İçeriğe geç

Forum

Alkol hakkındaki dü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Alkol hakkındaki düşünceleriniz?

647 Gönderiler
378 Üyeler
0 Reactions
113.2 K Görüntüleme
Baseggio
(@baseggio)
Gönderiler: 705
Honorable Member

Baharlar yazlar gider, kara kış gelir;
Varlığın yaprakları dürülür bir bir;
Şarap iç, gam yeme; bak ne demiş bilge:
Dünya dertleri zehir, şarap panzehir.
Ömer Hayyam
alıntıdır (hayyam.com)

Thrash Till Death!!!

Gönderildi : 18/08/2005 5:58 pm
(@soadist-19758)
Gönderiler: 116
Estimable Member
Konu başlatıcı

deadangel ben tanriya inanan icmez vs seyler soylemedim. hayattan bir nebze uzak durmak istiyosak alkol yerine baska seylerle ilgilenin dedim. yogadir tanriya ibadettir yada baska seyler...
simdi bunlarin solediklerinle ne alakasi var? yahu kavgaya nekadar musait insanlariz boyle?
yani nediyim .diger konu basligini hatirlatayim hepinize ^eniyi kafa yapan icki sizce nedir?^
ayriyeten deadangel ben bu konuyu zevk icin icenlere deil bunun muptelasi arkadaslar icin yaziyorum. busite bisenden benden ibaret deilki

Gönderildi : 18/08/2005 5:59 pm
skuggor
(@skuggor)
Gönderiler: 5251
Illustrious Member

alkol gerek.

silence...

Gönderildi : 18/08/2005 6:04 pm
thereisnoescape
(@thereisnoescape)
Gönderiler: 2295
Noble Member

sen onu içmeyi başarabilir, onun seni içmesine fırsat vermezsen olmasında bi sakınca yok alkolün. alınmalı. alın yani :D seferim hmmm

alkole karşı değilim SİGARAYA oldğm kdr !!!!!

b i r n a s ı l ı a r ı y o r u m _
bir insan bir insanı öldürebiliyorsa..bir diğerini nasıl sevebilir_?

ps.ye girer: engeli yemek.. komik. sadece bu. dahası kaçanı kovalasın..

Gönderildi : 18/08/2005 6:10 pm
PnkFlyd
(@pnkflyd)
Gönderiler: 2079
Noble Member

yazdıkların biraz komedi...
alkol bi akollü içecekdir içtikse içesi qelir insanın ve pahalıya patlar ama qüseldir be..

Her ne Olcaı Varsa O Olsun ...!
Yalnızca Ölüm sen qülümseyerek qel !

Gönderildi : 18/08/2005 6:13 pm
(@soadist-19758)
Gönderiler: 116
Estimable Member
Konu başlatıcı

afiyet olsun:) ama bunun komik oldugunu sanmiyorum. komiklik varsa bunun neresinde? soylediklerimin tekine yalnis diyebilirmisin? alkol neimize yaradi? aylak aylak dolanmaktan baska? bilmiyorum siz yasadinizmi buduyguyu alkolle birlikte dinledigim muziktende zevk alamaz oldm. bitek muziktende deil hicbirseyden! alkol almadan dostlarimla iki kelime konusamaz olmustum. konussakda birbirimizi dinliycek ne halimiz vardi nede sorucak sorumuz. bazilariki bunu sakin inkar etmeyin. icip icip kavga etmekten baska birsey bilmiyolar. kaldiki bu insanlarin ayikken nekadar iyi insanlar oldugunu biliyorum. aranizdada butip insanlar var.. simdi bunlarin nesi komik?

Gönderildi : 18/08/2005 6:40 pm
thereisnoescape
(@thereisnoescape)
Gönderiler: 2295
Noble Member

komedi muhabbetini çakamadm ama!

b i r n a s ı l ı a r ı y o r u m _
bir insan bir insanı öldürebiliyorsa..bir diğerini nasıl sevebilir_?

ps.ye girer: engeli yemek.. komik. sadece bu. dahası kaçanı kovalasın..

Gönderildi : 18/08/2005 6:51 pm
(@sadistic-151)
Gönderiler: 7
Active Member

alkol iyidir. biri seni arkadan wurursa atlatmak icin en iyisi unuttmak icin herseyi acisini cikarmak icin tek yol alkoldur weya muadilleri

Gönderildi : 18/08/2005 7:01 pm
karayel
(@karayel)
Gönderiler: 237
Reputable Member

berbat bişey

Artık güneş görünmez olur,gök bulutludur; Rahatça dal ,ölüm sonu gelmez bir uykudur

Gönderildi : 18/08/2005 7:06 pm
karaazrail
(@karaazrail)
Gönderiler: 42
Eminent Member

aslinda alkol sudan bile yararli bir sivi insanlik icin

[color=red]^&<à§ù[``^@}¤¤µ

Gönderildi : 18/08/2005 8:24 pm
inborn_lifeless
(@inborn-lifeless)
Gönderiler: 1255
Noble Member

abarma len :D

Gönderildi : 18/08/2005 9:20 pm
(@okalkandelenli-19239)
Gönderiler: 162
Estimable Member

alkol... waaasshhh.. olmassa olmashh

Gönderildi : 18/08/2005 9:24 pm
blind_guardian
(@blind-guardian-2)
Gönderiler: 434
Reputable Member

alkol... waaasshhh.. olmassa olmashh
katılıom alkolsüz olmaz önümde 100000 bin tane şarap, bira vs. yi içcek mide olsa içerim

CHE: gerçekci ol imkansızı iste

Gönderildi : 19/08/2005 1:57 pm
DeadAnGeL
(@deadangel)
Gönderiler: 650
Honorable Member

goethe:

deadangel ben tanriya inanan icmez vs seyler soylemedim. hayattan bir nebze uzak durmak istiyosak alkol yerine baska seylerle ilgilenin dedim. yogadir tanriya ibadettir yada baska seyler...
simdi bunlarin solediklerinle ne alakasi var? yahu kavgaya nekadar musait insanlariz boyle?
yani nediyim .diger konu basligini hatirlatayim hepinize ^eniyi kafa yapan icki sizce nedir?^
ayriyeten deadangel ben bu konuyu zevk icin icenlere deil bunun muptelasi arkadaslar icin yaziyorum. busite bisenden benden ibaret deilki

goethe ben sana osle oarak demedım ınana ıcen ınanmayan ıcmes felan dıe bole seyler solenmıs solenenler ıcındı benım dedıklerım

LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS

Gönderildi : 19/08/2005 4:53 pm
devilin
(@devilin)
Gönderiler: 584
Honorable Member

alkol.. zihnimi, reflexlerimi uyuşturan bulanıklaştıran lüzumsuz saçmalıktan ötesi değil.. gereksiz.. kimse şarap rakı içmedi diye ölmez..

İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 600 karakterlik bir limit vardır

Gönderildi : 20/08/2005 4:29 pm
Sayfa 3 / 44
Paylaş: