İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Dost nedir?

253 Gönderiler
166 Üyeler
0 Reactions
37.8 K Görüntüleme
Legion
(@legion)
Gönderiler: 2326
Noble Member

herşeyi paylaştığın insandır

Gönderildi : 06/04/2005 4:28 pm
Death_Fire
(@death-fire)
Gönderiler: 215
Estimable Member

Dost bir tek ALLAH tır. Çünkü Ana-Baba dahil tek karşılıksız seven odur. İnsandan dost olmaz yanlızca karşılıklı bir şeyleri paylaşarak paylaşımcı arkadaşlık ilişkisi kurulur.

Hell bent for leatheeeeerrrrr...!!!

Gönderildi : 06/04/2005 4:41 pm
GreenDay
(@greenday)
Gönderiler: 526
Honorable Member
Konu başlatıcı

bazen ne yapsanda olmuyor işte. bu kavun değil ki kokla an. yıllar sonra bile sana yamuk yapıyor insanlar. seçende mi suç. değişimden başka birşey değil bu:(

Gönderildi : 06/04/2005 4:44 pm
Death_Fire
(@death-fire)
Gönderiler: 215
Estimable Member

Gönderen: @deadangel
dotluk nedir dostluk fedakarlıktı ıyı kotu gunde bırbırının yanında olmaktır cıkarsızdır satıcılıga yer yokturr anlayıs ve sabır ıster :(:(:( en bunların hepsını yaptım ama benım 7 seneleık arkım benı sureklı baskalarıyla sattı a.qqq yaaa o yuzden dostluga ıonancım kalmadı benım :(:(:(:(

Sen karşındakinin duygularını anlıyormusun? herşeyi kendi açısından düşünenler bencil insanlardır. Erdemli insan ise hatayı kendinde gören insandır. İyi düşün...!!!

Hell bent for leatheeeeerrrrr...!!!

Gönderildi : 06/04/2005 4:57 pm
DeadAnGeL
(@deadangel)
Gönderiler: 650
Honorable Member

düşünüyorumm her turlu seyı yaptım onun ıcın kendı gelecegımı etkıleyen seylerı bıle sımdı arkadaslıgımıs dostlugumuz bıttı yaptıgım herseyde bosa gittii ardımda kaln .... hayal kırklıgıı ve yıkılan bı dostlukkkkk 7 senem cocuklugumm herseyım :( sen benım bencıl olup olmadıgımı nerden bılıceksınkıı ...

LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS

Gönderildi : 06/04/2005 5:00 pm
churchofsatan
(@churchofsatan)
Gönderiler: 1014
Noble Member

Gönderen: @tragedian
yok.. olmasını da istemiyorum.. dost kazığı die de bişi var..
yasamayan bilmez bugun bi dosttan 2. kazigimi yedim son du dost yok. arkadas da...

??NedeN??

??Neden??

Gönderildi : 06/04/2005 5:39 pm
bLack_robe
(@black-robe)
Gönderiler: 233
Estimable Member

Dostluk yeri geldiginde yanında olması yeri geldiginde senın iyiligini dusunmeli ama artık dost hic bi pok degil sadece kazık atan baska hıc bısey degıl!

Gönderildi : 06/04/2005 5:44 pm
Karadul
(@karadul)
Gönderiler: 1958
Noble Member

dost iyi birşeydir ve her iyi şey gibi zor bulunur ve sayısı sınırlıdır

-Bütün Kadınlar Şeytandır-

Gönderildi : 06/04/2005 5:47 pm
churchofsatan
(@churchofsatan)
Gönderiler: 1014
Noble Member

bu arada birsey daha var demin bizim gurubun bateristiyle kavga ettim tam 1 yildir ciktigim kizdan ayrildim sinirlerim bozuk oldugu icin studyoya gitmedim ve adamin mesaji:
"Bunu yazdim bi yere p.."

bu dunyada herkez kendi dostudur ve baska kimse yoktur

??NedeN??

??Neden??

Gönderildi : 06/04/2005 5:48 pm
thedevilcanfallinlove
(@thedevilcanfallinlove)
Gönderiler: 885
Prominent Member

dost edinmek zor hele hele boyle bi zamanda babana bile guvenmeyecen

evil will always triumph over good, because good is dumb.

Gönderildi : 06/04/2005 5:49 pm
AzO_
 AzO_
(@azo)
Gönderiler: 691
Honorable Member

dost kotu gun bekcısıdır.
benın bı dostum yak ya
ama bolr daha kımsenın sorununu cekmıyosun :)

hep senden ileride olan birileri vardir!

Gönderildi : 06/04/2005 6:35 pm
Karadul
(@karadul)
Gönderiler: 1958
Noble Member

Dost: Birisinin iyiliğini isteyen, candan seven kişi / İyi ilişkileri olan iyi geçinen ben bunları sözlüğe bakarak yazdım çünkü gerçek dostun tanımını bence sadece gerçek bir dost edinebilmiş bir kişi yapabilir
Benim en gerçek dostum annemdir hayatta bana ondan fazla değer veren bir kişinin olduğunu sanmıyorum ben bile kendime onun kadar değer vermiş değilim

-Bütün Kadınlar Şeytandır-

Gönderildi : 06/04/2005 6:42 pm
psychastenia
(@psychastenia)
Gönderiler: 166
Estimable Member

iki tane dostum onlarla çk yakınım çk sewiorum we bni sewdiklerine inanıorum sonsuza dek dostluum sürcek bu kişilerle!

gÜneŞ IşığI KoyU bu YüzDEn DaimA kÖrÜM..

Gönderildi : 06/04/2005 7:26 pm
teduva
(@teduva)
Gönderiler: 155
Estimable Member

dost bi bok degildir. bu gun dost olursun, yarın olur gider ya da satar gider. ya seni anlamaz baskasının pesinden gider.

Gönderildi : 06/04/2005 7:42 pm
ImmortaL_4885
(@immortal-4885)
Gönderiler: 497
Honorable Member

eğer verdiğim değerin karşılığını alabilirsem ailemden bile vazgeçerim benim için dost herşeyden hayattan bile önemlidir ama bazen bunu haketmeyenler de olabiliyo...

Yaşayacaklarımız için kimse gökten ayet indirmedi bize.Onu biz kendimiz vaat ettik kendimize.

Gönderildi : 06/04/2005 8:51 pm
Sayfa 2 / 17
Paylaş: