Forum
noldu alacanmı
La Historia Me Absolvera-F.Castro
Paran varsa alfa al eger ileride yine satmayi dusunuyorsan peugeot al. Hatta alfa 147 T.Spark Distinctive al digerleri ile pek fiyat farki yok ikinci el de 1-2 milyar arasinda degisen fiyat farki var. Ama 1 alfa alabilirken 2 tane peugeut alabiliyorsun
Gti olsa bile
(2.el olarak) ...
Şehr-i Harabe
alfa romeo yu satamazsın 2.eli yok. peugeot daha iyi baya tutuluyor ama onunda parçası pahalı biraz. ben olsam honda jazz alırım ama yinede iki arasında peugeot derim.
Senin çıplak cesetin
Güneşin batışı kadar güzel, güneşin ilk ışıklarıyla
Fakat senin soyulmuş, ağarmış kemiklerindi
Benim gerçekten nefesimi kesen
araba piyasasını yakından takip ediyorum zaten, yeterince bilgiye sahibim bu konuda. başlığı açmamın asıl nedeni forum kullanıcılarının düşünceleri.alfaların parçaları daha pahalı ayrıca biraz kupon arabalar dediğin gibi satarken sıkıntılı.
o yuzden enistemin yaptigi hatayi yapma
alfa aldi 6 sene oncesinde , simdi satamiyor kimse almiyor oda 4-5 milyara vermek istemiyor. ben kullaniyorum haha. 10-13 milyara iyi bir peugeut alirsin.
Şehr-i Harabe
şuan almayı düşünmüyorum zaten, daha doğrusu düşünüyorum ama param yok =) ama ben 147 derim. .
tabi ki de 147 ! ama ben ancak bu yaz alfa 33 alacagim
) yeter yani biriktirdigim para ogrenci halimizde para biriktirdik araba alacagiz diye yahu .
Şehr-i Harabe
bende kendi biriktirdiklerimle alamam zaten =)
tabi ki de 147 ! ama ben ancak bu yaz alfa 33 alacagim) yeter yani biriktirdigim para ogrenci halimizde para biriktirdik araba alacagiz diye yahu .
maşallah nasıl öğrencisin sen.Biriktirdiğin parayla araba alabiliyosan helal olsun
La Historia Me Absolvera-F.Castro
tabi ki de 147 ! ama ben ancak bu yaz alfa 33 alacagim) yeter yani biriktirdigim para ogrenci halimizde para biriktirdik araba alacagiz diye yahu .
maşallah nasıl öğrencisin sen.Biriktirdiğin parayla araba alabiliyosan helal olsun
gecen sene cok oynadım wow 300k ya yakın gold sattım. Sonra otellerde barmen olarak calışıyorum ayda 1000euroyu geciyor kazandığım para bahşişlerle birlkte zaten ancak yazları calışıyorum ... oyle boyle derken 5 bin lira toparladım. 1500 lirasını harcamak zorunda kaldım annemin ameliyatı için kalanınıda saklıyorum işte sigarayıda bırakınca ayda 150 lira cepte kalıyor
Şehr-i Harabe
tekerlekli tabut 206 ayrıca her tarafda binlercesi war oldukçada itici modifiye yapsanda nafile.
www.psyradio.fm
pejo 105 ler 206lar la ayni fiyatta
modifiyeye cok uygunmus .
Şehr-i Harabe
Alfa Romeo nun fotosu soluk ve bir tane..
Ama Peugeot un fotoları daha özenli çekilmiş ve iki tane..
Peugeot daha albenili duruyor,aralarından birini seçseydim eğer.
Ama düşünmüyorda değilim neden böyle bir şeyi seçtiğimi beğendiğim arabalar hiç değil
Bir amacıda yok..
Zaten öğle yemeğinde pilav ve dandik nohut varmış..
Aynen bu arabalar gibi seç seçebilirsen..