Forum
babamla aram mı..... sürekli tekrarladıgı 2 söz daha erken bu yaşta siyasetle bu kadar ilgilenme sonra fişlenip hayatını karartırsın bak benden söymesi sonra niye söylemedin demeyin
merak etme baba zaten demiycem çünkü ne yaptıgımı biliyorum aramız hiç bi zmaan süper degil genelde bu tartışmalarla sürüp gidio görüyosan ve anlıyosan nasıl susacaksın sizce böyle bişey olabilir mi bence hayır ve ben bildigim yoldan gidicem
o alkoliğin teki lanet olsun ona.evde 1 dk bile durmam hayatımın anlamı annem olmasa.
La Historia Me Absolvera-F.Castro
Babamla aram bile yok çok uzak iki insanız. Hep mesafe var. Ama yinede onu çok seviyorum onun gibi olmak isterim. ![]()
Görüşmüyoruz bayadır..
dondurma almış. dolaba koy dedim.
http://metaltr.mybrute.com
Sanki çocuğundan bahsediyon mkdondurma almış. dolaba koy dedim.
![]()
Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.
babamla aram İstanbul- Ankara kadar.
özledim
Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...
Öncesinde sadece bu linki göndermişim. Şu klipteki vaziyetin değişik bir rengide babamla aramda mevcut. Konuşmamın etkileyici olduğunu söylerler. Babam geçmişin değerleriyle günümüzün getirdiklerinin arasında yetiştirmiş 2 erkek çocuğunu.
An geldiğinde '' biz babamızın yanında bacak bacak üstüne atmayız '' der... An geldiğindede '' benimle konuşun '' demeyide ihmal etmez. Sevgi sözcüklerini zorla çekip çıkarttığınız bireylerin olduğu çekirdek ailemizi eleştirsemde herşeyim benim...
Bayram sabahlarında namaza götüren, eşşek kadar adam olmama rağmen cebime para sıkıştıran, Konuşmalarımla fikirlerini çok çabuk etkileyebileceğim bir babam var...
Zorla olmasada bende şuan söylemek istiyorum. Onu, onları seviyorum...
Birgün babamı sözcüklerle uzun uzun anlatabilseydim bunu hiç bıkmadan saatlerce yapardım ama henüz sözcüklerle tanımlayabilecek kadar onu tanıyabildiğimi düşünmüyorum..
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That wont dry for many years..
babam taaa çorumda ..
ne güzel.
valla hiç bi sorunum yok tabi insanlık hali ayda yılda bir iki kere ağız tantanası yapıyoruz ama herşeye rağmen süper
Black The Silent: www.blackthesilent.blogspot.com
herseye kavga ediyoruz :S
Tüm gün Çay,sigara içip Gazate okuyan bi tip oldı çıktı
ilginçtir okuduğu gazatede Vakit
gülermisin ağlarmısın off off nediyim daha ben ![]()
http://www.huunhuurtu.com/
Ne anne ne baba hiç biri diğer insanlar kadar farklı bir konumda değil...
Ey!.. Ademoğlu..
Ben sizin tapmakta olduklarınıza tapmam.
Siz de benim taptığıma tapmıyorsunuz.
Ben de sizin taptıklarınıza asla tapacak değilim.
Sizin dininiz size, benim dinim banadır...