Forum
akşama biramı sizin şerefinize kaldıracağım arkadaşlar(ama içmediyseniz hiç bulaşmayın derim)
hehe aynen ben rakı iccem bu aksam serefinize
sylph avrupayi kim daha iyi biliyor? simdi senle bununmu tartismasini yapicaz. mumkunse bi yaylan.. bos konusuyosun. bu konuyu tartisma icin deil fikirleriniz icin actik. tek kelimeyle midemi bulandiriyosun
sylph avrupayi kim daha iyi biliyor? simdi senle bununmu tartismasini yapicaz. mumkunse bi yaylan.. bos konusuyosun. bu konuyu tartisma icin deil fikirleriniz icin actik. tek kelimeyle midemi bulandiriyosun
ahahha salak sey
olmazsam neyaparsin arkadasim? tehdit savurma sanaldasin...sanalsin. muhappeti keselm
daha önce yazmışmıyım bilmiyorum yine yazim ALKOL BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR! ANA GİBİ YAR OLMAZ!
Ruhum, bedenime tutsak daha fazla acı çekmeden, ölüm diliyor.. bense onun için hiçbir şey yapamıyorum.. içim acıyor.. yırtılıyorum... bedenim yaralı, ruhum isyanda... yaşamak değil, ölüm çare bana...
bilemiyorum bu ana için değişebilir..
bu arada ana gibi yar olmaz falan ama benim düşüncemi sorarsanız çok alkol kullanan biri değilim sevmiyorum pek aradasırada içerim azı karar çoğu zarar demişler tadında bırakmak lazım herşeyi alkolde buna dahil..
Ruhum, bedenime tutsak daha fazla acı çekmeden, ölüm diliyor.. bense onun için hiçbir şey yapamıyorum.. içim acıyor.. yırtılıyorum... bedenim yaralı, ruhum isyanda... yaşamak değil, ölüm çare bana...
bir tane faydalı bi haltı var mı bu zıkkımın?
işte kocaman bi yalan,şarabın kalp krizini önlemekle alakası olmadığı geçenlerde bilim adamlarınca açıklandı...gazetelerden okumadın mı?alkolik olun demioruz bizde ama denemeden bilemezsin
bu zıkkımın baya faydalarıda var her gün içilen 1 kadeh kırmızı şarap kalp krizi riskini azaltır
bira böbreklere yararlıdır.liste daa uzar gider
ha yararlı ha yararsız ne farkeder!içtiğiniz kola da zararlı,fazla kırmızı et de zararlı,çok yağlı yemek de zararlı ki yemek kültürümüz böyle!ne bilim,margarin de zararlı ama kullanıyorsunuz.bu uzar da gider.yani anlıcağınız mühim olan zarar yarar değil.senin isteğin,yapınca mutlu olman,"oh ne güzel şey bu"demen,...öyle yani!
hem atalarımız ne demiş "ölüm var madem yemeli badem"!!di mi ama!
canticum graduum de profundis clamavi ad te domine
ya arkadaslar nedır bu kavga ya yok ınanan ıcmez ınanmayanlar ıcer felan fişmekan bende ınanıorum cok sukur ama ıcıyorumda ben abartılmamasından yanayım abaarttınızmı ısın boku cıkıo cunkuuu ayrıcaa bu forumu acan arkadas sole bısı dusunemedımı kı bu zıkkımı severek ıcenlerde war bırakmak ısteyen zaten bırakır seven ıcmeye devam eder nıe bu durumu bu kadar abartıosunzkı eger ben alkolık oldum bırakamıom felan dıen warsada gıtsınn yardım alsınnnn alllah allah bence cok gereksız bı baslık olmus
LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS
alcohol forever
woe to him whose heart is filled with bitter rue and who drowns in grief....