İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

ANKARA KEYİF bar(Papaz Bar) Yeni yerinde

1,079 Gönderiler
131 Üyeler
0 Reactions
251.9 K Görüntüleme
Skullchukka
(@skullchukka)
Gönderiler: 2981
Famed Member

Sakarya caddesi bayındır sokakta Insula cafe var bi alternatif de.. Fiyatlar çok ii, ortamı bilemicem bi kere gittim ii gözüküodu :) Çalışanlarından biri bizim fakültede :))

At which speed must I live to be able to see you again...?

Higurashi & Umineko Türkçe Altyazıları - Furude Project

Gönderildi : 26/09/2005 8:23 pm
grokzurbdruk
(@grokzurbdruk)
Gönderiler: 876
Prominent Member

Gönderen: @sato
ama hala anlamamışımdır.. o karılar ne arar öyle... 2li 3lü gelirler... oturup mal mal bakarlar etrafa.. dandik dandik şarkı atarlar sinirlerimi zorlarlar...

ben geçen gün şunu gördüm... bira ısmarlarsan masana gelebiliyolar...

www.myspace.com/nocturnacy

Gönderildi : 27/09/2005 11:31 pm
hymnofagony
(@hymnofagony)
Gönderiler: 18
Active Member

bende şunu gördüm birayı abartırsan dahada ileri gidiyorlar lazım yani puahahahahahahaa

içelim güzelleşelim

Gönderildi : 08/10/2005 3:08 pm
Nevermore
(@nevermore)
Gönderiler: 545
Honorable Member

Keyif iyidir , motor dediginiz tipler de keyif'e bir iki defa gelen ve bi daha gelmeyecek olan tiplerdir . Orda herkez birbirini tanır , masasına oturdugunus hatunu zaten tanıyor olursunuz , her gelen hatun motormuş gibi yansıtmayalım pls .. :wink: Topluca , grup arkadaslarınzla gidip , muzik kutusuna da ortak bi parca secip atıp , biraları tokusturunca bambaska bi ortam olur orası ...

www.myspace.com/origam

Gönderildi : 16/11/2005 1:11 am
(@vecihi)
Gönderiler: 275
Reputable Member
Konu başlatıcı

3.5 aylık ankara hasretinden sonra özlemimizi gidereceğimiz icabında uçup kafaları kıracağımız yer....o değilde çok özledim lan..........bi de iyice coşup maaşı oraya gömme pahasına herkese birer bira ısmarlayabilme ihtimalimiz de mevcut............

Gönderildi : 02/12/2005 4:54 pm
(@esat-3903)
Gönderiler: 351
Reputable Member

Ankaranın süper mekanı kıç kadar mekana 100 metalci sıkış tepiş gaz modunda ellerde bira offf offf Keyif'ten ötesi yalan bu dünyada :D

Gönderildi : 17/12/2005 2:57 am
Quiche
(@quiche)
Gönderiler: 429
Reputable Member

3 gün uğramadığımda özlediğim ikinci evim.Tüm olumsuzluklara,kötü anılara rağmen vazgeçilmez mekan.Ankara da tek geçilir.1 gün kapansa tombul şişemizi alır önünde içeriz yine de :D

They Dont Let Me Fly...

Gönderildi : 18/12/2005 5:16 am
Nevermore
(@nevermore)
Gönderiler: 545
Honorable Member

Cok soguk olsa da , k..mız donsada iceris tabi , yanınızda ki sahsiyet de bunun icin onem arz etmektedir.. Herkezle keyif'in onunde icilmez efem :) :wink:

www.myspace.com/origam

Gönderildi : 18/12/2005 5:23 am
Quiche
(@quiche)
Reputable Member

Çok doğru!Keyif kadar orda ya da civarında içilecek şahsiyetler de önemlidir.Ulu gitarist olması önemle tercih edilir :wink:

They Dont Let Me Fly...

Gönderildi : 23/12/2005 4:15 am
masterofinsanity
(@masterofinsanity)
Gönderiler: 50
Trusted Member

yaf mekan küçük olsun havadar olsun eywallah..ama burda ne havalandırma var ne bişi..gayet basık ve sıkış tepiş oturulan bi yer.. keza müzik kutusu olayını da sevmem..sanki bir parça atınca dinleyebiliyorsun..saatlerce oturup attığım şarkıyı dinleyemeden çıktığım olmuştur..hemen çalmasını istiyorsan 500 atacan diye saçma bi mevzu da vardı..o da yalan oluyo genelde..neyse sonuç olarak ankara daha iyilerine layık diye düşünüyorum ben..

don't try to take our dreams away from us
we will never be like you
love us or hate us it doesn't matter to me
we don't want to be a part of this sick society
::kreator::

Gönderildi : 26/12/2005 4:53 am
CountGrishnackh
(@countgrishnackh)
Gönderiler: 94
Estimable Member

İğrenç,hatta kuskunç bi yer...Valla ne varsa Yolcu'da,Gölge'de,Garaj'da var...Cansız müziği napiim ben m.q ???

Detonator - Vocals
Isra - Vocals

Gönderildi : 01/01/2006 2:51 pm
Quiche
(@quiche)
Reputable Member

Keyif e fazla gitmemişsin sen belli...Orayı sevmen için uzun süre takılman ve müdavimleri tanıman gerek.Mesela beni :wink: :D

They Dont Let Me Fly...

Gönderildi : 09/01/2006 1:57 am
sato
 sato
(@sato)
Gönderiler: 111
Estimable Member

Gönderen: @fredy
desem ki ankarada başka bir yer var mı keyif gibi? ben bilmiyorum he doru birası suluda deprofundis'in dediği gib susuz bira satan bi yer varsa sölein gidelim cümbür cemaat dimi. saten bi gün o music boxa bombalı intihar saldırısı yapacam bende keyiflenecem sora

http://metaltr.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10079

isimden kaybedyo ama iyidir...

Gönderildi : 09/01/2006 12:51 pm
hymnofagony
(@hymnofagony)
Gönderiler: 18
Active Member

gölge garaj yolcu yaramaz ama hakkaten ankara keyiften iyilerine layık.şu anda keyif yinede 1 numara ...

içelim güzelleşelim

Gönderildi : 10/01/2006 8:54 pm
EthereaL
(@ethereal)
Gönderiler: 143
Estimable Member

Ankara'nın durumu vahim...Acil,sağlam metal çalan bir yer açılması lazım,öle dandirik music box la değil ama,artık anlayan bi dj mi buluyolar sağlam bi winamp list oluşturup bilgisayardan mı çalıyolar(bkz. rembetiko) bilmem ama AÇILSIN ARTIK SAĞLAM BİRYER!!!

Once she told me about a dog
Which abandoned by its owner
It died of melancholy
Since then it was all a little bit clearer.

Gönderildi : 15/01/2006 9:48 pm
Sayfa 3 / 72
Paylaş: