Forum
nedense bir türlü inanamıyorum şu dostluklara kimi dostum die görsem arkadam vurdu herhalde yanlış insanlardı...
Eğer kızsa asla aşık olunmuyacak biridir olunsa bile itiraf edinilmeyecek biridir.Eğer bunlar olmussa dost artık dipsiz bir kuyuya sizi atandır....
Never say never..
BiLmİyorum beNimkisi ne kadar doSTluk ....
kimBiLir dostum diYebilsem ne kadar güzel olur...
dosTLuk herşey demektir seni batıranda kurtaranda o dur...en yakın insandır saNa ....
beNde öle biri olsa NERDEEEE ? !
bu sehir ..
Dost benım ıcın cok onemlidir dostlarım icin herseyi yapabilirim ve emınımkı dostlarımda benım ıcın aynı seyı yaparlar ama herkes dost olamas benım bu hayatta sadece 2 tane dostum var gerısı arkadas ![]()
Hominis est errare!...
dostun 2 şeyi meşhurdur
1. yoldaşlığı
2. kazığı
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
abi seni bilmem ama ben kasılmamasını savunurum çünkü olacak bisey varsa doğal olsun yapmacıklık veya maskeli olmasın bu yuzden kasmayacaksın,rahat olacaksın,o gelir bi gün seni bulur....dost bulmak kiçin kasmak lazım bi kere ben de ona inanmıyorum dışarıda bi yerlerde güvenilebilecek insanlar var ama güvnilmeyecek insanlar daha fazla. Ben buna inanıyorum.
ona karsı domalıp sorun çıkmaz diyebiliyosan....
canım sıkılıyoooor...
hayatım boyunca tek anlam katan, en önemli kabul ettiğim warlıklardı....ama en beter onlar koydu herzaman.a.k. bu topicin nası soru lan bu!
dost her zaman iyiliğinizi düşünen, ne derseniz deyin yanlış anlamayan ve kardeşiniz gibi yakın oldugunuz kişidir. donunuzun rengine kadar herseyi bilir, herseyinizi anlatabildiginiz paylasabildiginiz insandır...
PEA 
Ben yapmacık davranalım demedim yanlış anladınız. Tam aksine dürüst olmak dostluğun anahtarıdır ama sen beklersen ve sana sahtekarın, ikiyüzlünün biri gelirse o zaman acı çeker ve güven duygunu kaybedersin.
karanlık odanın lambasıdır
Arkadaş <- Ciklete Benzer Yapışır Atmak istersin atamassın.
Dost <- Seni düştüğün Yerden kaldıracak kişi.
ßöle bişiydi.. ama çok güzeL di tam hatırlamıyorum :p
Ey Gidi Günler...
dost kavramını bilimiorum hiç te olmadı zaten....
__dEatH666_iN_FiRE___
Dost dediin iyi ve kötü günde yanındaa olur demişLEr ... Artık bu sözler yalan olduu paran varsa dostun daa çoktur .... EN iyi dost para oLdu sanırım ![]()
bu karanligin icine düsmeyi ben istememistim.. ama ne yapabilirim ki.. karsi koyamadim.. karanlik yaklastikca i$ik kayboldu..
dost hiç ummadığın anda kıçına kazığı sokup sonra aslında herşey senin iyiliğin içindi diyen kazık atmada üstün varlıktır... herkesin vardır etrafında 3 5 kazıkçı pardon dost.. elbet yeriz kendilerinin kazıklarını ama bu ne zaman olur hangi sıklıkta olur bilinmez.. bazen dayanırırz 3üne 5ine kazıkların ses etmeyiz o yüzdendir ki aklımıza dost diyince hemen onlar gelir, birde kazıkları dayanılmaz olanlar vardır ki bunlar dost kavramının kazık safhasında ortaya çıkarlar...
şuanda henüz kazıklarından rahatsızlık duymadığım yada henüz kazıklarıyla tanışmadığım 3 5 dostum var gerisi yalan...
ne demiş veysel dost dost diye nicesine sarıldım benim sadık yarim kara topraktır...
Ruhum, bedenime tutsak daha fazla acı çekmeden, ölüm diliyor.. bense onun için hiçbir şey yapamıyorum.. içim acıyor.. yırtılıyorum... bedenim yaralı, ruhum isyanda... yaşamak değil, ölüm çare bana...