İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

ANKARA KEYİF bar(Papaz Bar) Yeni yerinde

1,079 Gönderiler
131 Üyeler
0 Reactions
251.9 K Görüntüleme
(@inhofeld)
Gönderiler: 1834
Noble Member

giren herkes keyfe gelsin ozman

Gönderildi : 17/06/2006 9:19 pm
gizemmm
(@gizemmm)
Gönderiler: 13
Active Member

bilseydim sınawa girerdim

Karanlık bir hüznün 24 saatlik kelebeği

Gönderildi : 17/06/2006 9:25 pm
(@inhofeld)
Noble Member

gorcan ismini biyerden hatırlıorum sanki :?:

Gönderildi : 17/06/2006 9:29 pm
black_lik
(@black-lik)
Gönderiler: 125
Estimable Member

hehehee herpessim bana da ısmarlarsın diimi yavru kuşum :D heheheheee ablamı da alıp geliorum o zaman ama biz aslında başka bi yere gitmicez mi senle zilli şaziye??? hıııııı??? bizi sarhoş edip satışa getirme gibi bi niyetin mi var yoksam :D mannaaakkk :P

"OYUNCAK DUDAKLARIMIZ PLASTİK ANILARIMIZ VAR BİZİM ÖYLE HATIRLIYORUM"

Gönderildi : 17/06/2006 10:29 pm
herPesS-
(@herpess)
Gönderiler: 1418
Noble Member

:D hahah! estağfurullah kımseyı sarhos etmem ben.

breathe is just a clock.ticky.

Gönderildi : 17/06/2006 10:32 pm
black_lik
(@black-lik)
Gönderiler: 125
Estimable Member

huhahaaaaa lan kızııımm nası tanıttın ki kendiniii :D bakın arkadaşlar bu kızcaaz var yaaaaa :D huahahhauu tımam tımam (tavav hatta) mükemmel bi insandır asla satmaz :P nese kuzum ısmarlıcan iki bira sarhoş olmam yaneee :D :D :D ama bi kaç tane daha arjantin falam iyi giderdi :D ama büyük olduu için soğuyo o ya bitirene kadar :D :D :D

"OYUNCAK DUDAKLARIMIZ PLASTİK ANILARIMIZ VAR BİZİM ÖYLE HATIRLIYORUM"

Gönderildi : 17/06/2006 10:35 pm
herPesS-
(@herpess)
Noble Member

salak borcum var zaten ısmarlıycam ,dayı karttan cekerken sorun olmazsa :D neyse yavrum msn e gel, yenı geldın forumumuzu ısgal etme :p =)

Gönderildi : 17/06/2006 10:39 pm
herPesS-
(@herpess)
Noble Member

keyfli bır gun daha.

Gönderildi : 19/06/2006 12:37 am
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

bugün eniqma ve inhofeld ile birlikte keyifteydi güzel bir sürpriz deep inside alpay ve kadircanda ordaydı doya doya annihilator carcass ve 10 tane fln megadeth dinledik süperdi.

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 22/06/2006 12:37 am
(@inhofeld)
Noble Member

Walla güzeldi busefer,uzun bi süre birlikte olamayacağız zaten.Muhabbetimiz de iidi.Hakket yaw paso megadeth çaldı.Benim cheerful dirge'm kaynadı.Yine mekanı enson terk eden biz olduk.hrşeyiyle ii bi akşamdı.saolun exsaddam,enigma dostlarım.

Gönderildi : 23/06/2006 10:13 pm
herPesS-
(@herpess)
Noble Member

ozledık. :)

Gönderildi : 24/06/2006 12:14 pm
(@starforsaken)
Gönderiler: 7
Active Member

bi boka benzemeyen.basik .küçük. zemin katta.3 barin birlestigi bi alandadir .takilan tiplerde fix tir zaten..arada müzigin gazina gelip oturdugu yerden headbang yapan tiplerinde görülebilecegi bi mekan.tek avantaji ucuzdur.ama onun yerine barkot(shadow yani)çok daha iyidir..orasida yine metal müzik türleri çalar..biras1da salamd1r

Gönderildi : 26/06/2006 12:49 am
DarKCathedraL
(@darkcathedral)
Gönderiler: 136
Estimable Member

barkot la shadow aynı yerler değil.....

www.myspace.com/secropiagor
www.secropiagor.com

Gönderildi : 26/06/2006 1:06 am
herPesS-
(@herpess)
Noble Member

Gönderen: @starforsaken
bi boka benzemeyen.basik .küçük. zemin katta.3 barin birlestigi bi alandadir .takilan tiplerde fix tir zaten..arada müzigin gazina gelip oturdugu yerden headbang yapan tiplerinde görülebilecegi bi mekan.tek avantaji ucuzdur.ama onun yerine barkot(shadow yani)çok daha iyidir..orasida yine metal müzik türleri çalar..biras1da salamd1r

tek avantajı ucuzdur derken. sakaryada bırcok yerde aynı paraya ıcersın hatta daha da ucuza ıcersın. barkod-shadow ne alaka gercekten=) orası burası da metal calabılır tabı. ama keyftekı arsiv nerde var? en azından nerede calınıyor,muzık kutusunda var.

Gönderildi : 26/06/2006 2:59 pm
DarKCathedraL
(@darkcathedral)
Gönderiler: 136
Estimable Member

Keyifte şuanki arşiv yıne her yere göre daha ii ama sonbahara dogru bu arşivi yenileyip daha saglam gruplar getırcez.. thrash ve death dınlemekten bay geldı... daha fazla black gruplarını görebilcegımız bır arşive sahip olacak umarım...

www.myspace.com/secropiagor
www.secropiagor.com

Gönderildi : 26/06/2006 4:31 pm
Sayfa 6 / 72
Paylaş: