Forum
ilk önce klasik le başlıycan
Uyarı: Imzaya resim eklemek yasaktır.
klasik öğren öğren bitmez ki çok ağır bişey ben klasikle başladım electro geçicem yakında..klasik herkes uğraşmak istemez çünkü bi süre sonra sıkar ve bi köşeye bırakıverirsin ...ama yinede klasikle tanışmalısın o ayrı bişey..
ii bi gitarist en az bir yıl akustik çalmalıdır die düşünüyorum çünkü parmakların güçlnmesi adına çok şey kazandırıyo ayrıyeten pena vurduğun parmaklarıda çokgeliştiriyo
ama şöle bişi var akustikle başlayıp bırakma olasılığın çok fazladır tıkanır kalırsın
ama şunuda unutma elektro ile başlarsan bir gun mutlaka şunu diceksin
ben aslında gitar çalmıyomuşum sadece elektro çalıyomuşum
women I have been losing my mind!!!!
..ilk önce klasik le başlıycan
Cunku klasik gtar apayrı bi enstrumandr elektro gtara gore..Elektro gtarını al ve mutlaka kursa git cnkü insanın wahiy yoluyla ögrendigi herşey yanlış oluyor..
Angeli Too˘.
ii bi gitarist en az bir yıl akustik çalmalıdır die düşünüyorum çünkü parmakların güçlnmesi adına çok şey kazandırıyo ayrıyeten pena vurduğun parmaklarıda çokgeliştiriyo
ama şöle bişi var akustikle başlayıp bırakma olasılığın çok fazladır tıkanır kalırsın
aslında çok doğru söylüyorsun bir yerde okumustum ilk önce akustikle başlayın diye henüz olgunlasmamıs parmaklar açısından çok yararlıyormıs bir de meechysm arkadaşımız demiş ki kursa git diye sorun da bu ya aydında kurs yok....
kesinlikle klasikle başla çünkü klasik gitarda notaları düzgün ve net bir şekilde çıkarmayı öğrenirsin ve parmakların güçlenir.büyük ihtimal en çok zorlancağın zamanlarda bu klasik gitar çaldığın zamanlar olacaktır en az 1 yıl klasikle gitar çalman gerekir bence tabi hergün iyi kötü gitarı eline alıp bir şeyler tıngırdatman lazım unutmamalısın ki klasik gitar çalıdığın dönemdeki ilk hedefin parmaklarının perdelere doğru oturması ve düzgün ve tok bir ses çıkarmak olmalı asla hızlı çalmaya çalışmamalısın.elektro geçtikten sonrada hızlı çalma olayına başlarsın.
ılımlı satanizm ![]()
akustikle başlarsan bare problemi çok çekersin en iyisi klasikii bi gitarist en az bir yıl akustik çalmalıdır die düşünüyorum çünkü parmakların güçlnmesi adına çok şey kazandırıyo ayrıyeten pena vurduğun parmaklarıda çokgeliştiriyo
aslında çok doğru söylüyorsun bir yerde okumustum ilk önce akustikle başlayın diye henüz olgunlasmamıs parmaklar açısından çok yararlıyormıs bir de meechysm arkadaşımız demiş ki kursa git diye sorun da bu ya aydında kurs yok....
ama akustiğin parmakları geliştirdiği doğru çünkü telleri çok serttir
Ölüm gibi sonsuzlaşan imkansızlıklarım...
o sana söyleyen abimiz iyi söylemiş..bencede klasik gitarla başla 1-2ay.. sonra cort bi gitar al
git gide geliştir kop
bn klasikle bşladım hiçbi işe yaramdı ama sorun bende sanırım ![]()
perennial sophia
bn klasikle bşladım hiçbi işe yaramdı ama sorun bende sanırım ![]()
perennial sophia
benim görüşüm al elektronu amfini electroyla başladım ben klasik de istiosan amfiden kapa distortion u al sana klasik gitar yani elektro al onla basla sıkıldığında kapa yada aç distortion u öbür türlü dene ben elektroyla başladım ilk ![]()
yiyosa tıkla
http://s11.bitefight.net/c.php?uid=108954
henuz baslamadiysan hic biseye al bi elektro gitar, guitar pro 5den baslangic icin egzersizleri indir ogren. internette de bir suru kitap var onlara da bak bende ders almadim ders almadan calan bir suru de arkadasim var bence ders almak olmazsa olmaz degil o parayi biriktirir ilerde daha iyi bi gitar alirsin o sirada da gelistirmis olursun kendini.
BAŞLAMA ARKADAŞIM.
Kendimi başkaları,başkalarını kendim için kurban etmeyeceğime varoluş aşkım üzerine andiçerim...
www.soulflytr.com | Soulfly Türkiye Fan Sitesi