Forum
ya ! bu kadinlararasi dayanismada gozlerimi yasartti
bir kere taviz =1000 kere taviz
![]()
I just wanna die
ya ! bu kadinlararasi dayanismada gozlerimi yasartti
Tabiki dayanışma olacak!!!Neden kendi hem cinsimi tutmayayım...
MSN de birinin bana geç cvp yazması
[email protected] (MSN)
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
-telefonun yuzume kapatılmasından!
-vadıdekı cakallar ozentılerınden!
-azmış dişilerden!
-evımın altındakı kasetcılerın sabahtan aksama kadar dandık dundık sarkılar calmasından ve onları bastırmaya her nıyetlendıgımde alttakı komsunun ''cocuk korkuyo sesini kısabilirmisiniz'' demeinden..
-hic yalan soylemedıgım halde yalancı muamelesi gormekten.
vs. vs. vs.
Msnin arza yapmasından.
KEndini bir b*k sanan tiplerden
Okuldaki adamların millete karşı olan saygısızlıkalrından
vs vs vs
çevremde benim dinlediğim müziğe saygı duymayan geri kafalılara kızıyorum.herşeye ön yargıyla yaklaşıyorlar...bir gün ya ben onları değiştircem yada değiştircem.başka çaresi yok...
onu bunu bilmem yolda bana laf atan erkeklere acayip uyuz oluyorum hatta kendi kafamda senaryo yazıyorum böyle biri laf atıyo ben "Ne dedin ulan sen" deyip bir kafa atıyorum sonra bir sağ birde sol kroşe onlarıda bi uçan tekme takip ediyoki mis mis
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
sen baya yetenekliymişsin ya.bende o da yok...
istersen gel kurs vereyim bu devirde lazım oluyo
sen şimdi kata da çizersinistersen gel kurs vereyim bu devirde lazım oluyo
valla iyi olur.şöyle bir iki teknik öğrensem olur.yeterki şunlara haddini bildirelim...
tamam be sizden para de almıcam karar verdim hayır duasına ders vericem çünkü köteği hakeden çok
karadulum öyle bi durum oldu mu sen sadece bi ıslık çal ben gelirim.küçükken hep çizgi filmlerde öyle kandırırlardı ya bizi.ama ben ciddi geliyorum yani merak etme.
onu bunu bilmem yolda bana laf atan erkeklere acayip uyuz oluyorum hatta kendi kafamda senaryo yazıyorum böyle biri laf atıyo ben "Ne dedin ulan sen" deyip bir kafa atıyorum sonra bir sağ birde sol kroşe onlarıda bi uçan tekme takip ediyoki mis mis
Banada Hiphopçı gençlik attı ya.Ara sokakta giderken tam köşeyi döndüm bir anda o tipler bana yüzlerini çevirdi.Böyle tiksinmiş ve şaşkın bir biçimde baktım.O sırada da lafları yedim.Kız başıma ne bok yicem adamlara karşı uyuz oldum dahada hızlanarak uzaklaştım oradan...