Forum
yıllar önce bi konser kayıtlarını izlemiştim . sonrasında hiç bişi ön yargılarımı yıkamadı .. asla dinnemeyecegim gruplardan biri olarak yerini aldı diebilirz.
hiç seyircisiz dag basında bi konser . özelliği oymus :s o günden sonra hep itici geldi bana
live at pompei olsa gerek.
pulse konserini izlemeni öneririm. ondan sonra diğer gurupların konserine karşı ön yargı beslenebilir: "pulse kadar güzel olamaz nasılsa" şeklinde.
live at pompei olsa gerek.pulse konserini izlemeni öneririm. ondan sonra diğer gurupların konserine karşı ön yargı beslenebilir: "pulse kadar güzel olamaz nasılsa" şeklinde.
evet oydu sanırsam
Pompei'ye kötü ve iyy diyen birisi..Önünde saygıyla eğiliyorum.
yani o demedim kesin cok ilgilenmediim bi grup olduu ve tek konserle benim için bittii için yanılıo olabilirilm
ha bi de
floyt la kastettiiin floyd olacak sanırımPink Floyt rock müziğine eğilimi olan,geçiş dönemindeki herkesin onlardan geçmesi lazım onları dinlemek muziğie kattıkları mesafelere saygı göstererek ''rock muzik dinliyorum'' cümlesini gönül rahatlığıyla söyliyebileceklerine inanıyorum...
Yalnız muziği bir para kazanma amacı olarak kullanan piyasanın bilindik grupları Pink Floyt efsanesine saygızlık yaptığını düşünüyorum... söylemden geçemedim..
haklı olabilirsin ama benim için ifade ettii şey buydu .. her neyse zevkler ve renkler herkese göre deişio@ nevaehell; bence önyargıyla yaklaşmışsın gruba. İnsanların taparak bahsettiği bir konserden ıyykk diye bahsediyorsun. Bundan sonraki yorumlarında lütfen biraz daha saygılı ol. Benim ve bir çok insan için çok büyük önem taşıyan bir gruptur Pink Floyd ve sanki miğde bulandırıcı bir yemekten bahsediyor gibi bu kadar basitleştiremezsin.Saygı lütfen..
müthiş bi grup kendilerini bozmamış..! wish you were here sanırım kimsenin hayır diyemiyecegi bir parca ![]()
şu sahneyi görüp etkilenmemek elde değil bu konseri izleyen çok şanslı kişiler
Syd Barrett ölür pink ölür ben ölürüm (: babam bile ölür onları ıcın
www.resimlirock.net
1973 yılında çıkardıkları Dark Side Of The Moon adlı albüm 40 milyondan fazla satarak dünyanın en çok satan rock albümü olmuştur. Bu albümle beraber grubun basçısı Waters'ın grupta egemenliği daha ön plana çıkmıştır. Dark Side Of The Moon'dan 2,5 yıl sonra 1975 yılında 6 ay süren bir stüdyo çalışmasının ardından Wish You Were Here piyasaya çıktı. Albümde yer alan Shine On You Crazy Diamond Barrett'ın anısına yapılmıştır
rêve en noir et blanc ..
yıllar önce bi konser kayıtlarını izlemiştim . sonrasında hiç birşey ön yargılarımı yıkamadı .. asla dinnemeyecegim gruplardan biri olarak yerini aldı diebilirz.
Eğer Pink Floyd dinlemiyorsan ya da zamanında dinlemediysen(yaşını bilmiyorum belkide şimdi zamanıdır)senin adına üzgün ve kendi adıma da bir o kadar sevinçliyim =)
Pink Floyd,yeryüzünde bitmiş,oluşmuş,toplanmış,birleşmiş v.s.v.s. en en en güzel şey*'dir.
*şey : hayatımda başıma gelen en güzel olay,işte müzik bu ve bundan öteside olamaz dedirten,tanrı'nın bizler için dünyaya gönderdiği en güzel armağan..
www.youtube.com/watch?v=V_jS9c_q8qc
bunnarın yaptıı en iyi şe another brick...dfsfdfs oldu .
onnar olmasaydı korn bu şarkıyı nassı cover liip bni mutlu ederdi.
Şöyle eski mesajlarada bir gözatayım dedim de ''gülsem mi,yoksa ağlasam mı'' dedirten bir mesajla karşılaştım.
Senin o ''another brick...dfsfdfs'' dediğin şarkı,belkide tüm zamanların en başarılı çalışması.İngilizcen yok ise aç bir siteyi ve türkçe sözlerini oku,bu eseri çıkartanlara biraz olsun saygı duy!
Korn dediğin ucube grubuda Pink Floyd'un olduğu cümle içerisinde kullanma!
www.youtube.com/watch?v=V_jS9c_q8qc
Pink Floyd'un albümleri D&R'da indirime girmiş. dün, Dark Side Of The Moon albümünü 18,90 ytl'ye aldım.
imkanı olan varsa kaçırmasın derim.
I, wanna rock and roll all nite, and party every day
tek kelimeyle taparım.
sAygı duyuljak bi Grup ama sarkıları harbiden bayıyo insanı
Kafan MMleri dinlemekten kaldırmıyor demek ki. Kavga ortamı oluşsun diye söylemiyorum. Pink Floyd bilgisayar başında keyif yaparken, vakit geçirirken dinlenecek bir grup değil çünkü. Pink Floyd'a 'Efsane' demiycem, çünkü 'efsane' sıfatından çok daha fazlasını hak ediyorlar. Gruptaki nerdeyse her adamın Pink Floyd'dan önce deneyimi vardı, bunların hepsi kelimenin tam anlamıyla virtüözler. Teknik anlamda demiyorum. Sweepler vs. ler yok; ama duygu ve ruh konusunda virtüözdür hepesi benim için. Müziği en kapsamlı ve kullanılabilecek biçimde kullandılar.
bak ne güzel söylemişin işte...!...bu grubun şarkılarının özelliği ruh halini değiştirmesidir zaten...comfortably numb ın solosunda resmen olayı aşmışlardır...gitarı ağlattıkları gibi benide ağlatmışlardır...zaten dünyanın en iyi solosu seçilmiş....bu grubu açıp kopmak için eğlenmek için dinlenirse hata edilir..şahsen hayatımın boktan anlarına veryansın etmek için dinlerim...ruh halimi değiştirir...dünyanın en çok saygı duyulması gereken tatışma konusu olmaması gereken gruptur...pink floyd dan bahsediorz açıkçası...bana bu grubu tanımamı sağlayan hocamada saygılar burdan tekrardan ![]()