İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Dost nedir?

253 Gönderiler
166 Üyeler
0 Reactions
37.6 K Görüntüleme
guard
(@guard)
Gönderiler: 24
Eminent Member

sen agladıgında yalandan gözyaşı akıtmayan,mutlu oldugunda senle gülendir.her zaman yanında olup iki kuruşluk şey için seni satmayandır.ben hala böyle bi dost bulamadım.olması için çok çaba harcadım ama insanlar bu kdr iki yüzlü olunca dostumda olmadı:(

Gönderildi : 17/06/2007 3:11 pm
umutsuzwaka
(@umutsuzwaka)
Gönderiler: 57
Trusted Member

dediğiniz bi çok şeye katılıorum cünkü birebir yaşadım mesela bu son senemezdi bana kazık atmayan kalmadı naptıysaak ? :? ama qenede 2 3 tane dost diyebileceğim insan war... zaten daha fazlasınada gereksinim duymuorm

Gönderildi : 17/06/2007 6:22 pm
(@taniquetil)
Gönderiler: 2875
Famed Member

Eheh hiç olmadı dostum.Bir çok arkadaşım oldu,bitti bu arkadaşlıklar,yenileri geldi ama hiç dost olamadım.Bunun için dert tasada etmedim.İnsan yeri geldiğinde kendine yetebilmeli.Kendiyle oturup hesaplaşabilmeli.Lafta kalır hep bunlar bilirim ama yok öyle bir kişilik :).

MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!

Gönderildi : 17/06/2007 6:29 pm
Minerva
(@minerva-2)
Gönderiler: 1069
Noble Member

şu yaşıma kadar deerlendirirsem bi kez oldu ve dostluk nedir bana yaşattı yani anlatılmaz yaşanır umarım herkes benim kadar şanslı olur bu konuda....

Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?

Gönderildi : 17/06/2007 7:38 pm
guard
(@guard)
Gönderiler: 24
Eminent Member

''dediğiniz bi çok şeye katılıorum cünkü birebir yaşadım mesela bu son senemezdi bana kazık atmayan kalmadı naptıysaak ? ama qenede 2 3 tane dost diyebileceğim insan war... zaten daha fazlasınada gereksinim duymuorm''
o 2 3 tanenin arasında bulunuyorum di mi??herkesten kazık bnden hiç yemedin galba :P (şaka)

Gönderildi : 17/06/2007 8:17 pm
redeath333
(@redeath333)
Gönderiler: 4694
Famed Member

kimseye güven kalmadı anam :)

Gönderildi : 17/06/2007 9:01 pm
silent_massacre
(@silent-massacre)
Gönderiler: 1812
Noble Member

en büyük dostum kendim...

Arnold Civardagezer

Gönderildi : 17/06/2007 9:11 pm
(@skjaldmaer)
Gönderiler: 1522
Noble Member

dost...bende olmayan şey bi eksiklik, ben bana yettim...kendimle paylaştım herşeyi halen öyle yapıyorum

boris olshansky

Gönderildi : 17/06/2007 9:32 pm
requ1em
(@requ1em)
Gönderiler: 25
Eminent Member

dost yalan bişeydir sry sırlarım kendime kalmalı aynı şekilde acılarım üzüntülerimde..acılar paylaştıkça azalır fln boş yani

..Suddenly,life has new meaning..

Gönderildi : 21/06/2007 3:40 am
(@pirilpareli-34618)
Gönderiler: 410
Reputable Member

Dünyayı, görüşlerini paylaştığın ve seni eleştirdiğinde kalbini kırmayan insandır.

Gönderildi : 21/06/2007 4:05 am
(@enheduanna)
Gönderiler: 14
Active Member

Menfaat gütmeden sevebılmektir...Ne yazıkkı artık yok böyle dostluklar..

En sonunda aşk geldi.Daha da fazla utanacaktım örtülerin altına gizlenseydim onu çıplak bırakıp..Hoşnudum günahkar biri olmaktan ve nefret etmişimdir hep dedikodu olmasın diye maskeyle dolaşmaktan...

