Forum
DOSTLARIM HEPINIZE CEVAP VERİYİM BEN ORDAYDIM VE KÜFÜR ETTİ KIRAÇA HİC KİMSE BİŞEY DİYEMEDİ TAKİ ORASI SALLANANA KADAR MEGADETH LE
ya ben olaya fransız kaldım ceza kırac ane demis
korkma ondan bundan
ne olumden ne hayattan
bu dunyada gorduklerin
hepsi BİR
hepsi haktan
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
ikisininde a.q
hallen gullen falan fıstıq
zaten 5 para etmes bi adamdı Ceza..
bütün millet anladı şimdi ne oldugunu..
harbiden
korkma ondan bundan
ne olumden ne hayattan
bu dunyada gorduklerin
hepsi BİR
hepsi haktan
harbidende 5 para etmez bi adam millet göznde büyütüo rapçi işte ne beklenebilir ki
..::To Live Is To Die ::..
Rock adını ta$ıyan bir festivaLde ceza gibi bir rapperin ne i$i vardır biLemem ama Rock N Coke da onu bu seneki organizasyonunda yer veriyor cezaya. beLe$e geLiyor onun için sanırım . ![]()
doru diosun feudal_lord.....
FoR SoWyEt PeoPLe!!!!!.......
Implosion download a tıklıorum çok kısa biji inio orda da sadece Lan kıraç dio anlamadım. + küfür olayını duydum ben eer gerçekse (tam bilmiorum) ceza gibi birinin kıraç gbi bi müzisyene küfür etmesi. ne bilim manasız . neyine güvenerek. ha şey olur anlarım ceza ii müzikler yapan biridir mesela çok çok güzel besteleri vardır sonra kıraç onun müziine hakaret etmiştir buda sinirlenip tutamayıp küfür etmiştr. ama böle bişey olmadıı ortada.. söz yazmayla müzisyen olunsaydı ohooo. ki zaten kendisi de gereksiz bi insandır atalım lütfen sınır dışı edelim.
silence...
Ulen böyle şeyler olmaya başlıyor ya şaşırıyorum valla,götü boklu cezaya bakın hele![]()
umrumda değil..
ben rock ıstanbuldayım gorevlı olarak tamamen tıcarı amaclıı bı festıval rock festıvalınde ceanınne bok ısı war ?* nıey cunku kapıda gordumkı sırf cesa okusunu ıslmek ıcın kapıda 50 ytl bayılanlar warr az busd a deıldı gelenler kıracıda sevmıyorumcesayıda ama cesa ne bok yemeye kıraca kufredıoo kı gotunu sıkıyomuss o gıtsın kendı turundekı hıphıpçıların gotunu sıksın cok sınrılendım
LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS
duyduguma göre Kiraç bi magazin programinda Ceza için ne yaptiklarini bilmiyor bunlar özenti demi$
Cezanin ettigi küfür aynen $öyle:
Lan Kıraç!..
Toprak hiç para eder mi,
Lafını bilmeyen it bu rap’i yer mi?
Kıraç bir dünya hiç demek,
Öküz gibi anırıp ayı gibi geğirmek,
g...nü s...im kiraç!
the scent of your skin like the taste of orchids in the back of my throat — flowers of flesh
Ya bu cezayı rock festivaline alan zihniyetten ne beklersin. sonra adam küfürde eder onu da yapar. öncelijle bu rock festivallerine rap ci çağırmayı bıraksınlar ya
böle festivallere her türden müzik yapan adamları çağırmak zorundalarmışYa bu cezayı rock festivaline alan zihniyetten ne beklersin. sonra adam küfürde eder onu da yapar. öncelijle bu rock festivallerine rap ci çağırmayı bıraksınlar ya
van tu tiri forro... ACI YOK ROCKYYYY