Forum
ben fazla duramadim arkadaş vardi yanimda en azından insanlarlan tanıştık güzel oldu
false love turn to pure hate..
ben keyifi hiç beğenmedim.
sırf arkadaşlar için gittim güzel oldu gerçi eski dostları yeniden görmek
güzel dakikalar geçirtikleri için hepsine teşekkur ederim.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
smitd eyw kadim dostum.bizde aynı duyguları yaşadık nerdeyse 6 aydır görüşemiyoruz senin güzel oldu.yarında ordayız can bathory2yide getir ii muhabbeti varsa bi de hemen kaçma az otur(: burakla da yüzyüze görüşme fırsadım oldu.sonuç yine güzel bi geceydi(:......
bathory2 ordaydi abi görmedin mi yanımdaki bayan arkadaş oydu![]()
kaçma sebebimde arkadaş vardi yanimda hoşlaşmaz pek keyiften o genelde boş vaktinde geliriz biz onla yoksa kalırdım baya zaten biz solo ya geçtik onla beraber bi daha ki sefere uzun soluklu yapalım bişeyler ![]()
çok sarhoştum hatırlamıyorum(:bathory2 ordaydi abi görmedin mi yanımdaki bayan arkadaş oydu
bi sorun olmazsa yarında ordayız.yine aynı vakitlerde
bugün baya bi para harcadim ama yarin belli olmaz ugrarim belkim para gelir bi yerden ![]()
hiç havamda değilim gitmiycem.): yarına belki?
kendıme once ''artıslık yapma otur!'' sonra ''ortalığı karıstırma sus'' dıye dıye bır hal oldum. gereksız yere kendımden caldım. sımdı dıyorum artıslıklerınden taviz vermedıklerını gorduğum ınsanlara cevırıp yaklasmaktansa ne konusuyorsunuz, demek.doğrusu.
breathe is just a clock.ticky.
evet kucağındakiyle aralarındaki muhabbet güzeldi ama sırtsırta muhabbet zor olsa gerek ![]()
"OYUNCAK DUDAKLARIMIZ PLASTİK ANILARIMIZ VAR BİZİM ÖYLE HATIRLIYORUM"
evet kucağındakiyle aralarındaki muhabbet güzeldi ama sırtsırta muhabbet zor olsa gerek
hö??
bi ara kucak olayi oldu da sen görmedin ex-saddam
at, avrat, download..
sırtsırta olayı tamam. da. kım kımın kucağında.. ben de herdaim goreyım istemem keyfte.ama gecıp burada konusmanın bır ıse yarayacağı yok. hayır hıcbır bar baslığında bu kadar dedıkodu yapılmıyor. ne guzel kafa salladık,ne guzel ıctık. valla korkuyorum yarın bı gun sevgılım falan olacak yanımda basına yansıyacak her sey. hahah. saka bır yana. bır yana.
bır yana.
yana.
a.
breathe is just a clock.ticky.
amon amon amaaarrtthhh....
"OYUNCAK DUDAKLARIMIZ PLASTİK ANILARIMIZ VAR BİZİM ÖYLE HATIRLIYORUM"