İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

ANKARA KEYİF bar(Papaz Bar) Yeni yerinde

1,079 Gönderiler
131 Üyeler
0 Reactions
251.9 K Görüntüleme
(@lilith)
Gönderiler: 24
Eminent Member

ay lav yu diabolic

ben çok dolu bir insanım felsefe yapmaya bayılırım bebekli mebekli bissürü oyuncaım var ama hep melankolikim insanlardan nefrett ediyorum böhüeeee

Gönderildi : 21/12/2006 12:45 am
(@lilith)
Eminent Member

imzaya göre karakter tahlili by diabolic

ben çok dolu bir insanım felsefe yapmaya bayılırım bebekli mebekli bissürü oyuncaım var ama hep melankolikim insanlardan nefrett ediyorum böhüeeee

Gönderildi : 21/12/2006 12:46 am
herPesS-
(@herpess)
Gönderiler: 1418
Noble Member

Gönderen: @lilith
hahaha emin ol ezdin beni tezim var tabi hemde kanıtlanmış şu kolladığın hatunlar onun bunun sevgilisine göz dikip herif muhabbetinden başka bi bok yapmayan hatunlar zerre umurumda olmayan hatunlar banlayın hadi ben egomu tatmin etmek için başka yollarda biliyorum

kımın sevgılısıne kım goz dıkmıs? herıf muhabbetını nerden duydun? Allahım! kac kere gordun kac kere duydun, kendımden suphe edıyorum!

breathe is just a clock.ticky.

Gönderildi : 21/12/2006 12:48 am
(@lilith)
Eminent Member

evet üstüne alındığına göre hakikaten kendinden şüphe ediyormussun şifre:bileklik şifreyi çöz cevabı bul kolay gelsin

Gönderildi : 21/12/2006 12:52 am
porcupine
(@porcupine)
Gönderiler: 530
Honorable Member

ben mülkiyeyi bilmiyorum ama bi yandan da siyasi siyasi konuşup aykiri durmaya çalışıyorum.. Neden? metalci ariza olmalidir dimi ama :D:D:D:D

false love turn to pure hate..

Gönderildi : 21/12/2006 1:30 am
herPesS-
(@herpess)
Noble Member

sanıyorum konu buraya yazmaktı. derken ınsanların soylemek ıstedıklerı varmıs. ben ''zaman gecsın'' derken en uğrasmayacağım seydı sanıyorum bunlar. ama dedıklerınız hos değıl. blacklik dıyorsun. blacklik ona asılmadı. da hadı dıyelım asıldı,anlamadığım sey sızı gorduğumu hatırlıyorum arkalı onlu masalar vs. o zaman tanımıyor muydunuz,konussaydık aklınızda kalanları. tek olay buysa ettığınız laflar ıyıce kendını bırakıyor. ''sureklı herıf lafı etmek, onun bunun sevgılısıne asılmak'' - cok sukur, ıcım rahat. dınledığım muzığı keyıfte dınlemeye baslamadım ben,toplasan kac zamandır gelırım zaten keyfe. basladığım zamandan ıtıbaren emek verdığım bu seyın hıce sayılıp yerıne ''erkek'' lafı edılmesı.. sor dıledığın ınsana su zamanda benım kac kere erkek,karı kız su bu muhabbetı yaptığımı gormusler. aynı masada bır kere oturmadık nerden bılıyorsunuz. benım kafamdakılerı, kafamı dolduranların ''tur''lerını. tum bunlara rağmen değiştirmek ıstedıklerımın bır parcasısınız. tuhaf. neyse. burada boyle seylerın olması gereksızdı. nerden nereye geldı. bundan sonrasının burayla alakası yok sanırım. konusuruz. ınsanların aklında kalanları.

Gönderildi : 21/12/2006 8:38 am
belzebuth
(@belzebuth)
Gönderiler: 820
Prominent Member

diabolic_999:

ben çok ciddi soruyorum hesap silmek banlamak kolay cevap verin sorumada görevinizi yapmuış olun neye göre gerekli gereksiz konuşma oluyor ben keyife gittim çiğ köfte yedim ona buna kaşgöz yaptım barkoddakilerede kaşgöz yaptım dersem gerekli bi konuşşmamı oluyor bu????

Komünizme karşı birşey söylerken kendi tezin de olmali eger laf kalabalıgı için konuşuyorsan karşısında ezilirsin...

ehueh ne iyi cevap vermiş arkadaş...
şahsen lilith nicki birini dikkate almama eğilimi içindeyim.

at, avrat, download..

Gönderildi : 21/12/2006 1:42 pm
(@inhofeld)
Gönderiler: 1834
Noble Member

Haha nolmuş burAYa ben yokken.
Gelince lilithle merveye duhulator getiriyim.Lilith vs Merwe.(:Hahahajhh duhultime dergisi okurken sizleri izleriz :twisted:
:-D :twisted:

Gönderildi : 21/12/2006 4:07 pm
harridan
(@harridan)
Gönderiler: 465
Reputable Member

böle insanlar niye üye oluyolar ya buraya? çok hoşlarına gidiyo ona buna bk atmak yaptıkları şeyin sebebini sorsan anlatamazlar zaten tabiki de ciddiye almayın

I'll always remember your ENDLESS SACRIFICE..

Gönderildi : 21/12/2006 11:26 pm
PROPHETESS
(@prophetess)
Gönderiler: 483
Reputable Member

beni sinir eden şeyler de keşke keyifte karı kız muhabbeti yapan özenti metalciler olsa..ne yazık ki büyüdüm..ben çağrıyı,she is gone ı falan özledim..

not a human being..

Gönderildi : 22/12/2006 2:41 am
herPesS-
(@herpess)
Noble Member

=)

Gönderildi : 22/12/2006 7:40 am
(@melantroduction)
Gönderiler: 7
Active Member

hahaha emin ol ezdin beni tezim var tabi hemde kanıtlanmış şu kolladığın hatunlar onun bunun sevgilisine göz dikip herif muhabbetinden başka bi bok yapmayan hatunlar zerre umurumda olmayan hatunlar banlayın hadi ben egomu tatmin etmek için başka yollarda biliyorum

herpess cevabını vermiş sanırım ama böyle bir konunun buraya tasınması hem sacma hem de gereksiz olmuş.. ayrıca herkes kendisinden sorumludur bu sözler bana kalırsa kendisine güveni olmayan bir insanın sözleri.. söylencek başka bir şey yok... insanları tanımadan burda bok atarak elinize ne geçtiğini cidden merak ediyorum...

Gönderildi : 23/12/2006 12:50 am
(@lilith)
Eminent Member

silinen mesajlarım sayesinde ay ne salak bunlar imajını vermişsiniz tebrikler. massallah herkes ona buna bok atmayı sevmez ama hicbirseyi bilmeden de konusur sorunumun ne oldugunu merve yanima geldi ve ogrendi gerci siz bu cocukca meseleye karismak istemezsiniz zaten karismayinda ben egomu tatmin ediyorum sizde laf kalabalıgı yapiyorsunuz gereksiz islerle ugrasmayan insanlarin celiskisi

Gönderildi : 23/12/2006 5:48 am
iRoNcLaD
(@ironclad)
Gönderiler: 3411
Famed Member

tartışma uzamasın,lütfen.

Gönderildi : 23/12/2006 5:54 am
herPesS-
(@herpess)
Noble Member

uzayacağını sanmıyorum zaten=) coğu sey yanlıs anlasılmalardan cıkmıs.

ne dıyorduk.

guzel mekan keyıf. her seyıyle.

Gönderildi : 23/12/2006 1:37 pm
Sayfa 22 / 72
Paylaş: