Forum
valla ben de dınlemedım senden olabılceğını dusunduğum seyler =)
''hayırlısı olsun'' hahah.
breathe is just a clock.ticky.
ben artık hiç bişi atmam keyifte pes ettim..
not a human being..
saat 8de oturacak yer yoktu ama muzık kutusunda sıra yoktu. hayret bır sey. performans eksıklığı. hahah. gayet attığım an caldı.
LAN KIŞ bitecek biranın tadı kışı çıkar M.K. içelim güzelleşelim, kayif zirvesi yapacaklar, parmaklarıyla boynuz yapsınlar ![]()
LAN KIŞ bitecek biranın tadı kışı çıkar M.K. içelim güzelleşelim, kayif zirvesi yapacaklar, parmaklarıyla boynuz yapsınlar
''parmaklarıyle boynuz, keyıf zırvesı'' derken?
ekşi sözlük zirveleriyle karıştıyor arkadaş herhal..
false love turn to pure hate..
mosh mu ki hahahaha
çok yaratıcı parmaklarla boynuz =)
keyif bugün güzeldi çay içmek için
ama çaycıyı çok bekledik gelmedi. ![]()
"OYUNCAK DUDAKLARIMIZ PLASTİK ANILARIMIZ VAR BİZİM ÖYLE HATIRLIYORUM"
son yılların en değişik 13 aralıklarındandı sanıyorum. keyıf normal bıle değıldı, kotuydu. death calınca off dıyıp araya gırenler bıle varmıs. bı ben denk gelemedım.
Bize gelseydin gece 3 e kadar death çaldık.ben denk geldim o terbiyesize araya girip bekletti Death i.ayıp yaw belki farkında bile değildir.bilmiyorum.2 saatte sadece 5 tane death dinleyebildim.
cumaya kadar sınav falan bişi kalmıyor, geliyorum.
not a human being..
ben denk geldim o terbiyesize araya girip bekletti Death i.ayıp yaw belki farkında bile değildir.bilmiyorum.2 saatte sadece 5 tane death dinleyebildim.
kavga cıkmadıgı iyi
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.
volkan cok sınırlendı bı sıktı kendını spayklar fırladı kolundan. atladı cocuğun ustune valla zor tuttum. hahahah