Forum
nefret ediyorum barkoddan be gerçi keyifin birası acayip bozdu da şişe falan içeriz barkodda dinlenecek çok az şey var sinirimi bozuyorolm barkod'a gidek ya olmaz mı ? ne zaman bulusalım?sen söyle?persembe konser var,nası yapsak cuma mı?çarsamba mı ?ne diyosun? olm msn'de gördügüm yokki seni,ne halt yedigini bilmiyorum =) bi de keyife gitmeyelim ya sidik gibi birası war barkodla karsılastırınca öyle oluyor yanimelancholyangel hazır sen gitmek istemezken bir gün ayarlasak da gitsek nasıl oluruzun zamandır uğramıyorum
barmen icin falan gittigimi düsünme zaten ona uyuz olmaya basladım iyice aq
neyse şu bölümeki çocugu bi görem yarın aq ya :'(
Aeternus Libertus
hahah alemsin ya:(" class="wpf-smiley" style="vertical-align:middle" /> Lan 20 küsür milyonluk içip,20 milyon bahşişmi bırakılır
Öyleyse eğer,birsonraki gidişimde orda çalışan çocuk Paşa gibi davrancak bana
Kesin bi 20lik de bugün atar bu deye
inan diyorum ah bir periyim ben..
ve ömrüm gözlerimden akıyor ''ıslak''
kanıyorum diyorum ulan kanıyorum..
ben bir insanım ve hayallerim diyorum...
yine keyifteyim bugünde hep ordayım ben ya alıştım iyice
bu arada melancholyangel kiminle 50ye yakın verdin bakayım ![]()
Aeternus Libertus
keyif müdavimi degiliM ama bigün o yarısmaya katılmak isterimbiz dün yine metaltr keyif müdavimleri toplantısı yaptık.atlım az olduğu içn en çok kim içcek yarışması başka zamana kaldı.
nefret ediyorum barkoddan be gerçi keyifin birası acayip bozdu da şişe falan içeriz barkodda dinlenecek çok az şey var sinirimi bozuyorolm barkod'a gidek ya olmaz mı ? ne zaman bulusalım?sen söyle?persembe konser var,nası yapsak cuma mı?çarsamba mı ?ne diyosun? olm msn'de gördügüm yokki seni,ne halt yedigini bilmiyorum =) bi de keyife gitmeyelim ya sidik gibi birası war barkodla karsılastırınca öyle oluyor yanimelancholyangel hazır sen gitmek istemezken bir gün ayarlasak da gitsek nasıl oluruzun zamandır uğramıyorum
barmen icin falan gittigimi düsünme zaten ona uyuz olmaya basladım iyice aq
neyse şu bölümeki çocugu bi görem yarın aq ya :'(
bi ara konuşalım cidden bu pazartesiden itibaren heran gidebiliriz
''keyfin birası son 1-2 gundur cok bozdu'' puahıshfıdsgb. HEY HEY HEY!
breathe is just a clock.ticky.
paylaşamadığınız nedir anlayamadım ama sizde anlamamakta ısrar ediyorsunuz , forum kurallarını ihlal etmek konusunda.p.m. diye birşey var oradan sorunlar halledilebiliyor genelde.kullanım klavuzu gerekmiyordur umarım.bir daha sefere bu kadar toleranslı olamayacağım onuda belirtmeden geçmiyeyim.
Hakaret içeren, karşılıklı tartışma mesajları silinmiştir. Devam etmemesini rica ediyorum..
Ayrıca her gün barlarda ne yaptığınızı buraya yazmak zorunda değilsiniz. Bu tarz geyikleri başka platformlarda yapınız lütfen..
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
kimse hergün barlarda ne yaptıgını yazmıyor! yukrda herpess hanımefendinin yazdıkları silinmedikçe ben yazmaya devam ederim!Hakaret içeren, karşılıklı tartışma mesajları silinmiştir. Devam etmemesini rica ediyorum..Ayrıca her gün barlarda ne yaptığınızı buraya yazmak zorunda değilsiniz. Bu tarz geyikleri başka platformlarda yapınız lütfen..
Nihahayt
Eyyyy Keyif,sen nelere kadirsin ![]()
Valla aynı b*ku ben de yazdım,her yaptığınızı buraya yazmak zorunda değilsiniz,burası farklı bir fikir paylaşım platformu,atışma platformu değil dedim.
