Forum

Breh Breh Breh !!!
Alman Black/Death Metal grubu Mathyr'ı ilk albümlerinin elime geçtiği 2003 yılından beri dinlerim. Güzel parçaları olan bir grup. Ancak son stüdyo albümleri "Kryos" dün elime geçtiğinden beri şok geçirdim diyebilirim. Tamam adamların sound'u zaten sağlamdı ancak bu albümde kendilerini aşmışlar. Death ve Black, scream ve brutal, melodi ve sürrat çok güzel harmanlanmış.. Mathyr' kısaca tanımlarsak demo çalışmalarına henüz denk gelmedim ve yaptığım araştırmalarda da herhangi bir sonuç alamadım. 1999 yılından beri aktif olan grup 2001 yılında grupla aynı adı taşıyan "Mathyr" albümünü yayınlamış. 7 parçadan oluşan bu albüm çok fazla ilgi görmesede 2. albüm "Mandraenken" eper yaratıcı ve ses getirici bir çalışma olmuş. Ancak ben grubun 4 Temmuz da yayınlanan albümleri "Kryos" ile zirveye doğru ilerleyeceğini tahmin ediyorum. 2008 başından beri bu tarzda dinlediğim en iyi albüm desem yalan olmaz sanırım. Melodiler mükemmel, teknik mükemmel, devamlılık mükemmel..
Albüm intro "Kryos" dahil toplam 8 parçadan oluşuyor. Intro'yu dinlediğinizde zaten albümün gidişatını yavaş yavaş çözebilirsiniz. "Against the walls of fire" ve "Thorns in the first dimenson" Black Metal severlere daha yakın gelecek parçalar.. "Nine" ve "Mother mine in fold" ise Death Metal severleri hayli etkileyecektir kanaatindeyim..
Albüm için çok fazla söylenecek birşey yok aslında dinleyin kendiniz görün ![]()
Son detaylar olarak;
Albüm Parça Listesi;
1. Kyros 02:04
2. Thorns in the first dimenson 04:23
3. Nine 05:07
4. Against the walls of fire 05:54
5. Black water 05:39
6. Mother mine in fold 04:55
7. Equal to gods 04:57
8. Cells killing hemisphere 05:54
Grup Elemanları;
Sagrim - Vocals, Rhythm and Acoustic Guitars, Synth
Greiv - Drums
(gruba bu albümde gitarda Thorson ve Bass gitarda Vod eşlik etmiş)
Albümün yapımcı firması Animate Records ve grubun Myspace adresleri http://www.myspace.com/mathyrband