Forum
hı iyi...
geliyoz tabi, geç geliriz belki keyfe, az içeriz ordan kediye gideriz ya. kafa sallayalım biraz.
Lord Bael vokal
Infernal Heils!!
deep inside,saba,vergogen görmediğim grup kaldımı bugün
abi verborgen değilmiydi ya o ? bide hızlan vergorgen diye üye olmuş siteye ? grubun ismi vergorgen mi verborgen mi vergogen mi kafam karıştı şimdi :S
asdfjkdfshfh
verborgen
breathe is just a clock.ticky.
biz de teşekkür ederiz kardeşim. biz de çok eglendik dimi çocuklar. ya bunu ara sıra yapalım harbiden çok iyi olduk, günü hem biterken hem de başlarken gördük ve bu arada hep beraberdik, çok iyi oldu ne stres kaldı ne tasa. gelen herkese teşekkür ederim. kediye gidemedik ama bence daha çok eglendik boyle ![]()
Lord Bael vokal
Infernal Heils!!
abi kediye gidemedik derken neyi kasdettin yaabiz de teşekkür ederiz kardeşim. biz de çok eglendik dimi çocuklar. ya bunu ara sıra yapalım harbiden çok iyi olduk, günü hem biterken hem de başlarken gördük ve bu arada hep beraberdik, çok iyi oldu ne stres kaldı ne tasa. gelen herkese teşekkür ederim. kediye gidemedik ama bence daha çok eglendik boyle
ahahha kara kedi melkor_darklord satanist değil korkma
abi bende gelecektim kusura bakmayın o gün işim vardı. İnşallah bi dahaki sefere ordayım.
asdfjkdfshfh
kara kedi ya, yksa kedi yemeye gittiğimizimi sandın ![]()
Lord Bael vokal
Infernal Heils!!
kara kedi ya, yksa kedi yemeye gittiğimizimi sandın
zuhahah
asdfjkdfshfh
gelemedim beyler acil bir isim cikti gercekten ozur dilerim telafisi mumkun olan bir olay affiniza siginiyorum ![]()
Karanlığı Asla Hayal Edemezsin....!
satanistlerden korkmama gerek yok HolyDemon
bak imzanda ne yazıo ![]()
![]()
ehuehueuh ![]()
yok hızlan abi ben olayı sonradan çaktım jeton geç düştükara kedi ya, yksa kedi yemeye gittiğimizimi sandın