Forum
İNSAN
Ben ölünce ne yapacaksın tanrım? Yitireceksin anlamını; benim anlamımı yitirişimle. / rilke /
Tabiki Dost..Dost'un yerini hiç birşey tutamaz diye bir laf vardır. (varmıydı?)
o yüzden sevgili mevgili boş.. ha çok seversin güvenilirdir o ayrı.
Droomz.
Sevgili olayı şu dönemde gösterişe kaçmış durumda Dostlarım hala dost ve hep dost Yani DOST ![]()
ne saçma bi soru bu
en iyi dostum sevgilimdir
http://noiseforanewgeneration.blogspot.com/
böyle bi tercih yapılamaz heralde.ama şöyle bi bakınca kendime dost demeden edemiyorum.
Dünya insansız başladı, insansız bitecek!
karşılaştırma yapılamaz bence. bu hangi abini daha çok seviyorsun gibi bişey. ya da anneni mi babanı mı daha çok seviyorsun gibi bişey.
İmparatorlar cigaralarından babacasına çektikleri dumanı üflerken, Adam Mickiewicz'in şair ruhu dumana asılıp, 100 yıllık müzesinden kalkarak, kilisenin istavrozuna kondu… Ağır ablalar esrarı daha kallavi götürmek için zıvanalar hazırlamaktaydı…
Sevgiliye güven olmuyor ayrılınca çene ishaline tutuluyor bazıları (:
O yüzden dost tercih edilmelidir.
rêve en noir et blanc ..
tamamen katılıorm.cok guzel solemissin !! tek kalici muzikhepsi gelip geçici..tek dostum kendimim..
Sevgilim en iyi dostumdur,her daim severm kendisini keratanın,dost olarak sevgili olarak 
As god's reflection tests my pride
dostu tercih ederim gerçek olanını tek amacı sigara paketinden otlanmak olan değil
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
En iyi dostum sevgilimdir
Belzebul'a aynen katılıyorum ^^
''Bilmediğini bilmek, bilgeliğin başlangıcıdır.'' - Lady of Avalon
sağlam bir dost için yapamicağım hiç bişe yoktur ve sağlam dost=bu ankette dost u seçebilecek olan ![]()
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
dostum cunku sevgilinle sonunda nası olsa ayrılıcaz tabi ayrılmak için konusmuyosun ama ayrılıcan belli onun için dostum