Forum
haggard , theiron iyidir ..
müzik evrenseldir
her dilde dinlenir![]()
Şu hayat denen keranede hiçbirimiz bakire değiliz
ama bizim en kolay ulaşabildiğimiz ve kulağımızın en yatkın olduğu dil genelde türkçeden sonra ingilizce olduğuna göre pek de düşünmeye gerek yok aslında
Şu hayat denen keranede hiçbirimiz bakire değiliz
dinlemiyorum, ama fransızca rock falan dinlesem intihar ederim sanki...
düşlerim gerçek, gerçeklerim yalan.....!
şey dinlemiştim ben çek cum.dilinde rock...
fena deil
ilginç bi dilleri var![]()
ama her dilde dinlenir tabii orası ayrı...![]()
illa ingilizce olcak diil,portekizce de dinlerim,italyanca da,yunanca da,ispanyolca da.
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
almanca rammstein...
umudu büyüt içinde...
bencede almanca kaba ve sert bi dil olması hoşuma gidiyo benim
almanca
rammstein ve oomph
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
ibranice orphaneland almanca rammstein
Tanrı dünyada insanlığın kötülüğünün büyüklüğünü gördü.öyleki tanrı insanı yarattığına pişman oldu.ve karanın yüzeyi silinmişti.kan dökenin kanıda dökülecekti
Almanca güzel ya gırtlar tan bagırıolar güzel de ses çıkıo.. ![]()
almanca pek ii gelmiyo bana hele fransızca brutali hiç düşünemiyorum iğrenç olurdu heralde
http://s1.bitefight.net/c.php?uid=119757
aman abi çoook var ..!!şıklarda yok ama isveççe & Finntroll derim
valla müziğin sözlerinide anlamaya çalışma gibi bi arzum vardır ingilizcaden az çok çaktığım için daha çok ingilizce dinlerim almancada bikaç grup var okadar
ılımlı satanizm ![]()
Fransızca derim(Noir Desir)
Ve babam ukraynaya gittiğinde rusça bi rock grubunun albümünü getirmişti ama cidden berbat bişiydi...
Uyarı: Osurmak Yasaktır.