Forum
müsik hayat tarzım olmuş ya
.................
açıklamamı yaptım önceki sayfalarda..
ama kücümseniyor.aslında öyle olmalıydım yada olmalıyız haha bırakın yaa sacmalamayın..ama diyemedim böle..işim de en iyi yerlerde iken 2,5sene sonra sırf bu yüzden işten ayrıldım.hayatım a maaloldu.çok önemli şey bunlar dorumu yanlışmı desek tartışsak,kendimle çok yaptım bunu.hem haklıydım hemde sistemin nekadar ezik we aşşalıkların elinde olduunu gördüm.bizaman sonra bişey yapamıycaz bunu yapanda çok çok az kişi olur eminim.
dediğim gibi açıklamamamı önceki sayfada yapmıştım.
Sefessiz kalana kadar tenım morarıncaya kadar.
adam dovecek kadar bağlıyım
hep senden ileride olan birileri vardir!
son derece bagliyim. kopamayacak kadar
beni ölümle tehtit etseler dahi bırakmam
ölürüm daha ii cünkü onsuzluk zaten ölüm!
Kronik..
sonuna kadar desem yeterli olurmu??
tek bir cevap vericem ÖLÜNCEYE kadar
[ ϩΨmβoζ_oƒ_aρocaζΨpƐ ]
ya bu da bir müzik türü niye kendimizi kasmayalım canımız çekerse dinleriz çekmezse dinlemeyiz (benim canım her zaman çker o ayrı) haa bu müziğe laf atan olursa savunurum laf atanın haksız olduğu yerleri söylerim ama bazı olayları abartmak anlamsız
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
walla okluldan gelirim acarm bilgisayarımı akşam yaklasık 11 e kadar herşeyimi onun basında görürüm 1 sey hariç .. : ) )
There is no tomorrow and no today
My soul is not for eternity
And I know I will fade away, In memories
immortal dinlemeden bırak dışarı çıkmayı nefes alamam aptallaşırım tribe bağlarım v.b ayrılamaammmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaşayacaklarımız için kimse gökten ayet indirmedi bize.Onu biz kendimiz vaat ettik kendimize.
sarkı bitene kadar ... acaba o bana ne kadar bagli :p zirt pirt sevmedigim tarzlar cikio
MAVİ LİMAN
Çok yorgunum, beni bekleme kaptan.
Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman.
Beni o limana çıkaramazsın...
Nâzım HİKMET
ne diyelim artık bizler doğru yolu bulmuş yaratıklarız ![]()
Kronik..
way be çoğunluk çok bağlı
.................
söölemesi aip adamlarin sarkilarinin anlamini,türkçelerini, sarkiyi söyleyen gruplarin özgeçmislerini ögrenip herkese anlatacak qadar bagimliyimdir
..:: nightmare ::..