Gönderildi : 22/06/2007 3:50 pm
IronMaiden666
(@ironmaiden666)
Gönderiler: 813
Prominent Member

bu dünyada dost denilen kelime yalan benim en iyi dostum içkim ve sigaram... :D

Dreams They Come And Go , Ever Shall Be So , Nothings Real Until You Feel...

Gönderildi : 06/07/2007 10:29 pm
lilithh
(@lilithh)
Gönderiler: 226
Estimable Member

nadir bulunan senin özelliklerini kendi bünyesinde barındıran ya da tamamen sindirmiş olan küfretsen de bilinçsizce acaba ne tepki werir diye düşünmeden yanında her hareketi yapabildiğin
canım kardeşim dediğin her zamn ihtiyaç duyduğun hayatında ki önemli warlıklardan biridir
benim hayatımda bi tane war hatunum war iyi ki war 7 sene oldu bakalım daha ne kdr çekçek beni :)

bileğini kestin / bileğimi kestim..
ordan çıkan iki damarı bağladık birbirine
artık yeni dolaşımın adı sevda dır!..

Gönderildi : 06/07/2007 10:42 pm
konserve
(@konserve)
Gönderiler: 3587
Famed Member

dünyanın en şanslı insanıyım bu konuda..
bi dostum var allahhlık benim için yaratılmış... cinsiyetlerimiz farklı ama hiç sorun olmuyor bizim için...

http://metaltr.mybrute.com

Gönderildi : 07/07/2007 2:02 pm
redeath333
(@redeath333)
Gönderiler: 4694
Famed Member

Dostum, göründüğüm gibi değilim. görünüş sadece giydiğim bir elbisedir. senin sorgularından beni, benim kayıtsızlığımdan seni koruyan, özenle örülmüş bir elbise.
benim içimdeki ‘ben’, dostum, sessizlik içinde oturur, sonsuzluğa dek kalacak orada, doyulmaz, erişilmez.
ne söylediklerime inanmanı, ne de yaptıklarıma güvenmeni isterim- çünkü sözlerim senin aklından geçenlerin dile getirilmesinden, yaptıklarımsa umutlarının eylemleştirilmesinden başka bir şey değildir.
‘rüzgar doğuya esiyor’ dediğin zaman ‘evet, doğuya esiyor’ derim: çünkü düşüncelerimin rüzgarda değil, deniz üzerinde dolaştığını bilesin istemem.
denizlerde gezen düşüncelerimi anlayamazsın, zaten anlamanı da istemem. bırak denizimle başbaşa kalayım.
senin için gündüz olduğu zaman dostum, benim için gecedir: böyle olsa da ben yeşil tepelere değerek oynayan öyle vaktini, vadiden süzülen mor gölgeleri anlatırım; çünkü sen ne karanlığımın türkülerini duyabilir, ne de yıldızlara çarpan kanatlarımı görebilirsin-görmemenden, duymamandan hoşnudum ben. bırak gecemle başbaşa kalayım.
sen cennetine yükselirken ben cehennemime inerim- o zaman bile bu ulaşılmaz uçurumu ötesinden bana seslenirsin,’arkadaşım, yoldaşım’ ben de sana seslenirim, ‘yoldaşım, arkadaşım’-çünkü cehennemimi görmeni istemem. alevler görüşünü yakacak, duman burnuna dolacaktı. senin gelmeni istemeyecek kadar çok severim cehennemimi.bırak, cehennemimle başbaşa kalayım.
sen gerçeği, güzeli, doğruluğu seversin; ben de sen hoşnut olasın diye bunları sevmenin yerinde ve iyi olduğunu söylerim ama içimden senin sevgine gülerim. gene de gülüşümü göresin istemem. bırak kahkahalarımla başbaşa kalayım.
dostum, sen iyi, ihtiyatlı, akıllısın; hayır sen eksiksizsin- ben de seninle ölçülü ve düşünerek konuşurum. oysa ben deliyim. ama gizliyorum deliliğimi. bırak deliliğimle başbaşa kalayım.
dostum, sen benim dostum değilsin, ama ben bunu sana nasıl anlatacağım? benim yolum senin yolun değil, gene de birlikte yürüyoruz elele...

Gönderildi : 07/07/2007 4:47 pm
Sayfa 14 / 17
Paylaş: