Forum
Ait olduğum yere gitmeden önce son kez gelip görmek istiyorum oraları..Doyasıya ağlamak..Zamanında yapamadığım elvedamı o zaman sallamak.. Bende gelirim cafene ![]()
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
Tamam veririm..Umarım çalıştığın bir zamana denk gelmez ![]()
cidden mi ..
üzüldüm ben şimdi bak, bilseydim keşke gelirdim bi şekilde yada siz daha sonra gelirdiniz, telefon açaydın ya rüyacım.
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
ben de izmitliyim. buluşma yaparsanız gelirim.
cafelerle pek ilgili değilim ama bi cafede buluşursak
ilgi duymaya başlarım belki.
ImpLosioN belzebul bekliom bakın... kahvaltı filan hoş olur... aslında sışarda şöle denize nazır bi yer dahanda uygun olur ne biliyim olurda olur
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
Bekledikte gelmediiiiiin şarkısını söylemek istiyoruz sana. Rüya içeri girdğinde kendi kendime söylendim resmen
Kimse vaaağmı?
Çikolata sen vağmı?
Yokmuğ ?![]()
ahahha
ne güzel çay içtik dimi kız.!
tabi siz içtiniz dişim sebebiyetinden fantayı bile nasıl içebildiğiimi gördün, tost dahası , şu anki ağrısı cabası
Herkezde neden bi acısu dusmanlıgı basladı anlamadım gusel ve hos mekan her zamanda öle olcak...
İçimi Kemiriyor Zifir!!!
Hoş bir nargile cafe bulmak ümidiyle..Bu haftaiçi oralardayız.
bulamazsak dövecem bu sefer seni ![]()
çıktım kafedennnnnn
outlet center
bana ordan kral dairesini ayır yakında buluyorum parayı belzebul ![]()
At War With Grindcore !
Gagana/Shıt: Hyper Sıck Vıolent Gore/Noıse Project By:Kurtlubeyın
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
Forever fuckıng underground!
Antı-Homoseksual sound ..
colins şirket.. rulaz. boşuan kestirmedim.. uppuzuuun saçlarımı
hoş olabilecek bişey bulabilecegini sanmıyorum izmitte acısu civarı içi ve çevresi tamamen 9.sınıf insanlarla çevrelenmiş durumda finte,fesat,kıllık,kolpa,denyolu v.s vs almış başını gidiyor oraya gittigim yıllar güzel zaman geçirdigim yıllar 94-99 arasıydı sonradan öldü gitti.. nargile içicem diyosan yürüyüş yolundan dolphine giderken taksi duragının tam karşısında ufak tefek bi yer var ama 1o numara nargilesi var tavsiye ederim Destroy human race !Hoş bir nargile cafe bulmak ümidiyle..Bu haftaiçi oralardayız.
At War With Grindcore !
Gagana/Shıt: Hyper Sıck Vıolent Gore/Noıse Project By:Kurtlubeyın
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
Forever fuckıng underground!
Antı-Homoseksual sound ..
e yine ısmarlarım ... bu defa daha süper bi kahvaltı olur denize nazır filan.Gahvaltı ısmarlicaktın :/