İçeriğe geç

Forum

Gitara başlayacağım...

Bildirimler
Tümünü temizle

Gitara başlayacağım size soruyorum...

31 Gönderiler
19 Üyeler
0 Reactions
7,303 Görüntüleme
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Gönderiler: 1500
Noble Member
Konu başlatıcı

sonuçta hepsi aynı çalıma cevap veriyor notalar aynı daha ne olsun ki.. bu arada müzik kulağının gelişmesine büyük yarar sağladığı da katılıyorum çok doğru

Gönderildi : 13/07/2007 6:18 pm
metallica_murat
(@metallica-murat)
Gönderiler: 69
Trusted Member

ilk önce klasik le başlıycan

Uyarı: Imzaya resim eklemek yasaktır.

Gönderildi : 17/07/2007 12:01 pm
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Noble Member
Konu başlatıcı

teşekkürler... doğru söylüyorsunuz...

Gönderildi : 17/07/2007 7:19 pm
gzZzm
(@gzzzm)
Gönderiler: 386
Reputable Member

klasik öğren öğren bitmez ki çok ağır bişey ben klasikle başladım electro geçicem yakında..klasik herkes uğraşmak istemez çünkü bi süre sonra sıkar ve bi köşeye bırakıverirsin ...ama yinede klasikle tanışmalısın o ayrı bişey..

Gönderildi : 22/07/2007 11:46 pm
idieteque
(@idieteque)
Gönderiler: 130
Estimable Member

ii bi gitarist en az bir yıl akustik çalmalıdır die düşünüyorum çünkü parmakların güçlnmesi adına çok şey kazandırıyo ayrıyeten pena vurduğun parmaklarıda çokgeliştiriyo
ama şöle bişi var akustikle başlayıp bırakma olasılığın çok fazladır tıkanır kalırsın
ama şunuda unutma elektro ile başlarsan bir gun mutlaka şunu diceksin
ben aslında gitar çalmıyomuşum sadece elektro çalıyomuşum

women I have been losing my mind!!!!

Gönderildi : 23/07/2007 12:59 am
Meechysm
(@meechysm)
Gönderiler: 297
Reputable Member

Gönderen: @metallica-murat
ilk önce klasik le başlıycan
.. :lol: bu klasik gtarla baslama olayı tamamen sacmalıktır.
Cunku klasik gtar apayrı bi enstrumandr elektro gtara gore..Elektro gtarını al ve mutlaka kursa git cnkü insanın wahiy yoluyla ögrendigi herşey yanlış oluyor..

Angeli Too˘.

Gönderildi : 23/07/2007 1:13 am
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Noble Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @idieteque
ii bi gitarist en az bir yıl akustik çalmalıdır die düşünüyorum çünkü parmakların güçlnmesi adına çok şey kazandırıyo ayrıyeten pena vurduğun parmaklarıda çokgeliştiriyo
ama şöle bişi var akustikle başlayıp bırakma olasılığın çok fazladır tıkanır kalırsın

aslında çok doğru söylüyorsun bir yerde okumustum ilk önce akustikle başlayın diye henüz olgunlasmamıs parmaklar açısından çok yararlıyormıs bir de meechysm arkadaşımız demiş ki kursa git diye sorun da bu ya aydında kurs yok....

Gönderildi : 24/07/2007 9:06 pm
Baranus
(@baranus)
Gönderiler: 775
Prominent Member

kesinlikle klasikle başla çünkü klasik gitarda notaları düzgün ve net bir şekilde çıkarmayı öğrenirsin ve parmakların güçlenir.büyük ihtimal en çok zorlancağın zamanlarda bu klasik gitar çaldığın zamanlar olacaktır en az 1 yıl klasikle gitar çalman gerekir bence tabi hergün iyi kötü gitarı eline alıp bir şeyler tıngırdatman lazım unutmamalısın ki klasik gitar çalıdığın dönemdeki ilk hedefin parmaklarının perdelere doğru oturması ve düzgün ve tok bir ses çıkarmak olmalı asla hızlı çalmaya çalışmamalısın.elektro geçtikten sonrada hızlı çalma olayına başlarsın.

ılımlı satanizm :P

Gönderildi : 25/07/2007 3:54 am
UnforgiveN
(@unforgiven)
Gönderiler: 416
Reputable Member

Gönderen: @blood-of-the-damned
Gönderen: @idieteque

aslında çok doğru söylüyorsun bir yerde okumustum ilk önce akustikle başlayın diye henüz olgunlasmamıs parmaklar açısından çok yararlıyormıs bir de meechysm arkadaşımız demiş ki kursa git diye sorun da bu ya aydında kurs yok....
akustikle başlarsan bare problemi çok çekersin en iyisi klasik
ama akustiğin parmakları geliştirdiği doğru çünkü telleri çok serttir

Ölüm gibi sonsuzlaşan imkansızlıklarım...

Gönderildi : 25/07/2007 4:20 am
(@schismetal)
Gönderiler: 1187
Noble Member

o sana söyleyen abimiz iyi söylemiş..bencede klasik gitarla başla 1-2ay.. sonra cort bi gitar al :) git gide geliştir kop

Gönderildi : 07/02/2008 4:58 pm
dark_lore
(@dark-lore)
Gönderiler: 267
Reputable Member

bn klasikle bşladım hiçbi işe yaramdı ama sorun bende sanırım :D

perennial sophia

Gönderildi : 10/02/2008 6:39 pm
dark_lore
(@dark-lore)
Gönderiler: 267
Reputable Member

bn klasikle bşladım hiçbi işe yaramdı ama sorun bende sanırım :D

perennial sophia

Gönderildi : 10/02/2008 6:40 pm
Bodom666
(@bodom666)
Gönderiler: 123
Estimable Member

benim görüşüm al elektronu amfini electroyla başladım ben klasik de istiosan amfiden kapa distortion u al sana klasik gitar yani elektro al onla basla sıkıldığında kapa yada aç distortion u öbür türlü dene ben elektroyla başladım ilk :)

yiyosa tıkla
http://s11.bitefight.net/c.php?uid=108954

Gönderildi : 16/02/2008 8:37 pm
(@arasys-llanor)
Gönderiler: 45
Eminent Member

henuz baslamadiysan hic biseye al bi elektro gitar, guitar pro 5den baslangic icin egzersizleri indir ogren. internette de bir suru kitap var onlara da bak bende ders almadim ders almadan calan bir suru de arkadasim var bence ders almak olmazsa olmaz degil o parayi biriktirir ilerde daha iyi bi gitar alirsin o sirada da gelistirmis olursun kendini.

Gönderildi : 17/05/2008 10:00 pm
radser
(@radser)
Gönderiler: 674
Honorable Member

BAŞLAMA ARKADAŞIM.

Kendimi başkaları,başkalarını kendim için kurban etmeyeceğime varoluş aşkım üzerine andiçerim...

www.soulflytr.com | Soulfly Türkiye Fan Sitesi

Gönderildi : 17/05/2008 10:45 pm
Sayfa 2 / 3
Paylaş: