Forum
giren herkes keyfe gelsin ozman
bilseydim sınawa girerdim
Karanlık bir hüznün 24 saatlik kelebeği
gorcan ismini biyerden hatırlıorum sanki ![]()
hehehee herpessim bana da ısmarlarsın diimi yavru kuşum
heheheheee ablamı da alıp geliorum o zaman ama biz aslında başka bi yere gitmicez mi senle zilli şaziye??? hıııııı??? bizi sarhoş edip satışa getirme gibi bi niyetin mi var yoksam
mannaaakkk ![]()
"OYUNCAK DUDAKLARIMIZ PLASTİK ANILARIMIZ VAR BİZİM ÖYLE HATIRLIYORUM"
hahah! estağfurullah kımseyı sarhos etmem ben.
breathe is just a clock.ticky.
huhahaaaaa lan kızııımm nası tanıttın ki kendiniii
bakın arkadaşlar bu kızcaaz var yaaaaa
huahahhauu tımam tımam (tavav hatta) mükemmel bi insandır asla satmaz
nese kuzum ısmarlıcan iki bira sarhoş olmam yaneee
ama bi kaç tane daha arjantin falam iyi giderdi
ama büyük olduu için soğuyo o ya bitirene kadar
![]()
"OYUNCAK DUDAKLARIMIZ PLASTİK ANILARIMIZ VAR BİZİM ÖYLE HATIRLIYORUM"
salak borcum var zaten ısmarlıycam ,dayı karttan cekerken sorun olmazsa
neyse yavrum msn e gel, yenı geldın forumumuzu ısgal etme :p =)
keyfli bır gun daha.
Walla güzeldi busefer,uzun bi süre birlikte olamayacağız zaten.Muhabbetimiz de iidi.Hakket yaw paso megadeth çaldı.Benim cheerful dirge'm kaynadı.Yine mekanı enson terk eden biz olduk.hrşeyiyle ii bi akşamdı.saolun exsaddam,enigma dostlarım.
ozledık. ![]()
bi boka benzemeyen.basik .küçük. zemin katta.3 barin birlestigi bi alandadir .takilan tiplerde fix tir zaten..arada müzigin gazina gelip oturdugu yerden headbang yapan tiplerinde görülebilecegi bi mekan.tek avantaji ucuzdur.ama onun yerine barkot(shadow yani)çok daha iyidir..orasida yine metal müzik türleri çalar..biras1da salamd1r
barkot la shadow aynı yerler değil.....
www.myspace.com/secropiagor
www.secropiagor.com
bi boka benzemeyen.basik .küçük. zemin katta.3 barin birlestigi bi alandadir .takilan tiplerde fix tir zaten..arada müzigin gazina gelip oturdugu yerden headbang yapan tiplerinde görülebilecegi bi mekan.tek avantaji ucuzdur.ama onun yerine barkot(shadow yani)çok daha iyidir..orasida yine metal müzik türleri çalar..biras1da salamd1r
tek avantajı ucuzdur derken. sakaryada bırcok yerde aynı paraya ıcersın hatta daha da ucuza ıcersın. barkod-shadow ne alaka gercekten=) orası burası da metal calabılır tabı. ama keyftekı arsiv nerde var? en azından nerede calınıyor,muzık kutusunda var.
Keyifte şuanki arşiv yıne her yere göre daha ii ama sonbahara dogru bu arşivi yenileyip daha saglam gruplar getırcez.. thrash ve death dınlemekten bay geldı... daha fazla black gruplarını görebilcegımız bır arşive sahip olacak umarım...
www.myspace.com/secropiagor
www.secropiagor.com