İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

ANKARA KEYİF bar(Papaz Bar) Yeni yerinde

1,079 Gönderiler
131 Üyeler
0 Reactions
251.9 K Görüntüleme
Ayucuk
(@ayucuk)
Gönderiler: 105
Estimable Member

havalandırması yok hep duman altı ve artık özentilerin mekanı olmuş durumda hiç bi zaman kendim isteyerek gitmedim

Gönderildi : 11/05/2005 10:17 pm
panterhan
(@panterhan)
Gönderiler: 112
Estimable Member

sulu biraaaaa

Gönderildi : 24/05/2005 2:56 am
(@lord-pan-11184)
Gönderiler: 94
Estimable Member

HA saolasın panterhan.Bak bunu unutmuştum HA....

Gönderildi : 25/05/2005 9:08 pm
elisabeth
(@elisabeth)
Gönderiler: 44
Eminent Member

içmeye gitmeden once demlenebileceğiniz en sıkıyer..gerek sulu birasi,gerek ortamı...fazla takılmam ama hoş bi ortam..herkes takılıo oralara artık

elisabeth

Gönderildi : 21/06/2005 10:14 pm
(@vecihi)
Gönderiler: 275
Reputable Member
Konu başlatıcı

keyif herşeye rağmen güzel de o eskiden ORPHANED LAND çıktı mı göbek attığımız bi tayfa vardı noldu lan onlara? sonra witch vardı o da yok lan artık. saçlarını savururdu deli gibin bi de böğürürdü?ÜHÜÜÜÜ kimse yok mu lan artık

Gönderildi : 02/07/2005 1:31 am
(@hkaranfil-14823)
Gönderiler: 191
Estimable Member

bizim dersane ward1 görmüzünüzdür c1ikinsa sola gidin körüye girmeden durun dönün yukari bakiz iste ezgi dersanesi..... bi tane filiz hoca wardi hala ordaysa gitmein derim eki eki :D neyse keyif eskisi kadar "keyif"li deil ama.......

Gönderildi : 26/07/2005 12:40 am
slayer_dimesion
(@slayer-dimesion)
Gönderiler: 143
Estimable Member

ulan eskıden ne guzel dı 7senedır bılrım ve gıderım eger hala suan ugruyosam bu eskı tayfayla gecırdıgımız o mhtesum gunler adına gokhan cenk ati bunlar yok artık tabe

Gönderildi : 31/07/2005 12:21 am
Baseggio
(@baseggio)
Gönderiler: 705
Honorable Member

Keyif bence çok sağlam bi mekandır.bakmayın birası suludur ama biçok bardakinden daha az suludur.müzik kutusu olayı bar kalabalık olmayınca tat veriyo ancak.yalnız tek problem hamam böceği geziyo duvarlarda, ben geçen gün bi tane gördüm adisyonu felan ellemeden geçtim en ortadaki masaya oturdum.pislik bu hayvan, lanet olsun ne gereksiz bi canlı bu. nerden geldi aklıma şimdi yine ürperdim a.k. .neyse işte gidin bu bara (şartel attı da).

Thrash Till Death!!!

Gönderildi : 06/08/2005 1:09 am
lilith13
(@lilith13)
Gönderiler: 794
Prominent Member

evet,biraları sulu ama ii mekan,eskiden çok sık giderdim artık gitmiom pek

love like blood

Gönderildi : 19/08/2005 4:10 pm
deprofundis
(@deprofundis)
Gönderiler: 233
Estimable Member

ankara'ya geldiğimde öğrendiğim ilk yer!!başka yeri bilmediğimiz içinde bir hafta boyunca hergün bulunduğumuz ve alkolik olacağımı düşündürten yer.
birası suludur tabe.sulu bira satmayan bir bar sölesenize.ama ankarada içtiğim en iyi birayı satan yer.heryerden daha az su koyuyorlar.ortamda cins insanlar olsa da ankarada özlediğim ve ayak bastığım ilk gün gideceğim ilk yer.müzik kutusuna şarkı atıp 2saat bekledikten sonra dinleyemeden kalkacağım yer.herşeye rağmen süper bir yer.insanda bağımlılık yapıyor.

canticum graduum de profundis clamavi ad te domine

Gönderildi : 19/08/2005 5:50 pm
sato
 sato
(@sato)
Gönderiler: 111
Estimable Member

birasındaki su miktarının kafalarına göre belirliyolar bence... zira bzen iyi bira geliyor bazende biralı su geliyor... ama bunlar benim alkolik olma kapasitemin sık sık değişmesiylede ilgili olabilir tabii... ama ankarada bi yere gidip adam akıllı death thrash grind dinleyebileceğiniz 1 2mekanlardan birisi... maksat dışarı çıkmak olsun....

Gönderildi : 29/08/2005 5:42 pm
FreDy
(@fredy)
Gönderiler: 145
Estimable Member

desem ki ankarada başka bir yer var mı keyif gibi? ben bilmiyorum he doru birası suluda deprofundis'in dediği gib susuz bira satan bi yer varsa sölein gidelim cümbür cemaat dimi. saten bi gün o music boxa bombalı intihar saldırısı yapacam bende keyiflenecem sora

monolog seven zebra

Gönderildi : 30/08/2005 10:35 pm
morgy
(@morgy)
Gönderiler: 155
Estimable Member

keşke keyif gibi çalan daha kaliteli bi ortam olsa dicem undergrouuundndnsd diye başımın eti yenir diye korkuyorm. ya ne zaman gitsem bulduğu bütün siyahları üstüne geçirmiş barbi motorlarla kaynıyor. tabi insan istediği yere gidebilir de yani moral bozukluğu veriyor azcıkk

Gönderildi : 06/09/2005 2:02 am
sato
 sato
(@sato)
Gönderiler: 111
Estimable Member

walla bi 10yıl geçse bile değişmez artık orası kalmış öyle.. ama iyi yerdir... karanlık isteyince günün ortasında başka bi yer bulunamaz...

ama hala anlamamışımdır.. o karılar ne arar öyle... 2li 3lü gelirler... oturup mal mal bakarlar etrafa.. dandik dandik şarkı atarlar sinirlerimi zorlarlar...

kasadaki yaşlı adam hala ordamı bilmem ama baya bi sağlam yada sağır bi adam heralde :D

Gönderildi : 07/09/2005 7:26 pm
(@metalmaster)
Gönderiler: 59
Trusted Member

Doğru insanlarla doğru zamanda gidildiğinde gerçekten çok keyifli olabilen bir mekan...

Gönderildi : 09/09/2005 9:13 pm
Sayfa 2 / 72
Paylaş: