Forum
Kumlardan yapacaklar heralde bunları.O zamana kadar İstanbul mu kalacak?
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
açım ama yine de yemem ![]()
Ben de insanım lan!
uğraşırlar da gene niyetlerine inanırım yapabilirler m ama onu allah bilir
ıssız
pek bi bokluk olacağını sanmıyorum belki birazını yapmaya çalışabilirler ama bu denilenlerin hiç biri 2011'e kadar olmaz
2030 da olabilecek şeyler bence. Ama özellikle Levent taraflarında bahsedilen konut projeleri gerçekleşebilir. Bu denli lüks yapılı kulelerin çevrelerindeki Gültepe, Çeliktepe, Sanayi Mah. gibi yerlerdeki gecekonduları yıkıp daha iyi konutlar yapılabilir.. İstanbul geneline yayılabileceğini hiç sanmıyorum..Eğitim bölümünde ise yeni Üniversiteler açılacak diye bi ibare görmedim.. Bize Üniversite lazım.. Dünyanın eğitime aç ve cahil kapasitesi en yüksek ülkelerinden biriyiz.. Üniversite Lazım Bize.
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
bana bi yararı yok hayırlı olsun ![]()
asdfjkdfshfh
zuhaha arko fondan fosss sesiyle bereaber okunabilecek bir entry
Warlock
bisde bunu yedik demi hafretttin
)
Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain,
merak ettiğim olay bunları yapabileceklerine inanıp inanmadıkları..cidden inanıyosalarsa bile onlardan başka inanan yoktur zaten..
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
2011 yılından oncemi sonramı bilmem ama bu kentte yeşillik kalmıyacak... ne olursa olsun isterse dunyanın 1 numaralı kenti olsun birkaç saniyede yok olacak ..
Şehr-i Harabe
10 numara olcak çünkü ben olmıycam ve bana ne kadar b.ktan olursa olsun çok güsel gelicek özleyeceğim için
tayyip amcanız hepsini yapar.. ![]()
![]()
komik oldu pardon
istanbuldan metropolü geçtim bu saatten sonra ekmeğe sürülen yağ olmaz.!
ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`
Oh Maşallah.
Yaşam yok, Işık yok, Aşk yok, Düşüşümdür karanlığa varolan tek gerçek
8.5 kilometre olan metroya 43 kilometre daha ekleyerek 51.5 kilometreye çıkarmak.
Yok ebesinin a....Az ufak atın da biraz inandırıcı gelsin!.
Kaç sene sonra olucakmış bu 4 sene sonra öylemi 3.5 sene de sen ona zaten yarısı geçti..8.5km yi kaç senede yaptınız haberiniz varmı benim bildiğim 10 seneden fazla 4 senede 34.5km daha mı ekliyceksiniz.Bu rant çarkının döndüğü istanbul da.TOP-baş işte uydurup durmuş yiyicek olan çok kişi var.
And just look at these men: their eye saith it- they know nothing better on earth than to lie with a woman.Filth is at the bottom of their souls; and alas! if their filth hath still spirit in it!