Forum
orası cafe diilmiydi ya?ayrıca gitmeye diil önünden geçmeye bile değmez.
Şu hayat denen keranede hiçbirimiz bakire değiliz
işemek artık 1 ytl
Tam da o konudan bahsetcektim kordonda kafayı bulduktan sonra depoyu boşaltmak için kullandığımız bi yer
Hem geç saatte olduğu için kimsecikler olmuo dolayısıyla bizden para almıolar ![]()
gereksiz mekan,gereksiz tayfa,...
demekki buraya kadarmış...
sorma ya geçenlerde lavaboya gittik logosta paralı dedi biz dumuurr
zaten içeride hiç kimse yoktu boş boş takılıyor logos...
]Biz geç kalınmış dünlerin üzerine kurduk hayallermizi,paylaşımlarımız dünden öte bu günden geri,biz geç kalınmış günlerin suskunluğunda kaLdık...
2.el cd falan satılıyormuş;daha öncede sadece wc sine gitmiştim.Girdim işte içeriye cd kalmamış,bende çıktım oradan;bu kadar ![]()
uzun zamandır gidemiyorum o taraflara kapanmış mı öyle duydum sanki.. yukarısı kapanmış sadece aşağıda tshirt falan satıyorlarmış yazık oldu..
]Biz geç kalınmış dünlerin üzerine kurduk hayallermizi,paylaşımlarımız dünden öte bu günden geri,biz geç kalınmış günlerin suskunluğunda kaLdık...
zuhuauha biz ara sıra kapısına işerdik : d hiç unutmam o günleri ya..alsancaktan elimi ayağımı çekeli çok oldu ama hala hafızamda bi yeri var eski ortamların..heyt be ne günlerdi şimdilerde hiçbiryerin tadı kalmamış alsancakta ortam bozulmuş 93-94 takımı takılır olmus.. kahvesi muhteşemdir logosun bu arada
gitmedim çok fazla...
sıcak bir mekanmış ama özentiler doluymuş duyduklarıma göre.
gitmedim çok fazla...
sıcak bir mekanmış ama özentiler doluymuş duyduklarıma göre.
bende öle duymuştum..
Avazım çıktığı kadar susuyorum....