İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Dumur!

70 Gönderiler
43 Üyeler
0 Reactions
12 K Görüntüleme
illnino
(@illnino)
Gönderiler: 4360
Famed Member

dumur olayı daha bugün oldu sınawımız war speaking ingilizce yani. hoca kız arkadaşa sordu favori basketbol takımınız hangisi die kız arkadaşın cevabı ise my favourite basketball team NBA dedi biz dumur krizine girdik

.................

Gönderildi : 04/01/2005 11:30 am
Deathspell
(@deathspell)
Gönderiler: 94
Trusted Member

müzik kutusuna Marduk - Batism By Fire çalsın diye para attım çalmadı.bi daha attım yine çalmadı. olayı inada bindirdim 3 kez daha para attım. en sonunda 5 kez üstüste aynı şarkıyı çaldı a.k :)

Pa de mosegrodde steiner de seg viser. Nar nattemorket har senket seg over. Endelost...du kan hore!!!

Gönderildi : 08/01/2005 5:25 pm
nobodies
(@nobodies)
Gönderiler: 3132
Famed Member

dün saat 22:30 sıralarında yasadıgım bi olayı anlatıcam...alman kanalı viva da dün gece saat 22 den sonra sadece rock parcalar calıolar..bende oturmus onu izliodum odada.korn calıo ANOTHER BRICK ON THE WALL.babam iceri girdi bu pink floyd un sarkıs another brick on the wall diilmi demezmi..hatta basladı bu sarkının ortaya cıkmasının nedenini anlatmayaa..ozamanlar almanya ikiye ayrılmıs bu sarkı o duvarı yıkmıs falan filan....walla babama sastım kaldım..sen nerden biliosun dedim meger babam büyük bi pink floyd hayranıymıs benim kime cektigim belli oldu... :P

Gönderildi : 13/01/2005 10:38 pm
Legion
(@legion)
Gönderiler: 2326
Noble Member

bir matematik sorusu:
ayhan ile annesinin yaşlarının toplamı 52dir.4 yıl sonra ayhanın yaşı annesinin yaşının 3 de 1 olucaktır. ayhanın babası şimdi kaç yaşındadır??

ben dumur oldum yani.çözen banada anlatsın

Gönderildi : 14/01/2005 8:49 am
ccezine
(@ccezine)
Gönderiler: 1
New Member

seneler önce bir arkadaşın doğumgünü partisindeydik, yeni tanıştığımız cincinaty'de master yapan ukala bir arkadaş abime "sizin okulda eğitim nasılmış" diyerek bir denklem sordu ve abim yaklaşık yarım saat içinde bunu çözdü herkez merakla onlara bakıyordu. abimde bu arkadaşa gülümseyerek "sana klasik bir itü bilmecesi sorayım"dedi ve sehpanın üstüne 5 kibrit çöpünü karmaşık bir şekilde koydu ve arkasından "bunlardan sadece birini oynatarak bir kare şekli oluşturacaksın" dedi herkez kitlendi ve olaya bakıyor, nerdeyse 1saat geçti çocukta tık yok ve pes dedi "hadi göster bakalım nasıl oluyormuş?"
abim gülümseyerek 1 kibrit çöpünü eline aldı ve bir oyunhavası söyleyerek elinde oynatmaya başladı ve diğer eliylede kalan kibrit çöplerini kare haline getirdi :roll: herkez koptu tabi bizim garip cincinaty'li arkadaş tam dumur 8O :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gönderildi : 15/01/2005 11:13 am
(@kramp)
Gönderiler: 19
Eminent Member

