Forum
Benim liderim Atatürk öyle büyük öyle ileri görüşlü bir adamdı ki 1927 de bir konuşma yaptı ve dedi ki, 80 yıl geçse de 150 yıl geçse de Cumhuriyete göz dikenler, laikliği baltalamak isteyenler olacaktır, hepsine hazırlıklı olun...
görüşünüze saygı duyuyorum ama sizin gibi düşünenler oldukca EVET!Gelecekler... hiç şüphen olmasındoğru bir karar, erken seçim yapılacak ama bu pişkinler kendilerine öyle güveniyorlar ki seçimde yine başa kendilerinin geleceğini düşünüyorlar..
Benim liderim Atatürk öyle büyük öyle ileri görüşlü bir adamdı ki 1927 de bir konuşma yaptı ve dedi ki, 80 yıl geçse de 150 yıl geçse de Cumhuriyete göz dikenler, laikliği baltalamak isteyenler olacaktır, hepsine hazırlıklı olun...
Mareşal,Gazi,Hareket Orduları Komutanı,Baş Komutan,Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK gibi bir Lider bu Ülkeye bir daha gelmeyecektir benim kanımca dogrumuyum yanlışsam lütfen düzeltiniz.
Bu ülkeye değil, dünyaya gelmeyecektir.
+1
+1 tabiki
amen!!
dün bir arkadaşın 1 mayısta valinin sebeb olduğu eziyetle ilgili bir topic açılmıştı ve direkt siyaset yasak denerek kapatıldı topic ama bu topicde görüyorum ki """serbest kürsü muhabetti""" ile özellikle ilk sayfada bolca siyaset yapılmış ve gayet güselde göz yumulmuş kim bilir belkide topic anlam ve önem olarak bazılarına siyaset olarak gözükmüyor ve rahatsız etmiyor ... biraz daha tarafsız ve duyarlı olunmasını temenni ediyorum ... sürçü lisan ettiysem affola saygılar...
LETHE give me the drink of the fluid
That disintegrates
Ann lend me the sweet balm and blessing
Of Forgetfulness,empty and strong......
Ampül de çıkıp "Bu demokrasiye sıkılmış kurşundur." dedi. Ama eli öpülesi vatandaşım boş durmadı ve suç duyurusunda bulundu! Helal Olsun!!!
!HELLMEAT!