Forum
bence kıraç haklı sonuçta çou rapçi hap içerek sahneye çıkıyor bu yalan değil yani o kadar hızlı şarkı söylemek oldukça zordur ki bu metal gruplar içinde geçerli olabilir
sen bana bakma ben senin baktığın yönde olurum
aslında zaten o herifin oraya çıkması mantık dışı ne konseri bu rap konserimi !!! Ve bakıyorum rock festivaline gidip o herifi dinleyenlerde var ceza nın sözüne değilde buna anlam veremiyorum.

ben o adamı lolipopuyla döwcem zaten az kaldı...
hÃtecR«W |}eÆHroLL
lolipop yalayan amerika özentisi bir aşşağılıktan ne beklenir
sen bana bakma ben senin baktığın yönde olurum
abııı bu nee bea rockıstanbul dıoo sahnede ceza var anlamadım a.k ama kesınlıkle montaj bu agzı baska bsy soluo cunku ama bı yandanda ses cezanın sesı_ıkısınıde yemişim hıc sewmem ıkısınıde keske o anda orda kıracta olsaymısta atıssaymıs bu ıkı salak ehuehuehue ![]()
Virginity has been stolen at very young ages
And the extinguisher loses it’s immunity
Morbid abuse of power in the garden of eden
Where the apple gets a youthful face
I am here
in the lost souls shop...
ULAN SIZ NE DEDIGINIZIN FARKINDAMISINIZ?
Kirac turkiye nin (her ne kadar benimsenmese de) kendisini kanitlamis en azindan belli bir seviyeyi ašmiš kendisini gelištirmekte olan ve etliye sutluye karišmayan bir sanatčisidir.Bu ceza denen a.... s....im hangi akla hizmet hangi cesaret ile kime guvenerek bir ROCK muzik festivalinde kalkip ta hakaret ediyor kufur ediyor.Kufur edilecek ise hareketinde kufurunde KRALINI gostermeleri lazim iken adami, laflarini bitirdikten sonra isliklayip, alkislayan bir suru insan vardi orda.Onlarin dinleyecegi rock muzigin de metal muziginde a....q...
Bu lolipop yalayicisi tipler yarin oburgun bundan cesaret alip hakiki rock-metal muzisyenlerine hemde bizim kendimize ait olmasi gereken bir festivalde kalkipta lölö yaparsa o zaman görursunuz hanyayi konyayi...
Nedir KIRAC ile alip-veremediginiz anlamiyorum ki.Her KIRAC dinleyen ozentimi oluyor yada Metalcilerin KIRAC dinlemesi mi yasak?!
Lafinizi ve yorumlarinizi biraz bilerek yazin.Boyle davranirsaniz turk gruplari ve muzisyenleri daha fazla destek yerine 3un 1 ini gorur..
Always use a cheap gun to kill a dead man !
Tamamen terbiyesizlik. Sen kim oluyorsun da Kıraç'a böyle bi şarkı yapıyorsun. Adam lafını ortaya atmış üzerine alınma sende. Türkiye'deki tek rap çi senmisin.
Bence onun ettiği küfürleri organizasyonu gerçekleştirenlere göndermek lazım. ULAN CEZA'NIN O FESTİVALDE NE İŞİ VAR BE....
NOTAYLA YARATILAN HİÇBİR ESER GÜRÜLTÜ DEĞİLDİR...
lolipop parasını kazanıo abisi....
hÃtecR«W |}eÆHroLL
kıraç"onlar hapsız konsere cıkamazlar.."gibisinden bsyler soyledi röportajının birinde(tesadüfen haberlerde gordum)sonra da ceza denilen sahsiyet de bastı kufuru..olay bundan ibaret..ayrıca rock istanbul gibi bi festivalde ne isi var bu ceza nın mrk eder dururum..
still so dark..
ben şahsen kendim görmedim ama.... ya korumaya çalıştığınız adamda çok mu iyi aq haluk levent kıraç teo şebo ak bunların.. piyasacılar bizim ülkeye yetcek kadar müzik yapıyo mına goduklarım aha unuttum özlem tekininde ak bu arada.. bide son olarak manganında sonra tamam
Arkadas1m sen kimsinde ona buna laf at1osun.K1raç gbi kaliteli müzik yapan bir insana nas1l küfür edersin. Terbiyesiz. Bna rock 1n tan1m1n1 yapabilirmisin o adam dedimide ben rock yap1orum die ki yap1o f1st1k gbi anadolu rock yap1o çok da kaliteli yap1o. Haddini bil !!!
Devrim Yakındır
Bence ikisi de beş para etmez herifler. Aslında Kıraç küfürü haketmiş ama Ceza'nında ondan aşağı kalır yanı yok. Ilk başta ben bu herife saygı duymuştum işçidir emekçidir diye. Fakat herif parayı bulunca 15 yaş gurubu kız dergilerinde "adidas'tan başka marka giymem" gibisinden sözler sarfetmeye başladı. Ondan sonra her önüne çıkan popidikle düetler falan... Ulen dallama o reklamlarda oynadıktan sonra, popidiklerle düetlerden sonra sen ne hakla benim silahım sözlerim dersin malak!!!
Ayrıca Ceza'yı rock festivaline çıkaranda dingilin önde gideni bayrak tutanıdır kanımca.
Allah'ın cezası ... ![]()
long live rock'n roll!
cezanın ağzından şekerini almışlar galiba oda sinirini kıraçtan çıkarmış.verin ona rocconunkini
bu arada "öküz gibi anırıp ayı gibi geğirmek" lafını sadece kıraç için sölediğini hiç zannetmiyorum.tıpkı kıraç o hap alma lafını sadece ceza için değilde rapçiler için kullandığı gibi.
nediyim önce cezaya sonra o festivale onu çıkaranlara sonrada onun küfürlerini alkışlayan zihniyete...
antiAnathema
Lan Ceza!..
Rap hiç para eder mi,
Lafını bilmeyen it bu bok'u yer mi?
Ceza bir dünya bok demek,
ibne gibi giyinip ayı gibi geğirmek,
g...nü s...im ceza!
![]()
ulan şerefsiz... adam gibi adam lan o kıraç... sen git kendi kıçını yala
...
abi kıraç'ı severim ben en azından, cezadan kat kat fazla ![]()
hahaha sevmem şu rap cılarıda hahaha aradasırada bende kufrederım kırac zırtapozuna
iyi iyi yesınler bir birlerini hahaha
http://www.huunhuurtu.com/