bende otobuste gecen bı olayı anlatacam size aksam iş donusu bahcelıevlere gelmek için durakta otobus beklerken aniden 2 tane arka arkaya guneslı otobüsü geldi bizde boş olana bındık tabe dıgerıde bekliyo diye otobus bastı gıttı bizim otobuste beledıye ve adamın son seferı 45 dak. içinde guneslide olması lazım tabe adamda basıyo gaza ondekini solladı abı bunlar yolda bi kapışıyo gorcenız biri saati yetişme digeri müşteri derdinde neyse bizi solladılar tabe çapadada şikayet edilmişiz ceza felen yazılıyo millet karışınca mevzu koptuneyse yazdılar bişiler bastık gaza millet şöfore tam destek derken bi bakıyom çaprazımdakı hatun şofore bişiler soruyo bende mevzu ile ilgili geçiştirdim ama hatunda hatun heee neyse bu merterde kalktı şöförün yanına dikildi başına bişiler konusuyolar tabe bende incek diye geçiştirdim ama nerde bi muhabbet kulak mısafırı oldugumda 10 dak. önce kufreden adam şimdi yuzu gulucuk saçıyodu abi bu işin sonu kotu ama nerde adam kaçıyo kadından hatun dahada yamuluyo biara baya koptum adamın surus seklıne 2 büklüm birbiçimde neyse inerken sonkez baktıgımda hatun şöförün telini alıyodu ve kendıme wayy bee dedim

hepimiz bir gün geberecez ama ogün bugün diildir hayatın tadını çıkar

Gönderildi : 15/01/2005 7:08 pm
cernunnos
(@cernunnos)
Gönderiler: 2176
Noble Member

Dumuran: testadam (34/Erkek/Adana)

Bi gün anatomi pratiğindeyiz. İlk defa kadavra diseksiyonu yapıcaz. Hocamız nasıl yapıcağımızı anlatıyo, deriden bahsediyor filan. İngilizce tıptayız ama herkes Türkçe İngilizce karışık konuşuyor. O sırada arkalarda duran yabancı bir arkadaş, "How thick is the skin?" diye sordu. Hoca da "Duyamadım çocuklar, arkadaşınız ne sordu?" dedi. Yanındakı arkadaş da gayet
sakin "Skin`in kalınlığını soruyo." dedi hocaya. O da ne dediğini, hoca dahil, herkes kopunca anladı.

Dumuran: Sekerpare (20/Kadin/Istanbul)

Ya olmaz böyle bir fırlamalık, dinleyin: İstiklal'in oralarda, 9-10 yaşlarında, büyük olasılıkla tinerci iki çocukla konuşuyor polis. Birisine sordu, "Nerede oturuyorsun sen, evin nerede senin?" Çocuk: "Evim filan yok, orada burada uyuyoum." Polis öbürüne döndü: "Peki, sen?". İkinci çocuk: "Komşuyuz!" :)

Dumuran: KepceKulak (18/Erkek/Ankara)

Hisarüstü-Eminönü otobüsü. Orta yaşli bir adam bindi. Özel halk otobüsü değil. Adam, şöföre: "Biletim yok, binebilir miyim?" Şöför: "Yolculara sor." Adam bize döndü: "Binebilir miyim?"

Level Beneath the ground dan alıntıdır...
ama güsel :D :D

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye...

Gönderildi : 22/01/2005 1:20 am
(@brekone-holy-4618)
Gönderiler: 2868
Famed Member

birini cok feci dumur ettim gecen gun onu anlatayim

okuldan eve donuyorum hastayim,moralim cok bozuk vs.birinin takib ettigini hissettim neyse devam ettim 2 3 dakka gecti arkadan bi kiz yaklasti
-Pardon saatin varmi ? diye sordu
-Yok! dedim
-En yakin nerde bulabilirim? dedi (espri yapti aklinca)
-Gel bizim evde var ! dedim
kiz dumura ugradi uzaklasti gitti ama sonra yaptigima cok pisman oldum :(

Gönderildi : 22/01/2005 1:27 am
kelesnikof
(@kelesnikof)
Gönderiler: 126
Estimable Member

bi gün cafede oturuyoruz erkek erkege bi arkdş kız arkdşlarıyla geldi(kızlar cok salak ve güzeldi)neyse muhabbette başladık bi tane kız:
-ben uyuşturucu kullanmak istiyorum nerden bulabilirim? dedi dumur kısmı kız bana bakarak sordu ben de nie bana bakıyon dedim?yani dedi bende ne biliyim dedim arkasından git butarz şeylerin satıldıgı yerlerdeki uzun saçlılara sor dedim(BENDE UZUN SAÇLIYIM yanlış anlaşılmasın)

Dışarda pastörizesi varken evde inek beslemenin ne alemi var?

