Forum
Dost dost diye nicesine sarıldım..
Benim sadık dostum kara topraktır....
12 yıllık dostum va çatlayın ![]()
sanırım ben ii 1 insanım yaw
Kronik..
uzun zamandır öyle bişiyle karşılaşmadım
harbiden nedir ya
cok guzel bi soru
dost ;dostunun sirlarini paylasan ve saklayandir ,
dost; kotu gunde yaninda olandir
dost; baskalarini gorunce seni satan diildir
bir kere taviz =1000 kere taviz
Tanrı dost olsaydı din gibi bir kavram olmazdı kardeş.
Benim üç dostum var sadece ve isteseler canımı veririm onlar için, onların da benim için aynı şeyleri hissettiklerini biliyorum. Dost edinmişseniz
kaybetmemek için elinizden geleni yapın...
long live rock'n roll!
dost seni dinleyen, anlayan, sana zor gününde yardım eden, sırlarını paylaşabildiin yanında olmaktan sıklmayacağın, heran birlikte istediini yapabileceğin....uzar gider böle bişeydir dost
.................
gercek dostlar hicbir zaman asiri samimi olmaz , asiri samimiyetin sonu dostluk diil bokluktur , tecrube konusuyo
bir kere taviz =1000 kere taviz
fazla sululuk herşeyin sonudur!
Kronik..
dostluk ayrı sululuk ayrı... sulu adamla dost olunmazki canım..
İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 600 karakterlik bir limit vardır
en iyi dostumdan öyle bir kazık yedimki barıştık ama bundan sonra insanın herşeyi ilk kendi için yaptığını anlamış oldum.gerçek dostu tanımlama çalışmayacağım ama bulmak çok zor!!!!
dostluk ayrı sululuk ayrı... sulu adamla dost olunmazki canım..
ya sonradan sulu fln oluo ozaman kopuom!
Kronik..
dost bence sadece 1 tane olur çünkü bence 1 den fazla olursa o dostluk olmaz dost neden bilmiyorum ama hep 1 tanedir bence...Legion aslanım dost böledir ulan ... hüzünlendim
haklısın yanıldım sanırım sadece 1 tane 3 tane deil!
Kronik..
benim dostum olmadı
adam olan herkez dostumdur. menfaatci ve cikar amacli kurulan dostluklardanda nefret ederim. bi cok kez başima geldi bu olay. gerek normal hayatimda, gerek internet ortaminda. hertürlü ortamlarda takildiğimdan da kimin nasil biri oldugunu anliyabiliyorum genellikle. konuşma tarzindan tutun actiği konulara kadar herşeyinden anlayabiliyorum. bi nevi insan sarrafi diye nitelendirdiğimiz bir sıfat bu. güvendiğim bi cok insan var. Allah'a şükür ne ben onlara nede onlar bana bi yanliş yapti. dostlarimada hic bizaman sirtimi dönmem. dost kavrami benim icin cok önemlidir. bi nevi kardeş. kardeşim gibidir dediğim kişiler sınırlı ama dost kavramina soktugum epey insan var. internette bile böyle dostlarim var. hiç görüşemediğim sadece bi kac fotoğrafiyla yüzünü görebildiğim insanlar bile var dostum dediğim. ama sonucta hepsi birbirinden ciğer hepsi birbirinden dürüst insanlar..
When you learn the secret of the runes your eyes shall open and you will become a god.