Forum
devir daim le birlikte 15 kişiden fazlaydık sanırım kimler yoktuki?gruplarımızdan S.A.B.A. , Kiramen Katibin ve thrashfire, eskişehirden özel konuğumuz psychotic eyes, istanbuldan bavuluyla gelen(kim acaba
) bunun dışında diğer arkadaşlar.yılbaşından beri en keyf aldığım keyif günü bugündü sanırım.bi james gelmedi(ahanda ispiyonladım
)gelenlere teşekkürlerimizi sunarız fotolar daha sonra.
exsaddam baba misafirim vardı şaman'a gitmek zorunda kaldık wala özür ama şimdiden aksilik çıkmazsa haftaya beraberiz ![]()
Karanlığı Asla Hayal Edemezsin....!
ahahha.kullu yalan
ınsanlar sanacak masada metaltr yazıyordu herkes geldı falan
ama ıyıydı saykotık ayzı ozlemısız=) keyfı,onları bunları sunları ozlemısız, volkanın adısyonunu hesaplamayı ozlemısız ![]()
buralarda cok da konusmak ıstemedığım bır wacken olayı da var...neyse
: p
bavulsuz,bol bıralı, bol sağlam sarkılı,sağlam performanslı (: p) nıce gunlere.)
breathe is just a clock.ticky.
pardon o vakıt,oyle dıyorsan oyledır
o keyif-aştiyi yapan baya var=)
parca eklense onada raziyiz .. galiba parca eklenmesi icin hepsinin silinip tekrar yuklenmesi gerekiyomus ... biz bi kac album ekliycektik ama .. herturlu keyif hala keyif .. otesi yok ..
"DARK AGAIN" ÇIKTI !!!
www.myspace.com/deepinsidetr
www.deepinsideband.com
eklendı zaten=) yılbasından berı eklenen 20-30 grup,album var.
pazar öğleden sonra keyiftemiyiz ![]()
Karanlığı Asla Hayal Edemezsin....!
demk geldin ve haber vermedinveee veee dün gece ordaydım evet evet basardım sonunda
öyle olsun secho efendi
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
ya yok abi yani keyif icin gelmemistim baska bi is icin gelmiştim ankaraya, erken bitince oraya ugradık bi yarım saat o kadar yani ![]()
yoksa sırf keyif icin gelirken haber veririm tabi ![]()
Is life over? This life is over! Or has it only just begun?
baya rahattın seckın,hatta bırılerını arasak da gelse sıkılıyoruz falan dıyodun,nıye aklına gelmedı ki smitd : P ![]()
ahaha yalana bak ![]()
Is life over? This life is over! Or has it only just begun?