Forum
bazen o kim ya diyorum ,bazende ilgilenmiyorum,bazen kendim gibi görüp seviyorum onu içimden
ama sonuçta uzağız ![]()
esprilerin b*kunu çıkarıyor bazen..daha doğruzu beni uyuz etmekten hazmı alıyor nedir ? ama severiz birbirimizi.bir sürü ortak noktamız var en önemliside metal ![]()
Would you believe a night like this ?
A night like this, when visions come true.
p demeden parayı anlar
beni paradan souttu ayıptır sölemesi sanki hep paraya ihtiyacım varmış gibi zannetmeye başladı kafayı yedi adam bana ii bi gelecek hazırlıcak die . sobet edemioz artıkın
aynen şöle bi örnek veriim =)
-baba bişi dicem
-hee de kızım noldu paran mı bitti dur bi dakka şurda olcaktı ![]()
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
kötü bugünlerde..babamı tanıyamıyorum artık...hiç olmadığım kadar yanında olmaya çalışıyorum ama nafile...
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
arada kıtaLar var..o çok uzaKLarda şimdi bizsiz,biz babasız...
..Notalarına yaklaş aşkın !
babamla aram kusursuz..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
bilmem çoook karışıoo gb bişii bazenn..bazende aynı çercevede olmak herşeimi weriiceimm tek insannn nese baba be işte..uzaımm ama babamm işte..
![]()
......forsaken in the dark ı cursed for......
valla kafası guzelse ii oluyo ayıldı mı gene kavga etmeye devam sactan fln adam herseye karısyo a.g
Bir Şeyi Ne Kadar Az Bilirsen O Kadar Radikal Savunursun!!!
babam sevgisini hiç göstermez ama anlarım beni sevdiğini.bn en çok annemle kavga ederim annem kendinin süper bi anne olduunu düşünüyo.ona göre annelik yemek yapmak,çamaşır yıkamak,karnımızı doyurmak falan işte yani ben annemle oturup dertleştiimi bilmem.herneyse herşeye rağmen annedir seviliyo işte ama şuna eminimki eğer anne olursam annem gibi bi anne olmucam.
En uzun koşuysa elbet Türkiyede Devrim
O,onun en güzel yüz metresini koştu
En sekmez lüverin namlusundan fırlayarak...
En hızlısıydı hepimizin,
En önce göğüsledi ipi...
Acıyorsam sana anam avradım olsun,
Ama aşk olsun sana çocuk,AŞK olsun!
genelde aramız iidir
ama son günlerde çok ters hareketleri war
mesela dün saçlarını kestir kestirmessen bn keserim dedi bn kestirmicem bakalım napabilcek
o mu inat bn mi inat
myspace.com/turkmetalbands
...
...
iyidir aramız.saçımdan başımdan memnun olmasa da beni anlamaya çalışır ses çıkarmaz.arada bir söylenir ama daha öteye gitmez.
benim babamla aram daha iyidr.dışardan bakan herkes 2 arkadaş gibisinz der.çok şakalaşırız.2mizde iğrenç espriler yaparız
arabada refleks testleri yaaprız.kendimize özgü hareketlerimiz var.ama yaşlanıo yavaş yavaş ve işleri dolayısıyla biraz sinirli artık.bazen çekilmiyo![]()
SeLLing Peace With Guns...
iyi ben içerim o etraftan toplar beni o içer bende ona eşlik ederim..para werir kendime bira almam için..bi yere giderken sorun çıkarmaz..kolay izin weriir..ama delidir çabuk we saçma sapan bişeye sinirlenebilir..
iidir babam ya canıımm benim o![]()
deişir mesala şu an kötü...
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?