Gönderildi : 22/01/2005 9:58 pm
nobodies
(@nobodies)
Gönderiler: 3132
Famed Member

gecen sene kurban bayramında babam kestigimiz hayvanın etlerini ewe getirdi bende odamdaydım sanırım..sonra mutfaga gittim
burası ne kötü kokuo dememle babam;
mübarek hayvan hakkında ne bicim konusuosun dedi ben dumur tabii hatta abimde şoka girdi o an...biz şoktayken annemmde kahkahayı bastı tabi...hayy babacım yaa böle seyleri nerden buluosun??

Gönderildi : 22/01/2005 10:04 pm
Patroclus
(@patroclus)
Gönderiler: 692
Honorable Member

Bi arkadaşımla yolda yürürken herif yıllardır görmediği okul arkadaşıyla karşılaştı, ve kıza ilk olarak "aaa, at gibi olmuşsun" dedi!

Büyüdüğünü, serpildiğini anlatmaya çalışmış, zaten 20 dk. özür diledi kızdan :)

Lord of all Noldor...
"...A star in the night and a bearer of hope
He rides into his glorious battle alone
Farewell to the valiant warlord..."

Gönderildi : 22/01/2005 10:09 pm
kelesnikof
(@kelesnikof)
Gönderiler: 126
Estimable Member

çiçek pasajından kadıköye dönme çabası sırasında 2 arkdşız zil zurnayız neyse yolda cok olay oldu...
en son kadıköyde adamın biri maymun gibi bişey gezdiriyo bizim arkdş atladı-aa maymuna bak.
adam:-o maymun deil dedi
bizim ki durur mu -bende ona demedim zaten.
Direk kaçtık adamın anlaması biraz uzun sürdü :)

Dışarda pastörizesi varken evde inek beslemenin ne alemi var?

Gönderildi : 22/01/2005 10:13 pm
(@amymone)
Gönderiler: 88
Trusted Member

arkadaşla kadıköy'e geldik,tam yazıcıoğlunun ordayız.orda cd satan kırolardan biri yanındakine"abi sataniste bak sataniste"dedi.yanındakide beni şöle baştan aşağı süzüp"böyle güzel sataniste can kurban walla"demez mi?

Gönderildi : 27/01/2005 6:57 pm
(@brekone-holy-4618)
Gönderiler: 2868
Famed Member

inanilmaz bi olay yasadim,bugun evimize temizlikci geldi oda oda temizlerken sira benim odaya geldi.odaya girdi bende o sirada nirvana dan smells like teen spirit dinliyodum . Kadin ''Nirvana mi Dinliyosun ? '' demezmi . 80 OOHA yani teyze ya helal olsun

Gönderildi : 01/02/2005 6:40 pm
(@truemetalci-3776)
Gönderiler: 1043
Noble Member

ya ben birkeresinde kız arkadaşımın evini aradım telefona babsı çıktı ne diyeceğimi bilemedim hani birini soriim yanlış numara deyip katırım dedim. ahmetle görüşcektim dedim ben kızın babası demesin mi buyrun ben ahmet diye. :) kızın babasının adı ahmet miş ya ben dedim benim aradığım ahmet daha gençti arkadaşımdı falan dedim böle kekeleyerek. sonra tamam falan dedi kapatıım telefonu. yani o kadar isim var bende gidip adamın kini bulmuştum harbi dumur olayı yaşanmıştı yani :)

Gönderildi : 03/02/2005 3:04 pm
Sayfa 2 / 5
Paylaş: