Forum
Koysaydın bence.Sevgilim dostumdur.Dostum sevgilim
işte bu olmuyor...şıklara koyacaktım ama yanlış anlaşılır
Cliffhanger On A Bloody Sunday
Be violent.Feel the fire of thrash burning your soul.Not your body!
If you run out of ideas, remember: life sucks, goverment sucks, you reject this fucking place, you despise this fucking race.
bir gün ayrılacağın insana dostundan değer vermek çok yanlış
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
hain belzebul.![]()
Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.
dostum
ayrılacağımı kim söyledi ki?herkesten fazla değer veren bir kişi.bir gün ayrılacağın insana dostundan değer vermek çok yanlış
Cliffhanger On A Bloody Sunday
Be violent.Feel the fire of thrash burning your soul.Not your body!
If you run out of ideas, remember: life sucks, goverment sucks, you reject this fucking place, you despise this fucking race.
Dost diye bişey yoktur 4 senelik dostların bile seni bi erkeğe satar !!
Biz buna 403 diyoruz bazılarıda erişim engellendi !!
gerçek dostum oldugunu hatırlamıyorum hiç herkes kendi aleminde..
sevgili..
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
dostum olamayan sevgili yalandır... sevgili olamayan dostlar da bir şekilde sevgili yaparak yalan olurlar genelde
(hemen aaa maa demeyin len! istisnalar kaideyi bozmaz) buna bakarak diyebilirim ki, en iyisi insanın kendi başına ayakta kalabilmesi, dostu da sevgiliyi de gidebileceğini bilerek sevmesi, önem vermesi ve kendisine yakın hissetmesidir... yani herkesin kendine göre farklı değeri vardır, bunu dostlarım ve sevgilim kendileri belirler... ben değil...
Ben de insanım lan!
sevgilim eşimdir dostumdur herşeyimdir..
www.myspace.com/bathoryll
sevgilinde kavga edince ayrlırsın bütün ilişkini kesersin ama dostunla ne kadar kavga edersen et yinede yanında olur yani dostlarımın olurum
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
sevgili dediğin şey gelip geçer dostun kalır gerçek dostunsa .
Aeternus Libertus
Finish-im. Hı hım.
bence hem olur hem olmaz![]()
2 side olmadiki decem
duygu sömürüsü yapmiom deli bi dostum olmadii ... deli omasini istersim eheh... sadce bi aşkım var sonzuza dek 70 yasinda bile cagirsa bile gidecem ins..
eger o kadar yasarsak...
...
hangisi becerdi ki.?
..Notalarına yaklaş aşkın !