Forum
son donem taktım:ses dalgalarını yogunlastırıp sıvı hale getırebılsek dehset olmazmıydı? dusunun bi en sevdiginiz grubun somut anlamnda damarlarınızda dolastıgını?
sizin de aklınıza ara ara boylesi dahiyane fikirler gelıomu?
The storm, that the flames of black art have started,
The storm, which has left the symbol of thousand fires...
Dahiyane mi pek bilmiyorum ama tinerci çocuklar kökten temizlicek bi fikrim var
olis baskınlarda topladığı ecstasy leri "suyla birlikte" bu yavrucaklara versin hepsinden tek seferde kurtuluruz çünkü ecstasy i suyla almak ölüme sebep olur hemde masrafsız acısızz
ne zaman içime biraz fazla baksam yükseklik korkum depreşir...
ecstasy suyla alındığında hiç bi bok olmuyo !!
kim demiş ölüm felan ama molotof kokteyli kötü fikir değil

helal olsun arkadaslar cocukları rehabilite etmek yerine öldürmeyimi düşünüyosunuz... olum yaa hastamısın sen.??? ![]()
SİKTİRİN GİDİN LAN ANANIZI BİLE SATARSINIZ LAN SİZ METALE...! TÜM METALCİLERİ HACKLİYORUM ALAYINIZIN SÜLALESİNİ SİKECEM..!
HACKER512.000
son donem taktım:ses dalgalarını yogunlastırıp sıvı hale getırebılsek dehset olmazmıydı? dusunun bi en sevdiginiz grubun somut anlamnda damarlarınızda dolastıgını?
sizin de aklınıza ara ara boylesi dahiyane fikirler gelıomu?
sadece bilimsel acidan diil düşsel olarak da cok yanlis bi istek.. ses madde degildir, molekullerin degisik frekansta titremeleri sonucu olusan dalgalardir. yani başka bi forma cevirmek, sivilastikmak, kap içine almak mumkun diildir..
Zaman yolculuğu aleti tasarlayıp geçmişe gidip babama ateş etmek..Sonucunda zaman ikiye ayrılcak ve iki farklı zaman kavramı oluşcaktır çünkü ben babamı vurduğumda kendi oluşumumu engellerimki bu durumda geri dönüp babamı vuramam yani babam yaşar fakat babam yaşarsa ben varolurum ve babamı vururum ve bu şekil bi döngü olur yani zaman tam ben ateş ettiğim anda ikiye ayrılcaktır...Eğer bunu bütün insanlığı etkileyecek bi boyuta yükseltirsek tüm dünyadaki insanlık için 2 hatta 3 farklı gelecek yazılabilir fakat asıl merak ettiğim bu kişiler ruhsal alemde ne hissetcektir yani düşünce ve duygusal anlamda diğer kişilerde kendileri olacaktır ve tüm o farklı düşünceleri bilmesi matematiksel ve fizik kurallarına göre aykırı olsada mantıksal olarak asıl doğru o olmalıdır çünkü diğer ihtimalde tüm bilinç ve evrenin gelişimide 2 ye ayrılcaktır ve evrenin " dışında" birşey olmadığını düşündüğümden diğer evren ayrı bir boyuta taşınır ancak ki bu durumda her insan her iki boyutta da olacaktır çünkğ aynı öze - ruha - sahiptir..Bu da boyutlar arası geçişi imkansız kılacaktır çünkü fizik yasalarına göre bi nesne aynı anda 2 farklı yerde olamaz fakat zaman içinde bu iki kişinin karakteri değişeceğinden geçiş zamanla mümkün olacaktır...
ya cok fazla sewy dusunuyorum
iki kitap okuyorum felsefeyle ilgili kafam karisik
neyse hani diyo ya kuran 70milyon evren o iste
ayrica isik hizinda zamanin durma geyigi sana gelen isinla ayni hizla gittigin icin yenisinin sana gelememesi ve oylece sinin durdugunu sanman ![]()
ayrica bisi daha oyle bi icat olursa da kotu cunku en ufak bi degisimde bile dunya degisir hele ole bi icatta ilk hedefin buyuk insanlar olacagini dusunursek vay halimize ![]()
??NedeN??
??Neden??
ışık hızında zaman durması değil benim anlattığım...
Einstein in standart sapma teoremi ışık hızına göre yapılmıştır ve ondaki en ufak bi sapma evrenin genişleme değerlerini yanlış gösterebilir...Fakat ışık hızından daha hızlı giden ışınlar bulundu bu da evren kısmına bakışı değiştirir çünkü o kadar uzağı inceleyemeyiz sadece ışınları sapma değerlerinden anlaşılır fakat yanlışsa o denklem evren şu an küçülüyor bile olabilir...
Böylesi bi denklemde bile hata bulunmuşken üst düzey fizik denklemlerinde kolaylıkla olabilir bence...
bence en temel denklem sarsilmissa onun ustune kurulmus olan denklemler rahatlikla coker bina hesabi ![]()
evren kuculsun yeterince buyuk o kuculunceye kadar biz gocer gideriz zaten gelmemiz luzumsuz
??NedeN??
??Neden??
benim dahiyane fikrimin amacı huzur bulmak ama bunu için uygun ortam lazım
ortam: çoooook yüksek bir uçurum ve uçurumun kıyısında dalları sağlam bir ağaç
şimdi biz bu ağacın dalının en ucunu büyük bir salıncak yapıyoruz ve büyük bir hızla sallanmaya başlıyoruz bizden başka kimse yok aşağıya bakınca sonsuzluğu görüyoruz daha da hızlanıyoruz sallanırken rüzgar yüzümüze vuruyor o anda ne dert kalıyor ne tasa
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
Dahiyane mi pek bilmiyorum ama tinerci çocuklar kökten temizlicek bi fikrim varolis baskınlarda topladığı ecstasy leri "suyla birlikte" bu yavrucaklara versin hepsinden tek seferde kurtuluruz çünkü ecstasy i suyla almak ölüme sebep olur hemde masrafsız acısızz
Nie öle düşünüyon ki onlar böle olmayı seçmedi istese devlet çözüm bulur sen 2 hafta sokakta yaşa bak bakiiim noluyosun... Diceksin sen nerden biliosun?
кคђгєtรเภ
ya dahiyane fikir diyosunuz ama gerçekleşmicek şeyleri sölemek dahiyane değil salakçadır bence
bence yannış bi bakış açısı... hayaller üzerine kurulu bi dünyadayız.. bugün kullandığımız bi çok şey elektrikli aletler olsun bindiiimiz uçaklar olsun bundan 2 yüz yıl öncesinin hayallerine dayanır.. hayaller ve denemelerine.. bugün gerçekleşmez 50 yıl sonra gerçekleşir..
İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 600 karakterlik bir limit vardır
ya benim vardi proje yarismasina katilmistim
ocalar s*klemedi kil oldum 2 haftada üretilen
metan gazini 1 saatte urettim beni takmadilar
elemanlar deprem mabbeti yapti o zaman
mesurdu o maabbetler onlari sectiler
I love this game
geleceğe dönüşteki gibi olmasın sonra çizgi deiştirip
yok olduğunu görmek.zaman çizgisinde kırılma
yaratmak senin yok olmana sebep olur die düşünüyorum........
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.