Forum
yok senin yanında olurum ama müzik konusunda olmazhadi be ordan küçük gördüğün bu blackçi olmasa sen sen açmıyorum burda konuyuda kutuyu değiştirelim cidden
inan diyorum ah bir periyim ben..
ve ömrüm gözlerimden akıyor ''ıslak''
kanıyorum diyorum ulan kanıyorum..
ben bir insanım ve hayallerim diyorum...
nedir insanlarda ki benim ruhumu temizleme aşkı anlamadım neyse daha fazla kirletmiyorum forumu sadece kutu meselesi sinirimi bozuyor onu belirtmek istedim
Aeternus Libertus
Demek ki çoğunluk ve işletme seninle aynı fikirde değil ki böyle bir uygulamaya gidildi müzik kutusunda. Keyif bir black metal barı değil. Ha hala öyle olduğunu iddia edebilirsin. Arz-talep durumu bu iddiayı ileriki zamanlarda cevaplayacaktır nasılsa..kan çıksın bence birileri şikayet mi ne etmiş resmen black az bugün gittiğimde daha çok farkettim bunu black metal istiyorum eskisi gibi çok olsun lütfen istemeyenler black çalmayan yerlere gitsinler
şöyşe açıklayayım evet black metal barı olmayabilir arz talep meselesi de ne olduğunu göstermişti gittiğim gün ne kadar az olursa olsun çalan black metal parçalarından ![]()
Aeternus Libertus
Aslında makineye bi sayıcı"counter" taklılabilse neyin ne olduğu çıkacak da..
Neyse, kutunun yenilendiğinden itibaren eklediğimiz yeni albümlere olan isteği yerinde gördük irdeledik.
"Best of" seçimlerinde de olabildiğince "mükemmel" olmaya çalıştık..
Bu arada yanlış anlaşılmasın,biz sadece 4 adet yeni albüm koydurduk. Diğerleri ise zaten olan grupların albümleri yerine "best of" larıydı.. Black çıkarın da bizimkileri koyun demedik..Black sayısında bir düşüş varsa bu "genel" in isteğidir heralde..
Ali abinin geçen cumartesi insanlar1 h1nca h1nç doldurma sevdasi beni deli etti...
5 dk d1sari çikitim içeri bir girdim masamda baska insanlar o garson birgün elimde kalir ya hadi hayirlisi...
always rock yeni mekan olacak gibi...
black iyice beyin sikmeye basladi...
80 ler yoksa bizde yokuz...
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
Always Rock gerçekten de Ankara'nın en şirin barı..Ben de tavsiye ediyorum..
keyife gitmek icimden gelmiyor nedense... bi degistim ben son günlerde :s
En son gitiğimde kış mevsimiydi , ilk gidişimdi aynı zamanda, en kısa zamanda yine gitmek isterim.
rêve en noir et blanc ..
melancholyangel hazır sen gitmek istemezken bir gün ayarlasak da gitsek nasıl olur
uzun zamandır uğramıyorum
Aeternus Libertus
olm barkod'a gidek ya olmaz mı ? ne zaman bulusalım?sen söyle?persembe konser var,nası yapsak cuma mı?çarsamba mı ?ne diyosun? olm msn'de gördügüm yokki seni,ne halt yedigini bilmiyorum =) bi de keyife gitmeyelim ya sidik gibi birası war barkodla karsılastırınca öyle oluyor yanimelancholyangel hazır sen gitmek istemezken bir gün ayarlasak da gitsek nasıl oluruzun zamandır uğramıyorum
Dün keyifte 20 YTL mi unuttum galiba ![]()
Kafa güzeldi güzel,para çıkarırken kasanın orada unuttum sanırım ![]()
Dün keyifte 20 YTL mi unuttum galibaKafa güzeldi güzel,para çıkarırken kasanın orada unuttum sanırım
bahşiş sanmışlardır
Ben de insanım lan!
Lan 20 küsür milyonluk içip,20 milyon bahşişmi bırakılır ![]()
Öyleyse eğer,birsonraki gidişimde orda çalışan çocuk Paşa gibi davrancak bana
Kesin bi 20lik de bugün atar bu deye ![]()