İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

ANKARA KEYİF bar(Papaz Bar) Yeni yerinde

1,079 Gönderiler
131 Üyeler
0 Reactions
250.4 K Görüntüleme
(@nimrodel)
Gönderiler: 30
Eminent Member

he genc olandan bahsediorum:S

Gönderildi : 20/01/2008 3:36 pm
devilation
(@devilation)
Gönderiler: 1992
Noble Member

aq ya yine Saxon yok müzik kutusunda

http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]

F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll

Gönderildi : 20/01/2008 3:46 pm
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Gönderiler: 833
Prominent Member

ya ne saxon u :):) maşallah black metalin en ufak ayrıntısına kadar doldurulmuş,, lan didinip didinip uğraşıp hazırladığımız gruplardan yaa 1 tane olsun 1 tane,,müzik kutusunu görünce yani deliye dönmemek elde değil..Ya madem böyle yapacaksınız o zaman niye istiyorsunuz insandan cd müzik falan..

Haa pardon unutmuşum Porcupine Tree koyulmuş :):) ama onunda numarası gözükmüyo malesef,artık ne hikmetse :)

http://www.lastfm.com.tr/user/end_of_twilight/

Gönderildi : 21/01/2008 1:17 am
herPesS-
(@herpess)
Gönderiler: 1418
Noble Member

kardesim orda defter vardı, benım yazdıgım bır sayfa dısında sadece 1 sayfa yazılmıstı. ee siz nereye yazdınız anlamadım kı.. dırek alı abıye sunları sunları koy mu dedınız :D neyse zaten degısecek,cok black olmus diye. ancak yenı gelenlerde cıdden taptıgım 4-5 album var!

breathe is just a clock.ticky.

Gönderildi : 21/01/2008 1:29 am
zkwir
(@zkwir)
Gönderiler: 58
Trusted Member

Storm of the lights bane yahut somberlain i gören varsa bana çok iyi bir haber veriyor demektir.

Gönderildi : 21/01/2008 1:59 am
herPesS-
(@herpess)
Noble Member

noğv.

Gönderildi : 21/01/2008 2:03 am
zkwir
(@zkwir)
Gönderiler: 58
Trusted Member

reinkaos la idare edicez demektir bi süre.

Gönderildi : 21/01/2008 2:06 am
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Prominent Member

Gönderen: @herpess
kardesim orda defter vardı, benım yazdıgım bır sayfa dısında sadece 1 sayfa yazılmıstı. ee siz nereye yazdınız anlamadım kı.. dırek alı abıye sunları sunları koy mu dedınız :D neyse zaten degısecek,cok black olmus diye. ancak yenı gelenlerde cıdden taptıgım 4-5 album var!
isim yazmak ne,,bizzat cdleri hazırlayıp verdik..

Gönderildi : 21/01/2008 8:52 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

annihilator geri gelsin eğer bilekler kalkacaksa

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 21/01/2008 9:25 pm
civciv
(@civciv)
Gönderiler: 767
Prominent Member

Müzik kutusuna sinir oldum :D okadar para attım istediğimi çalmadı :D
Neyse gördüm burayıda en nihayetinde, küçük ama samimi ve hoş bir ortam :)

Ve ant olsun ki hiçbir kurşun, hiçbir çelik, hiçbir toprak ve hiçbir vatan daha kutsal değildir insandan...

Gönderildi : 21/01/2008 11:21 pm
herPesS-
(@herpess)
Noble Member

Gönderen: @exsaddam
annihilator geri gelsin eğer bilekler kalkacaksa

ali abiye soylesene volkan, ama sadece soyleme bır yere albumu falan yaz tam olarak,hatta altına merveden sevgılerle dıye ekle =P :D

Gönderildi : 21/01/2008 11:32 pm
herPesS-
(@herpess)
Noble Member

Gönderen: @end-of-twilight

cd hazırlamak bir işe yaramıyor malesef,verdiğiniz cdler barda, kımse yokken calınmak uzere saklanıyor. Cunku bu muzık kutusu cd barındırmıyor. yuklenecek sarkıları cuneyt bızzat evınde yukluyor,cdlerle bırdaha ugrasacagını sanmam. Uzgunum. dedıgım gıbı en ıyı yol yazmak ve ozellıkle ıstendıgını belırtmek
bu arada end of twilight, opeth insanı degılsın di mi? :D

Gönderildi : 21/01/2008 11:34 pm
end_of_twilight
(@end-of-twilight)
Prominent Member

Gönderen: @end-of-twilight

cd hazırlamak bir işe yaramıyor malesef,verdiğiniz cdler barda, kımse yokken calınmak uzere saklanıyor. Cunku bu muzık kutusu cd barındırmıyor. yuklenecek sarkıları cuneyt bızzat evınde yukluyor,cdlerle bırdaha ugrasacagını sanmam. Uzgunum. dedıgım gıbı en ıyı yol yazmak ve ozellıkle ıstendıgını belırtmek
bu arada end of twilight, opeth insanı degılsın di mi? :D
Evet,galiba o benim :) biliyorum müzik kutusunun cd barındırmadığını..İşte o Cüneyt Beyefendi'ye yardımcı olabilmek için biz şarkıları maksimum kalitede (Orjinal CD'den rip) ve minimum yer kaplayacak şekilde(128 Kbps),ve hatta süresi uzun şarkılara operasyon yapıp süresini kısaltıp,birbir albüm/yıl/sanatçı/tür her türlü ayrıntısını taglerine yazarak maksimum şekilde yardımcı olmaya çalıştık. Yani uğraşma süresini minimum seviyeye indirmeye çalıştık..
Ve benim fikrim,eğer amaç Keyif'i daha keyifli ve güzel bir hale getirmekse (varsa) tabuları yıkıp müziğin black metalden ibaret olmadığını benimseyip,müzik kutusunda ufak da olsa bir reform gerçekleştirilmesidir..

Gönderildi : 22/01/2008 5:45 am
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

metalcore isterük dedik var olan 2 sinide kaldırmışlar :D bir daha bişey isteyenin :P

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 22/01/2008 2:32 pm
darkmanner
(@darkmanner)
Gönderiler: 52
Trusted Member

Gönderen: @pluto
la gotik hatun die bişey varmış bunlar önlerine gelene veriyolarmış, keyif die biyerde çok bulunuyomuş bunlardan gidek mi ehe mehe şeklinde kravatlı takım elbiseli yurdum cenabetlerinin doluşmaya başladığı faslaklaşmış mekan

zuahahah cenabetül muazzam bi laf
Denemek için bi gidcem hiç gitmedim:)

Gönderildi : 22/01/2008 5:41 pm
Sayfa 56 / 72
Paylaş: