Forum
kendisinden pek hazzetmesemde iyi eleman.
silence...
bazen ii oluo bazen kötü ha bende bi sorun war mı yok!
onun ayarı bozuk ne zmn ne diiceği belli olumuo ama onu sinir etmek çok hoşuma gidio 'merveeeeeeeeeee çabuk odana'demesine gene hasta oluom yaww
![]()
The ray of light cuts like razor the blazing fire burns in my eyes the day reveals the dreadful betrayer and his wicked mind and hide from the sun...
benimki kisaca soyle uc yil boyunca her gun saclarini kestir dedi gecenlerde sıfır kafa ile karsisina ciktim az daha evlatliktan red ediyodu dusunun nasil aramiz ![]()

Dün BÜgün NE zaman
babam bilmem bi dengesizlik gidiyo..
biz alisiklarin cocuguyuz...
şu aralar idare eder
güzel gidiyo
nie bende anlamadım ama
umarım devam eder
sıkıldım zaten hergün uğraşmaktan
playing life makes death so good
şaşırdım bu gün oolum nasılsın iimisin konuşmuyoruz uzun zamandır diip evime geldi rakı içmeye
beraber rakı içioz haala ben nete giriorm aheuaheu
silence...
babalar çıkarcıdır
karşılk beklerler hep
sevmiyorum babamı
kapatalım bu bahsi... oturun birer kadeh tükürük ikram edeyim size,
( içinede sövdüm ) iyi gider geceye. yıldızlar küfürlerimizdi unuttuk (saçma)
walla babamla aram super.beni 11 yasındayken pentagramın acık hava konserine goturmustu.simdi kreator a beraber gidelim diyor.baba dowme yaptırıcam gecici dediğim salakmısın olum al bende ekliim kalıcı yaptır diyor.aramıs super aynı tarz muzik dinleyip aynı barda sarhos oluyoruz.gerci annem siz beraber kızlara da takılırsınız diyor aslında yapmıyor değiliz.sabah ise giderken arabanın icinde arch enemy dinleyen bi babam war daha ne istiimki
annem hic biseyimize karısmaz oda ne haliniz warsa gorun modunda babamın kızdığı istemediği tek nokta kupe piercing.simdilik 4 tane kupeye izin cıktı onla idare ediyom
Oha ne güzel ya.
Benim babam da dinleseydi keşke
. Olsun biz bölede mutluyuz ![]()
yakın mı uzak mı? biliom onun kanını taşıyorum ama onun düşüncelerini we hayat anlayışını hiç bir zaman taşımayacağım....
simsiyah
cogu zaman kotu de uzun bisuredir iyi gidiyoruz
sonum hayrola
tam 1 sene 5 ay oldu babamı görmüyorum.. Bugün doğum günü.. Hayatımda aşık olduğum ve olabiliceğim tek erkek.. İyi ki varsın baba!! bütün yaptıklarına rağmen...
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
iki yabancı ![]()
babam uyuduğu anlar daha iyi oluyo gibi,zaten o kalkar ben yatar o yatar ben kalkar![]()
ya uzakken severim ama yanında olunca anlaşamıyom
::::+Ç
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
o bana karısmaz bende ona. ama cok sewrım kendılerını destekler benı
damızlık domuz
Bu mesaj, kullanıcı tarafından silindi...