliyo su tabancası mevcut elinde,adamcağız şakalaşıyo çocukla tam o sırada o ferahlatıcıyı atıyo ağzına çocuk basıy tetiğe sanki itfaye hortumu üstüne boşaltılmış gibi bankla birlikte yere kapaklanıyo süpeer
abi tam bunu yazacaktım şimdi süper nefes alamadım gülmekten
•●...tanımak bir vücudu, yavaşça öğrenmek, alışmak ve kaybetmek..●•
ama gerçekten harika ya adam kalkıyo silkeleniyo olm naptın gel buraya organlarını mafyaya satacam der gibi bi ifadesi var kalktıktan sonra puehahehae
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!