Forum
dvd lerini izleyerek tanıstım bu grupla
ii guzel perfonmasları flan ii bi grup
korkma ondan bundan
ne olumden ne hayattan
bu dunyada gorduklerin
hepsi BİR
hepsi haktan
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
dvd sini nerden buldun abii bende aradim ama kosan bile yok kadikoy ede baktım ![]()
is life over? this life's over! or has it only just begun?
i staind alone we straight out of line..........
___AnD ShE hAd LoSt iN Me, hEr CREDENCE___
awakee _asleep_sick of life_ en gusel şarkıları bunlar dınlemenızı tvsıye edıorum bnde 4 albumu de var hastasıydım ![]()
Serenity voodo 'yu tek geçerdim birzamanlar yalnız klipleri hala güzel ![]()
Ben ölünce ne yapacaksın tanrım? Yitireceksin anlamını; benim anlamımı yitirişimle. / rilke /
Kendilerini bile aşan bikaç şarkısı var, i stand alone, straight out of line, livin in a sin gibi. Severim kısaca.
hell yeah
Bi de şarkılarında deliler gibi ağır distortion hakim, epey kulak doldurur.
hell yeah
Godsmack'in rock bölümünde ne aradığını hala anlamış değilim ama çok sıkı hardcore yapıyorlar.Özellikle Keep Away,MoonBaby ve Greed'in üstüne tanımam.
ARkada$ımdan aLdıp ilk önce ... bi klibi seyrettim ho$uma getti .. GüzeL ... Yani Oturup dinlenir .. En önemli özellik bana göre sıkıcı deel .
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
Benim taptığım şahsiyete tapanların kurduğu grup
Ayrıca isimlerini İmzamdaki tapılacası grubun "Godsmack" şarkılarınında almışlardır
!!!!!!!!!!!!Alice in Chains!!!!!!!!!!
metallicanın ön grubu olarak çıkıyolar çok da ii parçaları var ve solistlerinin sesi direk james hetiflde çok beziyo ı stand alone adlı şarkıda bu benzerliği anlıyabilirsiniz
ayrıca bkz
ılımlı satanizm ![]()
I stand alone..
True enemy or false friend?
Godsmack 1996 yılında kurulmuş bir Amerikalı Hard Rock/heavy metal grubudur (kaynak. vikipedia). Bana göre çok güzel müzik yapıyorlar hele vodoo ya bayılıyorum. Sözleri açık ve anlaşılır. İnsanı hem sakinleştiriyor hem gaza getiyorlar. Keşke daha popüler olsalar....
serenity , alive iyi parçalardır ..
serenity ayrıdır yafserenity , alive iyi parçalardır ..
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!