Forum
Sizce en iyi E. Gitar markası hangisi?
Düzenleme: Belzebul
| fender | 34 (%22.2) | |
| gibson | 24 (%15.7) | |
| washburn | 17 (%11.1) | |
| ibanez | 41 (%26.8) | |
| jacksons | 37 (%24.2) |
Toplam oy: 153 — arsiv kaydidir, oy verilemez.
secim yapmak cok zor fenderler iyidir aslinda blues v.s. icin ama ibanezler birazdaha rock'a uygun bence washburn'ler ise metal icin fena degil ama hala kararsizim....
ama sanirim fender diycem eski gitarlari hatrina ![]()
??NedeN??
??Neden??
en iyi manyetikler hangisi diye sorulsa daha iyi olurdu sanki. tabi o da tarza gore degisir. gitarlardan bir luthier kadar anlamadigim icin bilemem ama ibanez takintim var.
benim gitar orada yok benim en sevdğim gitar dııablo!
Do You Dream OF mE??
anketteki gitar fender....ayrıca ovation da iyi bir markadır.
e burda esp yok...b.c.rich yok...ibanezlerin klavye konusunda üstüne yok...ii gitar...ama bence gibson les poul....her tarza gider...
bir yosun yatağı bağışlanmış
bir iç çekişle uzanmış
kabul edilmiş yeşil battaniye tarafından
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...
Ankettekilerden washburn
ama normalde dünyanın en ii gitarları Explorer dır.ankete explorer ı da koymak lazım
uyarı: imzaya resim koymak yasaktir.
explorer die bi gitar markasımı varmış..ben hiç duymadım...gibson ve epiphonun explorer die modelleri var..heralde onlardan bahsedion...
bir yosun yatağı bağışlanmış
bir iç çekişle uzanmış
kabul edilmiş yeşil battaniye tarafından
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...
kardesler bende gibson les paul dedim her tarza uygun harbidende arkadaslar bütün gitarları yapamadıım için üzgünüm ama mesela gibson sgde cok ii gibson rulzzzzzz...
Ömrüm boyunca fenderin ne kadar iyi olduğunu öğrendim bilenlerden.Ne kadar anlamasamda seçenek sunsalar FENDER derim
gibsonun dünya markası olması şans degil galiba
)
Karanlığı Asla Hayal Edemezsin....!
bence En iyi ibanez beLki bende ibanez kullandigim için öyle geliyo ama İbanez üstüne gitar tanimam.Bide Fender iyidir..
-cennet kimin ayaklari altinda ?
-anne
-tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var , ne o?
- adet..
† In My dr€am§ I can s€€ you I can t€ll yøu høw I f€€l In my dr€ams I can høLd yøu It feels
valla o yapçaan tarza göre değişir... çok geniş bi soru bu,biraz daha detaylandırabilirdi...her markanın farklı tarzlara yönelik model çeşitleri var...keskin ton almak istiosan böle jilet gibi jackson usd nin model yelpazesini değerlendir,esp dende metal müzik için iyi tonlar alırsın ..ibanezin klavyesi diğerlerine göre daha narin ve rahat olduundan,solo gitaristler daha çok rağbet eder rg serisi denemeye değerdir..fenderin stratocaster,telecaster gibi nispeten daha eski modelleri kalitelidir,hardrock-blues için iyidir ama gibson lespaul oylamadaki en iyi diyebilirim, herşeyi yapabilirsin...tabe gitarı gitar yapan manyetikleri ve ağacıdır.düz anlatımla da olay budur...
iyi demisin. bu tur bi anketle ancak tipine gore oy veririm..
fender derim ben