Forum
İngiliz bilim adamları küresel ısınmanın etkilerinin önüne geçebilmek için ilginç bir projeye imza attı.
İngiliz bilim adamları küresel ısınmanın etkilerinin önüne geçebilmek için ilginç bir projeye imza attı. Chris Rapley ve James Lovelock'un hazırladığı projeye göre okyanuslara dev plastik borular yerleştirilecek.
200 metre uzunluğundaki yüz binlerce dev plastik boru okyanuslara yerleştirilecek. Bu boruların dibe batırılmasıyla, mikroorganizmalar açısından zengin dip suyu yüzeye çıkartılacak. Mikroorganizmaların yukarı çıkmasıyla da deniz yüzeyinde oluşacak küçük bitkiler, karbondioksiti emip, bulut oluşmasını sağlayan dimetil sülfat gazıyla atmosfer dışına yollayacak. Oluşacak bulutlar da dünyanın üzerini kaplayarak ısınmayı önleyecek." Bazı bilim insanları projeyi "tambir zaman kaybı" olarak tanımladı.
zaman kaybı ![]()
gecenin soluğunda sarı farlar,kornalar,başa yetişmek için aceleci,sankı sonu gelmeyecekmiş gibi kayıtsız...
daha mantikli çözümü olan yoksa denemek lazim.. adamlar en azindan üretmis.. Serbest Kursu'ye tasiyorum..
Bi denesin çocuklar ya.. Bakalım belki tutar
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
Boş oturmaktan iyi olsa gerek....
Yüz bir hudut boyudur..Yabancıyı Benden,geçmişi Şimdiden,tahammülü zor olanı,tahammülü kolay olandan ayıran bir hudut...
daha ii şeyler bulsunlar kansere felan böle iklaç AIDS e karşı
da olabilir
Death, Gore, Grind.
Father, Gamer, Linebacker, Tactical Shooter
aslinda onlara da care bulmak lazim ama bu kuresel ısınma daha oncelikli olmasi lazim kanimcadaha iyi şeyler bulsunlar kansere falan böle iklaç AIDS e karşı
da olabilir
ben ısıtıyorum dünyayı ![]()
Death, Gore, Grind.
Father, Gamer, Linebacker, Tactical Shooter
zaten milattan önceki yıllardan beri ısınma varmış şimdi dünya biraz daha ısınınca daha fazla göze çarpıyor buzulların erimesi falan ![]()
gecenin soluğunda sarı farlar,kornalar,başa yetişmek için aceleci,sankı sonu gelmeyecekmiş gibi kayıtsız...
Bu projeyi yapana kadar Dünya yok olmazsa ![]()
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
Bizde deniz suyu içecekmişiz yakında,sıra denizlere okyanuslara geldi!!!
Oralarıda dev pipetlerle içip,içindeki canlılıları da ateş başında evire çevire......yiğeceğiz.
vay
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
![]()
plastik boru denizdeki canlılara zarar vermez mi?
....ben kendi gözümün içindeki saç teliyim.
www.furisdead.com
www.thehungersite.com
LİNKLERE LÜTFEN BAKINIZ!
vallaha önceden benim aklıma gelmişti ![]()
http://metaltr.mybrute.com
kaş yaparken göz çıkarma işine dönmese bari sonu.
....ben kendi gözümün içindeki saç teliyim.
www.furisdead.com
www.thehungersite.com
LİNKLERE LÜTFEN BAKINIZ!