Forum
haa, ankaradasın yanı =) ıyı eğlenceler.
breathe is just a clock.ticky.
ja 1 hafta boyunca arızalı arkadaşlarımla ankaradayım.eyw ayrıca tşkler(:
2lt bira içtim blacklikle ve pather abiyle tanıştım.korcan ve sıla tarafından ekildim.mervecan ve ferdiyi gördüm.çok güzeldi yarında ordayız yine böyle olur umarım.
emei geçen herkese tşkler...
yau bizide çaarın gardeşim ayip yaw
false love turn to pure hate..
2lt bira içtim blacklikle ve pather abiyle tanıştım.korcan ve sıla tarafından ekildim.mervecan ve ferdiyi gördüm.diabolic999 u çağırmadım.çok güzeldi yarında ordayız yine böyle olur umarım.dia yarın sende gel cnm biz tekrardan ordayız.
emei geçen herkese tşkler...
belki bathoryll ilen gelebilirm yakamada gülümü takarım hiç acımam
tamamdir
2lt bira içtim blacklikle ve pather abiyle tanıştım.korcan ve sıla tarafından ekildim.merwecan,enis ve ferdiyi gördüm.diabolic999 u çağırmadım.çok güzeldi yarında ordayız yine böyle olur umarım.diabolic999 yarın sende gel cnm biz tekrardan ordayız.gül takmana gerek yok&gelsin bathory abla da.arızaya tekrar bağladım.
emeği geçen herkese tşkler...
baya yogun ve kalabalik bir gundu..
www.myspace.com/secropiagor
www.secropiagor.com
8.metaltr li?...
www.myspace.com/secropiagor
www.secropiagor.com
2lt bira içtim blacklikle ve pather abiyle tanıştım.korcan ve sıla tarafından ekildim.merwecan,enis ve ferdiyi gördüm.diabolic999 u çağırmadım.çok güzeldi yarında ordayız yine böyle olur umarım.diabolic999 yarın sende gel cnm biz tekrardan ordayız.gül takmana gerek yok&gelsin bathory abla da.arızaya tekrar bağladım.
emeği geçen herkese tşkler...
tanıyo musun bathoryll i