Forum
New Jersey'li thrash metal grubu Overkill;Nuclear Blast Records ile albüm anlaşması yaptı.Grubun yeni çıkacak olan albümü "Ironbound" 29 Ocak 2010'da Nuclear Blast Records etiketiyle satışa sunulacak.
Ayrıca yeni albümün oldschool kökenli bir yapıda olması bekleniyor.

"Ironbound" Şarkı Listesi:
01. The Green And Black
02. Ironbound
03. Bring Me The Night
04. The Goal Is Your Soul
05. Give A Little
06. Endless War
07. The Head And Heart
08. In Vain
09. Killing For A Living
10. The SRC
* Limited digipak
* CD Jewelcase
* LP (180g vinyl) in gatefold
* LP (180g green vinyl) in gatefold (Nuclear Blast Mailorder exclusive)
* Strictly limited mailorder edition
Cliffhanger On A Bloody Sunday
Be violent.Feel the fire of thrash burning your soul.Not your body!
If you run out of ideas, remember: life sucks, goverment sucks, you reject this fucking place, you despise this fucking race.
Off... sıcak çorba etkisi ![]()
old school kökenli olsun alırım albümün orjinalini sabırsızlıkla bekliyorum umarım beklediğime değer.

Blitz'in röportajına göre albüm bayağı bir ses getireceğe benziyor.Zaten Overkill'in beni şaşırtmışlığı yok denebilecek kadar azdır.Buram buram thrash kokan bir albüm geliyor hazır olun.
Cliffhanger On A Bloody Sunday
Be violent.Feel the fire of thrash burning your soul.Not your body!
If you run out of ideas, remember: life sucks, goverment sucks, you reject this fucking place, you despise this fucking race.
albüm ismini sevmedim. ayrıca oldschool olcaz veya şu olcaz, bu olmayacaz şeklinde kasılan albümlerin ne derece felaket örnekler olduğunu da defalarca yaşadım. ben bunları söylesem de albüm şimdiye kadar çoktan kaydedildi de son düzenlemeleri yapılıyor sanırım. eğer sound ve fikir olarak yenilik göremesem, en sert eleştirileri ben yaparım. çünkü kendimi bağlı hissettiğim gruplardan biridir. bu arada necroshine sonrası her albümü ayrı rezelettir. umarım istediklerini yaparlar veya feel the fire, under the influence veya en güzeli years of decay gibi bir şaheser yaratırlar..
Kan çıkmazsa para yok!!
Albüm şöyle nefis olsun bir de Unirock'a çıksınlar off yemede yanında yat

O değil de albüm nete düşmüş ![]()
Ocak 2010 da çıkacaktı albüm, ne çabuk düşmüş net'e. ![]()
I, wanna rock and roll all nite, and party every day
çok iyi albüm yapmış herifler
Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!
1 2 güne kadar sanırım bende aynı fikirde olacağım her dakika daha çok ısınıyorum albüme ![]()

bence son zamanda çıkan en iyi thrash albümlerinden biri ayrıca evet overkill in başyapıtlarından biri olabilecek kalitede
headbanger face rip