Forum
yalnız ben nezaman gitsem müzik kutusunu ameliyat ediyolar...xD
Ve nezaman gitsem benden önce bi ton kişi parça atmış oluyo a.q xD bi rahat rahat marduk , saty dinleyemedik a.q
sıkıldım çıktım xD işin garibi tam kapıyı kapatıp çıkarken marduk çalmaya başladı...hay a.q dedim ya
xD
yalnız ben nezaman gitsem müzik kutusunu ameliyat ediyolar...xD
Ve nezaman gitsem benden önce bi ton kişi parça atmış oluyo a.q xD bi rahat rahat marduk , saty dinleyemedik a.q
sıkıldım çıktım xD işin garibi tam kapıyı kapatıp çıkarken marduk çalmaya başladı...hay a.q dedim ya
xD
sorma yaa o müzük kutusuna bende kılım 1 milyarımı yedi .) attığım sarkılarda 1 milyar sene sora cıkcak sanrm .)
Skald Av Satans Sol
müzik kutusunun son halı hayırlı ugurlu olsun opeth insanı
istedigin ve hazırladıgın ''4'' album de konulmus
ellerine saglık,quo vadis siftahını yaptım
alfabetık duzenlenmesı de super olmus. gayet keyıflı bır muzık kutusuna sahıbız su an kanımca.
breathe is just a clock.ticky.
o müzik kutusunun boyası her tarafıma bulaştı zaten bir de sanki black metal azalmış gibi geldi bana
Aeternus Libertus
Onlara ek olarak opeth,dream theater,anathema,katatonia,novembre,tool,porcupine tree "best of" ları içinde baya bi kastık,ama güzel oldu.. Bazı şarkıları kesmek zorunda kaldık sığsın,limite takılmasın diye.. Neyse hoşunuza gittiyse ne mutlu bize..Esenlikle kalın..müzik kutusunun son halı hayırlı ugurlu olsun opeth insanıistedigin ve hazırladıgın ''4'' album de konulmus
ellerine saglık,quo vadis siftahını yaptım
alfabetık duzenlenmesı de super olmus. gayet keyıflı bır muzık kutusuna sahıbız su an kanımca.
Neler olmuş yahu müzik kutu duvarlar... Ankara'da ilk bulunuşumda ilk işim keyifte demlenmek olucak.
Disconnectus Erectus
black nasıl azalır yaa kan cıkar .) yarın bi ugrayım bakem
Skald Av Satans Sol
Bi tane Progressive-technic-death best of yapmıştık..Ama kağıdı diğer hafta yazılacaktı.. Acaba o yazılmış mı?? Gören var mı acaba??
kan çıksın bence birileri şikayet mi ne etmiş resmen black az bugün gittiğimde daha çok farkettim bunu black metal istiyorum eskisi gibi çok olsun lütfen istemeyenler black çalmayan yerlere gitsinler
Aeternus Libertus
yok yok olmuyor..ben bu kızı yanımda dolastırıyorum ama yine de ne doom ne death ne thrash dinliyor bence tam gaz death ve thrash yeter black'e gerek yokkan çıksın bence birileri şikayet mi ne etmiş resmen black az bugün gittiğimde daha çok farkettim bunu black metal istiyorum eskisi gibi çok olsun lütfen istemeyenler black çalmayan yerlere gitsinler
inan diyorum ah bir periyim ben..
ve ömrüm gözlerimden akıyor ''ıslak''
kanıyorum diyorum ulan kanıyorum..
ben bir insanım ve hayallerim diyorum...
death de öyle çok yok bu arada canım benim hard rock falan olmuş hep o yüzden benim yanımda olsan iyi olur ![]()
![]()
Aeternus Libertus
hmmm yok ben degistirtirirm o kutuyu olmazdeath de öyle çok yok bu arada canım benim hard rock falan olmuş hep o yüzden benim yanımda olsan iyi olur
inan diyorum ah bir periyim ben..
ve ömrüm gözlerimden akıyor ''ıslak''
kanıyorum diyorum ulan kanıyorum..
ben bir insanım ve hayallerim diyorum...
hadi be ordan küçük gördüğün bu blackçi olmasa sen sen açmıyorum burda konuyu
da kutuyu değiştirelim cidden
Aeternus Libertus