Forum
dkfngvdfgvb, sinirlenme volkan tamam
fşlgmnfşlm
tekrar merhaba bu arada opeth insanı ![]()
muzığın black metalden ıbaret olmadıgını coğu kısı bılıyor bence zaten. yeni eklenen yaklasık 10 black albumu bence sadece bellı kısılerın album onermesınden kaynaklı. Sız de o kadar ugrasmıssınız, neden konulmamış bilemiyorum. Cuneyti de ozellıkle black koyacak bırı olarak tanımadım yanı benı
hem kımse de guzel olmus demıyor. yapmayın yahu gorefest, tankard, graveworm, tiamat eklenmiş mesela, kimse sevinmedi mi bu duruma ![]()
BUTUN BLACKLERI BEN KOYDURDUM. flnglbhgn
breathe is just a clock.ticky.
bu arada ismim meriç
opeth insanı olarak kalcak yoksa ![]()
bak işte 10 tane black albümü eklenmiş..Biz o kadar uğraşıp yaptık.. Sadece ve sadece "porcupine tree" var. Ya bi de nası garip,hani madem keyif metalci,aralarından porcupine tree yi mi seçmiş bizimkilerden?? Cynic,quo vadis,necrophagist,the faceless gibi gruplar vardı orda..nasıl atlanır bunlar anlamış değilim.. Hani pain of salvation,riverside ı falan hiç söylemiyorum..
huhahaha evet, once gırmesını ıstedıkelrımız, sımdı de cıkmasını ıstemedıklerımız
lnfnmh
tiamat zaten vardi ama gorefest i gormemiştim yeni list.de hangi albumu eklenmiş?umarim mindloss dur oyleyse efsane olur.gorefest, tankard, graveworm, tiamat eklenmiş mesela, kimse sevinmedi mi bu duruma
hığğ tiamat zaten vardi. çok bilmiş seni
tiamat oldugunu ben de bılıyorum;ancak sımdı clouds da var! gorefest de erase geldi
imhhh erase mi gorefest her turlu candir lakin o albumde oncekılere gore yavaslama vardi vokal daha anlaşilabilir bi tarza gecmıs di neyse gore fest e ancak wunde bahh deriz
clouds uda pek sevmıorum be merve ne memnuniyetsiz herif oldum cıktım ya neyse cok ellşmiyim gruplara cok hayranlari var polemik olmasin adassa![]()
al işte!
lfgnmnlrnhlrnh
sonucta biz memnunuz kısmen. degil mi cocuklaaaaaaaaaaarr
lfgfhmnşlg
''10 dakika 3 parçaya bedel'' hehe kolpa grosso modüler seni: )
hehe bu müzik kutusuna fena takmışsın sen baya buyuk bi sorunsal olmus: )
Bence şuanki müzik kutusu eskisine göre daha iyi. Yani zaten oraya konan black metal grupları da herkesin bildigi ve öle aşırı sert olmayan gruplar. Topu topu konulan 10 tane black metal grubu. neden sadece onlar göze batıyor. Music boxta onlarca grup var black metal dısında....
ben istediğimi koydurdum ya o bana yeter
ztn bi süre soora otomatiğe alıo insan keyifte çalıo mu çalmıo mu belli olmuyo
uçup gidio insan başka alemlere
bira pınarları olan servislerin yeşil cüceler tarafından yapıldığı... ne diom yaa canım bira çekmiş belli..
İyi başlayan herşey kötü biter.
Kötü başlayan herşey daha kötü biter.