Forum
müzik dinlerken ders calısmak! asıl olay beynı tamamen derse odaklamak...yanı müzik bi yandan calıyor ve bır yandan ders yapmak ıcın cabalıyorsunuz...işte o an müzigi kulagınızda unutup derse tamamen tüm beynınızı vermenızı saglıyor.... sesli bi yerde cok onemli bi konuyu arkadasınızla tartısmak gibi...
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ There is no EsCaPe now , now mercy no more .... ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ
öyle olursa ben ders çalışamam müzik dinlemekden yani müzikli çalışmamam gerek biliyorum ama napalım müzik dinleme isteği daha ağır basıyor
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
müzik olmadan çalıştığım dersten hiçbişey anlamam...
karanlıkta ...
gürültülü ortamlarda müzik iyi olyor ama belirli bi süreden sonra müzikte rahatsız ediyor ![]()
I Admit; Ive Lost Control...
herhangi bişey yaparken müzik dinlememek?
bende esas merak uyandıran bu olurdu herhalde ![]()
"Mors est quies viatoris - Finis est omnis laboris..."
"Yolcunun dinlenmesidir ölüm - Her işin sonudur..."
Bir yandan kalmah dinlerken bir yandan diferansiyel denklem çözerim icabında ![]()
Ders çalışmalıyım ama canım hiç mi hiiç istemiyor zamanlarında müzik dinlenebilir![]()
Yüz bir hudut boyudur..Yabancıyı Benden,geçmişi Şimdiden,tahammülü zor olanı,tahammülü kolay olandan ayıran bir hudut...
Ders çalışırken müzik dinlemek alışkanlık yaparsa müzik dinlemek için ders çalışmaya başlarsın
![]()
ben beceremiyorum hemen ellerim ayaklarim ritim tutmaya baslio gaza geliorm aliorum bagetlerimi basliorm calmaya ders yalan oluo ![]()
en sewdiim şey yafff
))
bence dinlememek çünkü yoğunlaşma sorunu oluyo
insan beyninin söze odaklandığı zaman veriminin düşmesi olayını çoğu kez test ettim ve evet kesinlikle konsantre olunmuyor.Ama enstrumantel olduğu zaman ben bi zararını görmüyorum
UpTheIrons!!!
NoLifeTillLeather!!!
Fizik,matematik zevkli oluyor metalle![]()
ya ben ders çaLı$ırken müzik dinLersem dikkatim dağıLıyor.ama bunda dinLediğim müzik türünün de etkisi var tabi.sanırım kLasik müzik denemeLiyim..
..keLebek ömrüne yas tutar gißi..
Hangi tür olursa olsun müzik aslında daha da enerji vermekte bana. Ama bazen de kenimi kaptırdığım olulyor hani parçalara dersi falan bir yana bırakıp. O yuzden sözel derslerde mümkün mertebe tercih etmiğyorum haliyle...