Forum
sen iyi ve ya kötü bi durumdayken etrafına baktığında yanıbasında bulunan özel insanlardırrr...
gerçeğin taa kendisi sandığımız şeyin.
aslında gerçek dışı olanın taa kendisi olmadığını nerden biliyoruzzzz?
yıllarla olan bişey..kimseyle pat diye dost olamazsın ama oldunmuda hep dost kalırsın...kazık yemediğin sürece...
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
seni boş gördüğü anda bi kazık da ben atmalıyım diye düşünüp harekete geçmeyendir.
Savaş barıştır
Kölelik özgürlüktür
Bilgisizlik kuvvettir
dost her zaman yanında olan her zaman ama yanında olan ve gerektiğinde sana doğru yolu gösteren kişidir
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
hiç oLmadı..
geneLde hep oLduqunu dusundum ama oLmamıs..
baksana etrafımda hep 2 yuzLu insanLar..
amacLarı uqruna seLam weren aptaLLar..
cıkarcı mikropLar war..
aLmiim ben saolun kendi kendimin dostuyum
dost demek
kendi kendine yetmektir
kendini teselli etmektir ..
faLan da filan..
Tanrının unuttuqu bu kentte cennetten dusen 1 manzara..
kazık atandır ![]()
rêve en noir et blanc ..
Dost bir tek ALLAH tır. Çünkü Ana-Baba dahil tek karşılıksız seven odur. İnsandan dost olmaz yanlızca karşılıklı bir şeyleri paylaşarak paylaşımcı arkadaşlık ilişkisi kurulur.
bugün okuduğum en güzel yanıt
rêve en noir et blanc ..
en ufak bir kazığına bile rastlamıyım benim için yeter. çünkü artık insanlardan kazık yemekten çok bıktım.
vnerol anmcdkoaghjfvknjde9fqpvk mmpfoğqwkrm vpqw
dost aynadır
12 yıllık dostumdan(!) kazık yemiş bulunuyorum..
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
Doğru Olanı Sana Tavsiye edendir, her zaman yanında olan ve seni asla yanlız bırakmayacak olandır... Kardeş ötesidir bazen de... Simitin yarısını düşünmeden kıran, birasını çekinmeden paylaşandır...
Bide bi türlü "bi siktir git" diyemediğindir...
sanırım benim dostlarım dan baska ben dost aramam =) ... bazen dikkatlice bakıyorum melekmi bunlar diye. Hepsini cok seviyorum
Şehr-i Harabe
beni en üzen şey demek dostumu kaybetmekmişş..yaşayınca öğrendim..çok kötü..
dur bekle..portaklada vitamin olmak iidir hoştur..kal öyle..
Kötü günlerinde yanında olandır unutulsa da yüzünü görmek istemiyorum dese de tekrar yanına gelip seni dinliyen çare olmaya çalışandır iyi veya kötü !
Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!