E sevgili Admin'lerim, o kadar silmekle uğraşıp kasacağınıza,kalsaydı benim mesajım da "pm" e taşısaydık ya olayı
Amacım şimşekleri üstüme,ordan da "pm"e çekmekti...Neyse olan olmuş.Gelin biz herkese Keyif baskılı bir günlük hediye edelim de olsun bitsin bu iş
puhaha çok gülüyorum buralarda ben...
Saygılar(!) ![]()
Ave S6th6n6s
"Acı çekmenin,tekelinizde olduğunu mu sanıyorsunuz?"
"Merciful,Angel of Death! How you love your precious guilt?"
Nihahayt
![]()
Eyyyy Keyif,sen nelere kadirsinValla aynı b*ku ben de yazdım,her yaptığınızı buraya yazmak zorunda değilsiniz,burası farklı bir fikir paylaşım platformu,atışma platformu değil dedim.
E sevgili Admin'lerim, o kadar silmekle uğraşıp kasacağınıza,kalsaydı benim mesajım da "pm" e taşısaydık ya olayıAmacım şimşekleri üstüme,ordan da "pm"e çekmekti...Neyse olan olmuş.Gelin biz herkese Keyif baskılı bir günlük hediye edelim de olsun bitsin bu iş
Saygılar(!)
al o günlüğe kendin yaz
Nihahayt
![]()
Eyyyy Keyif,sen nelere kadirsinValla aynı b*ku ben de yazdım,her yaptığınızı buraya yazmak zorunda değilsiniz,burası farklı bir fikir paylaşım platformu,atışma platformu değil dedim.
E sevgili Admin'lerim, o kadar silmekle uğraşıp kasacağınıza,kalsaydı benim mesajım da "pm" e taşısaydık ya olayıAmacım şimşekleri üstüme,ordan da "pm"e çekmekti...Neyse olan olmuş.Gelin biz herkese Keyif baskılı bir günlük hediye edelim de olsun bitsin bu iş
Saygılar(!)
al o günlüğe kendin yazayrıca sen şimsekleri üstüne ceksen nolurki? bi b*k olcagını mı sanıyorsun? ac bi taraflarına gül bence sen
keyif baslıgına bakmaya gerek yok, eminim aynaya baksan bi sürü sebep bulursun kendine gülmek için
Puhahaha yaşı kaç la bunların
Yarıldım valla billa."açta d*tüne gül","aynaya bak önce seeen" ![]()
Abiiii karnıma ağrılar girdi yeminle ![]()
Yaş dediysek görünür değil tabi beyin yaşı
Neyse sormadım sayalım yoksa ona da "ben bi kere 19 yaşındayım tamam mıııı,senin ağzına m*çarım" falan der,bu kadar gülmeye benim kalbim dayanmaz sonra
puhhahaha
Merve gel abi gel burda curcuna var.Kopuyoz toplucanak
Saygılar(!) ![]()
Ave S6th6n6s
"Acı çekmenin,tekelinizde olduğunu mu sanıyorsunuz?"
"Merciful,Angel of Death! How you love your precious guilt?"
Nooluyo yaw burada![]()
Dont Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology
Bertuğ-Lord Bael:Guitar
[email protected]
valla ben senin beyin yasını o günlük fikrinden sonra sorgulamaya basladıgım için
sen bence bana laf atma kuzum ![]()
Sevgili tuğba. Buralara yazarken 2-3gun once attığım pme de bir goz atarsan sevinirim. Daha doğrusu laflarını, tavırlarını olcup biçip bir cevap yazarsan! Senden ricam buraya cevap yazma, konuyu İKİMİZ çözebiliriz. Ozel mesajlarına bakmadıgını varsayarak BURDAN ulaşmaya calısıyorum sana. Buraları işgalden ziyade ozel mesajını beklıyorum.. ya da myspaceten mesaj, ya da buralardan birinden, keyften vs numaramı da alabılırsın. hatta en temızı olur.
Sıkı headbang dostum cagdas =P Sen hiç karışma canım, boşuna sinirlerin hoplamasın oralarda. Hatta vakit ayarlayabılırsen ankaraya kac, kac zaman oldu gorusemedık ![]()
Sayın ruya hanım, kerem bey ve niceleri =P kusura bakmayın. Diliyorum muhabbet ne ise,dısarda halledılecek.
Ayrıyeten bekliyoruz kerem bey, onceki gelışınızden sonra her persembe bulusup antreman yaptık =P flghnlynhjyl ![]()
Farewell metaltr! =P
Merve
breathe is just a clock.ticky.

Kesin bi 20lik de bugün atar bu deye