İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Guns'n roses

140 Gönderiler
98 Üyeler
0 Reactions
35 K Görüntüleme
Tiphareth
(@tiphareth-2)
Gönderiler: 540
Honorable Member

GNR'nin Eskileri zaten bitanedir. Back off Bitch ve Pretty Tied Up dinlerken camdan atlamak isteyesim gelir. Ah ulen ah!

what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.

Gönderildi : 14/07/2007 5:43 am
resettodefault
(@resettodefault)
Gönderiler: 49
Trusted Member

yaa ben daha 1 ay önce fln öğrendim :( ama şuan kendimden nefret ediorum ki böle bir grubu nie daha önce dinlemedim die :(

Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.

www.myspace.com/resettodefault

Gönderildi : 29/07/2007 3:54 am
AbeL
 AbeL
(@abel)
Gönderiler: 566
Honorable Member

Gitar hocamı sık sık hatırlamama vesile olan şahane grup. Geçen rüyamda konserine gidiyordum..

Yaşam yok, Işık yok, Aşk yok, Düşüşümdür karanlığa varolan tek gerçek

Gönderildi : 29/07/2007 4:15 am
(@roadsnake)
Gönderiler: 2
New Member

mesele Gunz olunca tabi ki bu forumun sayfalarca sürmesi gerekiyor . eğer hard rock diye bişey varsa ve rock'n roll yaşam tarzlarımını belirliyorsa bunun en önemli mimarlarıdır bence. Axl ve slash gibi ik idevin aynı stüdyoda çalışması büyük bir şansken aralarındaki liderlik yarışının grubun orjinal kadrosunu dağıtması da talihsizlik olsa gerek .
sweet child larım benim :)

Gönderildi : 29/07/2007 9:52 pm
metalized
(@metalized)
Gönderiler: 155
Estimable Member

Apetite For Destruction qibi bi iLk albüm qörmedim daha..bi aLbümde hiç mi kötü şarkı oLmaz?

İmparatorlar cigaralarından babacasına çektikleri dumanı üflerken, Adam Mickiewicz'in şair ruhu dumana asılıp, 100 yıllık müzesinden kalkarak, kilisenin istavrozuna kondu… Ağır ablalar esrarı daha kallavi götürmek için zıvanalar hazırlamaktaydı…

Gönderildi : 02/08/2007 11:11 pm
mrshameless
(@mrshameless)
Gönderiler: 40
Eminent Member

Apetite For Destruction gibi muhteşem bir ilk albümden başka; Use Your Illusion gibi saglam müzik altyapısına sahip olmasına ragmen insana yine de aynı amator gazı yasatabilrcek kadar iyi bir album de yok...

SDRR

Gönderildi : 23/08/2007 7:26 pm
Dacirime-posse
(@dacirime-posse)
Gönderiler: 65
Trusted Member

Silahlar ve güller Grup artık eskisi gibi dil saten orda da grup yok :) Axl roses sesi mükemeldir izzy nin soloları dünyaca ünlüdür ben sahsen novemberrain sarkısı bir türlü sevemedim favori sarkılarım Don't cry , You cold be mine , Sweet cold bemine , paradise city , sevmedigim sarkıları azdır. özledigim yazılar var burda :)

No One There
Bi kavonoz Recel Bunlarda Gecer

Gönderildi : 14/10/2007 5:21 pm
MuHaLiF
(@muhalif)
Gönderiler: 127
Estimable Member

Knocking On Heaven's Door.hotel california (live) çok güzeldir paradise city,yesterday

Gönderildi : 14/10/2007 7:31 pm
(@pirilpareli-34618)
Gönderiler: 410
Reputable Member

Valla konser zamanı geçmiş, ama bu resim Axl'ın bu hâli mopral bozuyo lan. Nerde o bandanalı Axl. [/img]

Gönderildi : 18/10/2007 8:07 pm
Linwe_Tiwele
(@linwe-tiwele)
Gönderiler: 3569
Famed Member

? Axl o dönemde de bandanalıydı, bu eski bir fotoğraf. O konserde bulundum ve kot pantolon - gömlek gayet tatlı bir halde çıktı. Sonradan deri ceketi bile vardı üzerinde =) Axl Rose'un yaptığı şeylere şaşırmak Axl Rose'u tam olarak anlamamktan kaynaklanıyor sanırım. Delidir, ne yapsa yeridir diye bir laf var ya, aynen öyle :) Şu an Axl Rose sahne performansı ve sesinden hiçbir şey kaybetmemiştir, benim görüşümle.

hedon!
your children wild and filled with death...

:.::ђανєη

Gönderildi : 18/10/2007 8:35 pm
(@pirilpareli-34618)
Reputable Member

Gönderen: @linwe-tiwele
? Axl o dönemde de bandanalıydı, bu eski bir fotoğraf. O konserde bulundum ve kot pantolon - gömlek gayet tatlı bir halde çıktı. Sonradan deri ceketi bile vardı üzerinde =) Axl Rose'un yaptığı şeylere şaşırmak Axl Rose'u tam olarak anlamamktan kaynaklanıyor sanırım. Delidir, ne yapsa yeridir diye bir laf var ya, aynen öyle :) Şu an Axl Rose sahne performansı ve sesinden hiçbir şey kaybetmemiştir, benim görüşümle.

O zaman şahane =) Ne diyebilirim ki, fakat Slash'siz olmaz be. O fotoğrafdaki hâli çok feci ama ya.

Gönderildi : 19/10/2007 8:56 pm
Linwe_Tiwele
(@linwe-tiwele)
Gönderiler: 3569
Famed Member

Slash'sız, Duff'sız, Izzy'siz bir Gn'R, Gn'R olmaz bence. Şuanki hali ortada zaten. Meydana getiricekleri albümler güzel bile olsa, eski Gn'R parçalarında grup elemanları bariz batırıyor konserleri. Don't Cry solosunu bile atamayan bir gitaristi Axl Rose çok mu aramış bilemiyorum. Ama komik olmak adına konserde aptalca şeyler yapan bir gitarist Gn'R a yakışmamış, yakışamaz da. Grubun yeni hali dinlense bile, sadece Axl Rose hatrı olduğu için dinlenir sanırım :roll:

hedon!
your children wild and filled with death...

:.::ђανєη

Gönderildi : 20/10/2007 12:30 am
panik_431
(@panik-431)
Gönderiler: 747
Prominent Member

bence şu anki durum: Gnr değil, Axl Rose Band!

I, wanna rock and roll all nite, and party every day

Gönderildi : 20/10/2007 6:42 pm
(@pirilpareli-34618)
Reputable Member

Gönderen: @satanicabeer
Duff yoksa, Slash yoksa, Izzy yoksa GNR nasıl bir GNR olur? yarım bir GNR olur..

Duff, Slash, Izzy isimlerinin söylenişi bile yeter.

Gönderildi : 27/10/2007 12:19 am
(@angelofhell)
Gönderiler: 285
Reputable Member

yeri bende cok ayrıdır.her sarkısı farklı birşey hissettirir bana

Gönderildi : 30/11/2007 8:54 pm
Sayfa 7 / 10
Paylaş: