Forum
rockmarketi hiç kaçırmazdım...ama şu yeni çıkan programı daha izleyemdim o yüzdeen yorum yapmam yanlış olur.
Öyle büyük ki içimdeki boşluğum,ne koyarsam koyayım dolmuyor...
ula nerde rak marketi verceklerdi haniiiiii
cıngırockda her ne kadar rock marketi aratsada güzeldir.
en iyi davulun kullanıldıgı parcayı bilene elektro gitar hediye ediyorlar.
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
rock marketin yerini tutmuyo tabi ama fena deil.gerci nie bilmiom sunan herif hosuma gitti parmagında yuzuk var ama evlidir muhtemelen.2 haftada bır gıtar her haftada dergi aboneliği var.gıtar dagıttıklarını ogrendıgım gunden beri yolluom cewap ama daha bıse cıkmadı.bu haftada en ıyı dawulun kullanıldıgı sarkı vardı ıste yolladım yıne bıkac bıse bakalım nolcak.gitarın markası neyse onu bilmiom.bide sanki biraz kısa suruo program..
sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değmez...
güzel bi program hafta sonları izlemeye çalıstığım programlardandır güzel gruplar ve klipler var...
ben ölürsem akşamüstü ölürüm...
bencede güzel bi program her ne kadar fazla sert gruplar çıkmasada
http://s1.bitefight.net/c.php?uid=119757
bi kez izlemişdim iidi güzeldi izlenesi bi program
ılımlı satanizm ![]()
hoş yani hiç yoktan iyidir. denk gelirse izliyorum. türk televizyonlarındaki en iyi programlardan. uydun falan yoksa daha iyisini nah bulursun. eleman gnr hayranı
rock ballads günü güzeldi.
ama çok denk gelemiyorum.
bu rock market in yerine yayına giren bir program mı ?
hiç izlemedim.
gerçi tv de izlemiyoruz ama neyse
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
evet onun yerine geldi.ne kdr rock marketin yerini tutmasada u prog.da iyi
rock market tv 8 de cumartesi akşamları var izleyebilirsiniz
LONG LIVE ROCK N ROLL
Cıngırock ı izledim.. Gayet güzel bi program. En azından Heavy Metal kültürü adına birşeyler yapıyolar.. Hee dersenizki Rock Market tadını veriyo mu ?* Bence vermiyo =)
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
uzun zamandır kacırıyorum.biraz önce bitti.son 10dk izleyebildim ![]()
En son yayınlanan bölümü çokta iyi degildi
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!